Napalm Market

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Napalm Market on Mr. Lordin ensimmäinen Lordi-nimellä tekemä demoalbumi vuodelta 1993. Albumi sisältää muun muassa kappaleen I Would Do It All For You, jonka Lordi -yhtye levytti uudelleen vuonna 2002 nimellä Would You Love a Monsterman?.

Mr. Lordi soitti demolla kitarasooloja lukuun ottamatta kaiken itse. Mukana demoa oli tekemässä hänen kaveri Sami Virtanen. Mr. Lordi lähetti demon Soundiin ja Rumbaan arvioitavaksi. Arvioita ei painettu ja toiselta taholta vastaus tuli tylynä kirjeenä: "Ei läheskään niin omaperäistä, kuin tekijät ehkä kuvittelevat". Mr. Lordin mielestä "lehdet saisivat haistaa paskan, hän ei sinne mitään enää lähettelisi".

Kansikuvassa "napalmia" pakkaavat naiset todellisuudessa pakkaavat vesimeloneita. Teksti Napalm market tulee Napamarketin logosta, johon Mr. Lordi lisäsi l- ja m- kirjaimet.[1]

Napalm Marketin ainoa virallisesti julkaistu kappale on Inferno, joka julkaistiin rovaniemeläisellä Rockmurskaa-kokoelmalevyllä vuonna 1995. Mr. Lordi on tehnyt kappaleelle myös musiikkivideon.

Kappaleet[muokkaa]

  1. Inferno
  2. I Would Do It All For You
  3. Interball Mexico
  4. Anti-bohemian
  5. Saga

Katso myös[muokkaa]

Lähteet[muokkaa]

  1. Ahlroth 2006, s. 38.
Lordi.jpg
Älä sabotoi tätä artikkelia...
...tai Mr. Lordi tulee ja rakastaa sinua tavallaan!