Murder Inc

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun


Brando.JPG
HUOMIO! – Tämä artikkeli on Corleonen mafiaperheen suojeluksessa! Vandalisointi ja muu idioottimaisuus palkitaan erittäin kivualiaalla tavalla...

”Hei, onko sinulla jokin vittumainen vihamies? Haluaisitko poistaa hänet maailmasta? Ei hätää! Nyt on keksitty tällainen palvelu, ihan vain sinua varten. Soita vain numeroon 1925891337, niin me teemme elämästäsi helpompaa! Eikä siinä vielä kaikki. Jos soitat 15 min kuluessa saat kaupan päälle hyvän alibin, sekä taitavan lakimiehen, ihan vain varmuuden varalta! 10 min kuluessa soittaessasi poistamme sinut epäilyksistä! Nyt luuri käteen”

~Murder Incin TV-mainos 60-luvulta
Mafia.jpg
VAROITUS! – Tämä artikkeli on Mafian hallinnassa, joten emme suosittele sinun vandalisoivan tätä...
Murder Inc hoitaa vihollisesi päiviltä.

Murder Inc on gangstereista, mafiosoista ja rikollisista koostunut järjestö, jonka tehtävänä on murhata hoidella ei-toivotut henkilöt. Kyseinen järjestö on Corleonen mafiaperheen alakonttori; järjestön johdossa ovat olleet Corleoneiden pikkupomot ja kapteenit. Nykyisiän Murder Incin puheenjohtaja on Mr. J.


Synty[muokkaa]

Murder Inc perustettiin vuonna 1928. Sen perustivat Vito Corleone, Bugsy Siegel, Meyer Lansky sekä Lucky Luciano. Vaikka ajatus olikin Don Vito Corleonen, hän keskittyi enemmän perheeseensä vahvistamiseen, ja nimitti ensinmäiseksi puheenjohtajaksi Bugsy Siegelin.

Tyypillisesti Murder Inc:iin soitettiin, ja sitten palkkamurhaajat pistettiin saaliin perään, ja tämä tapettiin hoideltiin. Järjestöstä tuli suosittu. Jopa Yhdysvaltain poliisi käytti Murder Inciä poistamaan typerät esimiehensä pois saadakseen ylennyksen. Myös FBI käytti hyödykseen järjestöä. Muutenkin tosin FBI sai aina "extrapalkkaa" Corleonen perheeltä. Kuulemma jopa Yhdysvaltain presidentti Dwight D. Eisenhower käytti Murder Inciä.


Toiminta[muokkaa]

Murder Inc siis, kuten jo kerrottukin on, poistaa vihamiehesi päiviltä. Murder Inc on tehnyt hinnastotkin:

  • 1000 dollaria per tavallisen henkilön hoitelu.
  • 1500 dollaria per rikkaan/hyvätuloisen henkilön hoitelu.
  • 2500 dollaria per kansanedustajan hoitelu.
  • 3400 dollaria per suositun poliitikon hoitelu.
  • 5000 dollaria per valkoisen talon jäsenen hoitelu.
  • 10000 dollaria per ministerin hoitelu.
  • 25000 dollaria per pääministerin hoitelu.
  • 60000 dollaria per presidentin hoitelu.
  • 500000 dollaria per varapresidentin hoitelu.
  • 1000000 dollaria per jumalan hoitelu.
Deserteagle.jpg

Murder Inc:in puheenjohtajat[muokkaa]