Musta huumori

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Musta huumori on pimeimmästä Afrikasta peräisin olevien N'Ubuntujen huumoria. Mustaakin mustempaa huumoria syntyy kun joku mustan huumorin sujuvasanainen tähti, kuten Eddie Murphy, syö yömyöhällä lakritsia pimeässä hiilikellarissa.

Mustassa huumorissa on tavallisimmin musta päätähti, joka on yleensä prinssi tai poliisi tai raplaulaja. Hän on luonteeltaan normeihin mukautumaton, mutta hyväsydäminen. Hän tekee jotain, lausuu muutamia nasevia sutkauksia ja kohtaa toisen mustan tytön. He kohtaavat vaikeuksia ja lausutaan lisää nasevia sutkauksia ja mahdollisesti lauletaan ja tanssitaan. Lopuksi neekeritähden tyttö kaapataan, neekeritähti saa luodista, vaikeudet voitetaan muutamalla nasevalla repliikillä ja ammuskelulla samalla kun epämuodikas hopmusiikki soi taustalla. Lopuksi paha voitetaan ja negridit naivat toisensa. Taustalla soi soul.

Mustan huumorin käyttö[muokkaa]

Mustaa huumoria käytetään elokuvissa, televisiosarjoissa, hississä, koulutodistuksissa, verotusperusteluissa, päivälehdissä ja makaronilaatikossa. Musta makkara on malliesimerkki mustasta huumorista.

Mustaa huumoria voi myös viljellä jolloin sadosta tulee kaalinpäitä viisitoista kiloa aarilta. Varoitus: Jos mustaa huumoria viljellään nakkikioskin lähistöllä, on aamulla silmät mustat.

Mustan huumorin historia[muokkaa]

Mustaa huumoria käytettiin 1900-luvulla lakritsipatukkapakkauksissa ja lakritsimainoksissa. Tarzan-elokuvat kunnioittivat mustaa huumoria käyttämällä silmiä pyöritteleviä mustia ruohohameisiin pukeutuvia näyttelijöitä mitä moninaisimmissa luonnerooleissa. Ngawna dgy Dawgna muistelmissaan kyynelsilmin muistelee 1930-luvun Tarzanelokuvien roolejaan leijonanruokana, krokotiilineväänä ja hassuna palavana alkuasukkaana.

Tunnettuja mustan huumorin monitoimimiehiä[muokkaa]

Bully.jpg Tämä artikkeli on tynkä, joten isommat kiusaavat sitä.
Pidä pienemmän puolta laajentamalla artikkelia.