Mukkula

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

Mukkula on mukkumukkujen asuttama pieni kaupunginosa Suomen Chigagon laitamalla. Siellä on pyörinyt monen näköistä ja väristä vipeltäjää vailla töitä. Moni lahtelainen pyrkii välttelemään kaupunginosaa pukeuduttuaan valkoiseen huppuasuun. Myös sinipukuiset herrasmiehet sinivalkoisissa autoissaan eksyvät alueelle vain harvoin. Tästä johtuen Mukkula on ajansaatossa päässyt etenemään nykyiseen asemaansa. Lahden omaksi siirtolaispuutarhaksi. Pääsääntöisesti ainut kasvi, jota paikalliset viljelevät on kannabis. Kannabis tuleekin helposti meriteitse Lahden keskustan kaduille myyntiin. Sisävesimeren ansiosta myös muunlaista kaupattavaa huumausainelastia saapuu Mukkulan kautta Lahden nappipäille.

Historia[muokkaa]

Mukkulan historia on yhtä värikäs kuin paikallinen väestökin. Suomen suurimman sisävesimeren läheisyys on edesauttanut kumivenepakolaisia suuntaamaan vaelluksensa juuri Mukkulaan. Muinaiset muriaanit aloittivat vaelluksensa luvattuun maahan Mukkulaan jo tuhansia vuosia ennen ajanlaskumme alkua. Rahaliikenne Mukkulassa on melko yksisuuntainen, rahaa menee alueelle paljon, mutta sitä ei tule takaisin edes 23-prosenttisen ALV:in vertaa. Mukkula onkin toimeentulevin kaupunginosa koko Etelä-Suomen alueella. Moni kaupunginvaaltuutettu Lahdessa on kautta Mukkulan historian yrittänyt saada luvan Kukkahattuhallitukselta sen räjäyttämiseen.

Asuminen[muokkaa]

Mukkulassa pätevät viidakon lait, mutta lakikirjoja on olemassa. Ne on painettu banaanin lehdille, vaikka se onkin turhaa, sillä yhtenäistä kieltä ei alueella ole. Tästä huolimatta Mukkulaan on perustettu ostoskeskus, jonka takia moni joutui muuttamaan slummeihin. Rantakin löytyy, mutta siellä ei tehdä juuri mitään huumausainelastien vastaanottmisen lisäksi.Ostoskeskuksen alueella partioi innokas pikku lapputehtailija nimeltään Parkkipate. Umpikyrpä jätkä joka huhujen mukaan ei myöskään ole syntyperäinen suomalainen.