Mummot

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta Mummo)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Mummojen perinteinen tervehdys.

”Mummelit etuilevat aina kaupassa ja maksavat pikkukolikoilla![1]

~Aku Ankka; N:o 35, 30-8-2006

Mummo (homo consuendi) on olento, jonka tuntomerkkinä on nariseva ääni[2], joka johtuu useimmiten löysistä tekohampaista. Heidän yleisin sanontansa on ”nuorisosta ei ole mihinkään”, mikä pitääkin paikkansa[3]. Yhteyttä samanhenkisiin mummoihin he pitävät Ringo-puhelimella. Mummoja on kahta toisistaan täysin eroavaa lajia, eikä niitä tule sekoittaa toisiinsa. Mummot ovat tutkitusti uusiutuva luonnonvara.

Mummot huristelevat rollaattoreillaan ympäri kaupunkia ja kokoontuvat suuriksi laumoiksi teille. Lauman johtajaa kutsutaan yleensä Martaksi.

Mummon parhain lahja on itseneulotut villasukat.

Mukavat mummot[muokkaa]

Tärkeä ja vaikutusvaltainen mummo

Mukavampi ja yleisesti pidetty laji leipoo pullaa ja antaa rahaa aina, kun käyt mummon luona kylässä. Mukavat mummot asuvat erityisissä mummoille tarkoitetuissa asunnoissa eli Mummolassa. Mummot siivoavat paljon, koska he myös pölyävät normaalia enemmän. Pölyäminen johtuu siitä, että he vanhetessaan rapistuvat ja haurastuvat. Mummojen mielipuuhaa on kutominen, Kauniiden ja rohkeiden katsominen, leivosten syöminen, kahvin hörppiminen joka toinen tunti ja rahan antaminen vierailijoille. Opiskelijat ja nuoret käyttävät mummoja rahoittajina kaikkeen kivaan. Mummoilla onkin kansantaloudellisesti merkittävä asema taloudellisena auttajana. Mutta älä ikinä suututa tätä kiltin lajin edustajaa, esimerkiksi kurkkaamalla mummon huippusalaiseen ompelukoriin, jossa mummo säilyttää kaikkia mummoilun salaisuuksia, sillä silloin mummosta saattaa tulla äkäinen mummo.

Äkäiset mummot[muokkaa]

Äkäisille mummoille ei kannata ryppyillä.

Vihatut äkäiset mummot (big mamat) haisevat pissalle, heillä on pullonpohjalasit, he nalkuttavat nuorisolle pukeutumisesta ja muusta turhanpäiväisestä ja he liikkuvat laumoissa ostoskeskuksissa ja kauppojen eteishalleissa. Äkäiset mummot kiilaavat aina kaupan kassajonossa ja maksavat pikkukolikoilla. He ostavat älyttömät määrät tavaraa ja sitten etsivät laukustaan pienimmät kolikot, jotta aikaa menisi mahdollisimman kauan. Lähes aina mummot jättävät jonkin hedelmän/vihanneksen punnitsematta ja käyvät kesken maksun punnitsemassa sen. Tämän jälkeen he joutuvat "aloittamaan maksun uudelleen". Lisäksi äkäisillä mummoilla on tapana tulla istumaan viereesi bussissa. Jos äkäiselle mummolle alkaa ryppyillä, se saattaa huitaista laukullaan. Äkäiset mummot kuluttavat aikansa (ja eläkkeensä) Citymarkettien auloissa pelaamassa rahapelejä pipot silmillä, eivätkä näe tai kuule mitään.

Miten pääsee mummoksi?[muokkaa]

Mummoksi pääseminen on ihme. Ensiksikin mummoksi aikovan täytyy olla nainen jo syntyessään. Toiseksi hänen kannattaa etsiä ajoissa mies tai hankkia lapsi muuten. Lasta kasvattaessaan hänen kannattaa opettaa tätä leikkimään nukeilla ja puhua kauniisti vauvoista.

Jos hyvin käy, lapsi hankkii lapsen. Silloin naisesta tulee mummo. Se on mahtava kokemus, jonka ymmärtää vain toinen mummoksi päässyt. Koko elämänasenne ja näkemys asioiden tärkeysjärjestyksestä muuttuu hetkessä. Pelkät alhaiset äidit eivät tiedä, mistä jäävät paitsi, kun tekevät elämänsä suurimman virheen ja jäävät lapsenlapsettomiksi.

Eikä mummoutta voi kukaan ottaa mummolta ikinä pois.

Mummojen elämäntarkoitus[muokkaa]

  • Mummojen tehtävänä on määritellä, mitkä asiat ovat syntiä, joista he eivät anna fyffeä.
  • Mummojen pitää myös olla todella huolissaan, jos lapsilla tai lapsenlapsella on jokin pieni sairaus.
  • Rahapelikoneiden täydentäminen ja nuriseminen siitä, miten nuoriso käyttää liikaa rahaa niihin.
  • Mummojen ultimaattinen tarkoitus on voittaa pelikoneista kaikki rahat, jotta muut eivät voittaisi niistä mitään.
  • Mummot käyttävät koko eläkkeensä pelikoneisiin.
  • Suurten ruokamäärien tyrkyttäminen.

Katso myös[muokkaa]

Ulkoiset linkit[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

Rodut
Aave - Demoni - Elementaali - Enkeli - Epäkuollut - Haltia - Hiisi - Hirviö - Hobitti - Ihminen - Isojalka - Jumala - Kääpiö - Leivänpaahdin - Lohikäärme - Luuranko - Maajussi - Menninkäinen - Mummo - Mutantti - Muumi - n00b - Peikko - Piru - Puliukko - Teini Ikäiset Mutantti Ninja Kilpi Konnat - Vetehinen - WoWittaja - Örkki