Natsikommunistit

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Eläköön toveri Führer!

Natsikommunismi on poliittinen puolue, jota kuvastaa sosialistiskansallinen arvomaailma. Se on rotuoppia korostava työväenpuolue, radikaali ideologia, jossa prioriteettina on pistää kaikki yhteisomistukseen, saada kahdeksan tunnin työpäivä ja luoda erityinen proletaarirotu. Äärivasemmistolaiseksi puolueeksi luokitellun suuntauksen tehtävänä on saada sosiaaliturva kaikille, paitsi juutalaisille, joille tarjotaan holokaustia.

Kommunistisia elementtejä ovat sääntelevä valtiovalta, työnarvon antikapitalistinen korostus, jossa tärkeimpänä puheenpartena on vallankumoukseen vetoaminen ja tämän odottaminen. Natsistisia puolia taas edustaa herrarodun eliminointi ja proletaarirodun geneettinen jalostaminen eugeniikan keinoin. Filosofisesti työn arvoa ja työläisyyttä korostavassa sosialistiskansallisessa ajattelussa kansan voimavaroja suunnattiin myös julkiseen rakentamiseen, kuten maanrakennustöihin, mahtipontisten rakennusten valmistamiseen, pömpöösin pääkallorihkaman tuottamiseen ja gulagien sekä keskitysleirien rakentamiseen.

Natsikommunistit hallitsivat totalitaristisesti Suomea vuosina 2000-2012, jolloin Tarja Halonen oli maan diktaattorina. Sosialistiskansallisia natsikommunismipuolueita perustettiin myös useisiin muihin maihin. Myöhemmin puolue on sulautunut punaviherstalinisteihin.


CommieBac.jpg Kaikki maailman työläiset liittykää yhteen! Tämä artikkeli on liian kapitalistinen Hikipediaan.
Voit auttaa kommunismin ja sosialismin levittämistä laajentamalla tätä artikkelia.
Tails-nazi.PNG Tämä natseihin liittyvä tynkäartikkeli kaipaa rodunpuhdistusta.
Voit auttaa Hikipediaa siivoamalla tämän artikkelin juutalaisten propagandasta ja viemällä sen kesäleirille kasvamaan.