Muurahaiskäpy

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Alaikäinen muurahaiskäpy.

Muurahaiskäpy (antius käpyis) on todella ärsyttävä lievästi käpyä muistuttava muurahaislaji. Sitä tavataan lähes koko maailmassa, mutta suurin muurahaiskäpykanta on Suomessa.

Muurahaiskävyt asuvat useimmiten pienissä kerrostaloyksiöissä Turussa. Ne ovat erittäin älykkäitä, minkä takia ne työskentelevät joskus erittäinkin korkeissa viroissa, kuten insinööreinä. Jotkut harvat muurahaiskävyt ovat viime vuosina ryhtyneet vakavasti harkitsemaan omakotitalon ostoa, mikä on kohauttanut maailmaa suuresti. Pelastakaa Muurahaiskävyt Ry on puoltanut muurahaiskäpyjen ostopäätöstä voimakkaasti.

Muurahaiskävyt kommunikoivat omalla omalaatuisella kielellään, johon kuuluvat erilaiset kurkkuäänteet sekä yskäisyt. Hyvän kielipäänsä ansiosta ne kuitenkin oppivat minkä tahansa uuden kielen hyvin lyhyessä ajassa, mikä tekee niistä todella loistavia tulkkeja. Noin 85% muurahaiskävyistä on ammatiltaan tulkkeja.

Muurahaiskävyt saavat ravintonsa pizzeriasta hankittavista pizzoista sekä kebabista. Ruoan kanssa niille yleensä maistuu olut tai viini. Joskus muurahaiskäpyjen alkoholinkäyttö riistäytyy käsistä. Silloin ne alkavat riehua, hajottavat taloja pesäpallomailoilla sekä ryöstävät ja pahoinpitelevät mummoja. Muurahaiskäpyjen alkoholismi on viime aikoina lisääntynyt roimasti. Pelastakaa Muurahaiskävyt Ry auttaa myös tässä asiassa järjestämällä alkoholisoituneille muurahaiskävyille vieroitushoitoa.

Vapaa-aikanaan muurahaiskävyt pelaavat WoWia. Ne tunnetaan ympäri maailmaa erittäin taitavina ja aktiivisina pelaajina. Suurin osa muurahaiskävyistä saavuttaa tasokaton kahden viikon sisällä pelin ostamisesta.

Jotkut muurahaiskävyt ovat myös erinomaisia pöytätenniksen pelaajia. Niiden refleksit ovat äärimmäisen hyvät, johtuen mitä luultavimmin niiden geeniperimästä.