Muuttolinnut

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Maahanmuuttohaukkojen (Falco peregrinus) veriteoista kantalinnustoa kohtaan vaietaan valtavirran poliittisesti korrektissa ornitologiassa systemaattisesti.

Muuttolinnut eli maahanmuuttolinnut ovat vihervasemmistolaisen suvaitsevaiston lellikkiryhmä, jonka miellyttämiseksi suvaitsevaisto[1] on valmis syrjimään niitä lintuja, jotka elävät Suomessa koko ikänsä rakentaen tätä maata.

Maahanmuuttolinnut rynnistävät joukolla Suomeen siipeilemään heti kun ilmat muuttuvat etelämaalaisittain siedettäviksi, ja ensimmäisenä vallataan parhaat pesäpaikat kantalinnustolta. Vihervasemmistolaiset puunhalaajat nikkaroivat loisijoille vielä luksuspönttöjä, ettei tarvitse taivasalla tipuparan värjötellä. Kuten odottaa saattaa, kaikki tosiasiapohjainen kritiikki tätä epävakauttavaa ilmiötä kohtaan on jo esisensuroitu. Eräille soille ei ole enää kantalinnustolla menemistä, kun hontelot afrikkalaiskurjet (Grus grus) ovat vallanneet ne kokonaan. Maahanmuuttolinnut myös huonontavat kantalinnuston huoltosuhdetta kuluttamalla suomalaisia niveljalkaisia, matelijoita, marjoja ja leivänmuruja. Maahanmuuttolinnut myös syyllistyvät törkeään kantalinnuston vastaiseen väkivaltaan toistuvasti.

Vain yksi esimerkki: joka vuosi tunkee Suomeen trooppisen Afrikan ukalapukala-viidakoista noin 60 000 käkeä (Cuculus canorus), joilla ei ole haluja eikä edellytyksiä mukautua suomalaislinnuston kulttuuriin. Käet syövät suomalaisia hyönteisiä, loisivat muiden pesiin ja pitävät rauhallisissa suomalaismetsissä jatkuvaa kukuntamekkalaa. Käet jättävät jälkikasvunsa suomalaisen linnuston elätettäviksi. Käkien jälkeläiset eivät pyri sopeutumaan suomalaispesän toimintatapoihin, vaan tyrkkivät kantalinnuston jälkeläiset pois ja lihovat hyväuskoisen sosiaaliemon kantaessa urakalla vastikkeettomia hyönteisiä syötäväksi. Voisi jopa aavistella, että muiden pesiin muniminen, kukkuminen ja hyönteismössöetuuksilla loisiminen ovat käkien geneettisiä erityispiirteitä.

Muuttolinnuista pitää voida käydä keskustelua ilman leimaamista. Siis muiden kuin muuttolintujen ja näiden harhaisten ylistäjien leimaamista. Puussa puun tavalla. Koska maahanmuuttolintujen käännytykset ovat aikaavievää, byrokraattista puuhaa, olisi kätevintä rakentaa maan ympärille erittäin korkea aita, joka estäisi näiden haittamaahanmuuttolintujen pääsemisen isänmaan ilmatilaan.

Bully.jpg Tämä artikkeli on tynkä, joten isommat kiusaavat sitä.
Pidä pienemmän puolta laajentamalla artikkelia.

Katso myös[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

  1. Tämä ilmaus on nokkela ja hauska ja käy siten sellaisenaan argumentista. Ellet keksi jotain parempaa sanaleikkiä, häviät debatin.