Nasaaliseksi

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, tulet oppimaan jotain uutta!
Monista naisista ajatus nasaaliseksistä tuntuu eroottiselta. Etenkin jos sitä vertaa suihinottoon tai siihen nautintoon jonka saa kuin kevyemmin varustettu pienikätinen mies harjoittaa vaginaalista seksiä.

Nasaaliseksi tarkoittaa nenäonteloon harjoitettua seksiä. Tätä on aiempina historian aikoina pidetty syntinä - ja jopa biologisesti mahdottomana. Kuitenkin nykyajan maailmassa ollaan kokeilunhaluisia ja internetyhdynnät ovat voimakkaasti laajentanut monien nasaalionteloita. Lisäksi osalla on yhtä pieni penis kuin sinulla.

Nasaaliseksiin liittyvien huolien hälventämisestä[muokkaa]

Nasaaliseksiä pidetään edelleen jonkinlaisena tabuna. Ajatuksena nasaaliseksi saattaa tuntua yhtä aikaa sekä vastenmieliseltä että kiehtovalta, ja moni ihminen haluaisi kokeilla sitä kaikesta huolimatta ainakin kerran elämässään. Nasaaliseksi on yleensä turvallista, jos sitä harrastavat ovat tehneet joitakin varotoimenpiteitä. Itse asiassa monet ihmiset pitävät nasaaliseksiä jännittävänä tapana piristää parisuhdetta. Sieraimen alueella kun on lukuisia hermopäätteitä, joiden kiihottaminen saa olon tuntumaan miellyttävältä.

Ennen nasaaliseksiin ryhtymistä on kuitenkin tärkeää ymmärtää, että sieraimella – toisin kuin vaginalla – on usein luonnollinen liukasteaine. Tämä tarkoittaa sitä, että esileikkiä ei tarvita. Nasaalissa oleva liukaste on tarpeellinen mukavuuden takia. Kannattaa myös pitää mielessä, että tavanomaisemman seksin harrastaminen nasaaliseksin jälkeen ei ole suositeltavaa sieraimen liukasteissa olevien bakteerien takia. On siis syytä peseytyä jos haluaette kokeilla nasaaliseksin jälkeen vaikkapa tavanomaisempaa ja vähemmän bakteereita kuhisevaa anaaliseksiä. Nasaaliseksi kannattaa kuitenkin suorittaa varovasti alustavalla tutkiskelulla. On hyvä valmistella sierain käyttämällä ensin sormea ennen kuin siirrytään varsinaiseen sierainpenetraatioon.

Muista myös, että rentoutunut olo on välttämätöntä, kun kokeilette nasaaliseksiä. Muutoin keho vastaa siihen todennäköisemmin negatiivisesti. Jos nasaaliseksi muutoin jännittää on mahdollista kokeilla eroottista hierontaa tai höyryhengitystä ennen aktiin siirtymistä, jotta nenäontelo olisi mahdollisimman rentoutunut. Tärkeintä on kuitenkin kuunnella kehoa heti alusta alkaen ja lopettaa, jos sieraimiin alkaa sattua liikaa. Jos nasaaliseksi tuntuu kivuliaalta, on oltava kärsivällinen ja yritettävä myöhemmin uudelleen. Jos olette varovaisia, etenette hiljalleen ja käytetty penis on keskimääräisen hikipedian lukijan tasolla, nasaaliseksin kokemus sisältää todennäköisemmin kaiken sen mielihyvän ja jännityksen, jota olet odottanutkin. Ainakin jos olet mies.

Katso myös[muokkaa]