Muurahaiset

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Muurahainen, tuo iloinen metsissä asusteleva veijari, on ehkä maailman tunnetuin hyönteinen. Ikävä kyllä muurahaiset sekoitetaan varsin usein kusiaisiin, koska näillä kahdella lajilla on huomattavia samankaltaisuuksia mm. ruumiinrakenteessa ja kielenkäytössä (kysy vaikka äidiltäsi...). Muurahaiset eivät kuitenkaan tiedä tätä. Lisäksi, muurahaisten näkökulmasta katsoen asialla ei olisi paljoakaan väliä vaikka he tietäisivätkin sen. Tässä suhteessa muurahaisilla on paljon yhteistä Edgiksen kanssa.

Muurahaisten tuntomerkit[muokkaa]

Mikäli luulet tämä osion käsittelevän humorisesti murrosikäisen nuoren, eli "murkun" tuntomerkkejä, OLET VÄÄRÄSSÄ!

Lajista riippuen suurin osa muurahaisista on pieniä, huomattavan vahvoja kokoonsa nähden, mustia (punamuurahaiset ovat ehdottomasti kommareita), hyviä kiipeilijöitä, kuusijalkaisia sekä äärimmäisen vituttavia. Niitä on niin perkeleen vaikeaa ajaa ulos talosta ta talloa kuoliaaksi. Ja ajattele, että muurahaiset menevät vatteittesi alle nukkuessasi. Herätessäsi saat sitten kivan yllätyksen... Kannattaa kuitenkin tarkistaa talosi muurahaisten laji, jotta välttäisit sen, että yllätys on jonkin myrkyn takia vielä kivempi.

Mainitsinki jo, että... Anti olla.

Muurahaisen tavallinen työpäivä[muokkaa]

Kaikkihan tietävät, että muurahaiset asuvat AIIINA keoissa ja tykkäävät ihan HIIIIRRRMUISEEESTI sokerista. Mutta mitä muurahainen ajattelee oikeasti esim. tallatuksi tulemisesta?

  • Klo 02 --> NUKU, NUKU, NUKU!!!
  • Klo 07 --> TYÖ, TYÖ, TYÖ!!!
  • Klo 08 --> SOKERI, SOKERI, SOKERI!!!
  • Klo 09 --> KEKO, KEKO, KEKO!!!
  • Klo 15 --> TYÖ! TYÖ!! TYÖ!!!
  • Klo 18 --> KUOLE, KUOL... (Muurahainen jäi kengän alle)

Mitä minä voin tehdä torjuakseni muurahaiset?[muokkaa]

Jokaisen isänmaallisen suomalaisen suoranaisiin velvollisuuksiin kuuluu muurahaisten välitön eliminointi heti tavattaessa. Tässä muutamia vinkkejä ja keinoja muurahaisten tuhoamiseen.

Liekinheitin[muokkaa]

Siinä sitä ollaan.

Toimii 100% varmuudella. Saatat hoitaa ikävän naapurinkin samalla... Muista että tämä on totta!

==Raid[muokkaa]

Tallominen[muokkaa]

Tallominen on perustekniikka, joka on helppo hallita eikä vaadi paljoa vaivaakaan. Lisäksi se sopii myös pienen budjetin talouksille/armeijoille.

Muita ärsyttäviä ja myrkyllisiä pikkuolioita[muokkaa]