Mountain Dew

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
”Herkullista tämä MD!!!”
~Liian moni Nuori mies


Mountain Dew on paheellinen pässien virtsasta valmistettu virvoitusjuoma[1], joka aiheuttaa miespuolisilla henkilöillä kivesten kutistumista. Kun tämä järkyttävä tosiasia tuli yleisön tietoisuuteen vuonna 2000, juoman valmistaminen lopetettiin välittömästi. Juoman valmistajat tunnustivat, että kyseessä oli salaliitto. Heidän aikomuksenaan oli saada sperma heikentymään niin, että uusia lapsia ei enää voisi syntyä. Näin tuloksena olisi vähitellen ihmisen kuoleminen sukupuuttoon. Motiivit eivät ole tiedossa. Mountain Dew on nykyään lailla kiellettyä, mutta sitä valmistetaan yhä salaa Venäjällä. Suomen tulli on takavarikoinut Venäläistä Mountain Dewtä jo tuhansia litroja. Tutkijamme ovat hyvin huolestuneita ja ovatkin spekuloineet, että tämä on jälleen yksi ryssien yritys uudelleenvallata Suomi (kts. Demi.fi, Kotkan maahanmuuttajaryssät) Nykyään kielto toimiikin jo, ja Mountain Dewiä ryystävät vain Miehet, Naiset, Lapset, Teinit, Perussuomalaiset ja Rekkakuskit.

Mountain Dew ja uskonto[muokkaa]

Juutalaisuudessa sen sijaan Mountain Dew on uskonnollinen kulttijuoma.

Kristinuskossa Mountain Dewtä pidetään erityisen paheellisena. Sanovat, että Mountain Dew on itse Saatanan keksintöjä, yritys saada ihmisen seksuaaliset himot käymään ylikierroksilla.

Kuvan kerettiläinen henkilö on vaarallinen Mountain Dewin käyttäjä.

Muut uskonnot eivät tuomitse Mountain Dewtä niin jyrkästi. Esimerkiksi kungfutselaisuudessa Mountain Dewtä pidetään vain hyvänä vitsinä.

Mountain Dew ja laki[muokkaa]

Kuten sanottua, Mountain Dew on lailla kiellettyä. Sen hallussapito ja levitys voi johtaa välittömästi elinkautiseen vankeusrangaistukseen ja joissakin lainsäädännöissä jopa kuolemanrangaistukseen. Kun kävi ilmi, että YK yritti vuonna 2006 purkaa tätä maailmanlaajuisesti pätevää asetusta,oli lähellä syttyä kolmas maailmansota.

Mountain Dew ja terveys[muokkaa]

Kivesten kutistumisen lisäksi Dew aiheuttaa huimausta, hourailua, hullun lehmän tautia, sydänsairauksia, syrjäytymistä, sperman heikentymistä, ja tästä johtuen, itsemurhia. Lyhytnäköiset ihmiset eivät ole kuitenkaan tajunneet Mountain Dewn mahdollisuuksia uutena ehkäisykeinona.

Vuonna 2005 erään teinin vanhemmat haastoivat jonkun satunnaisen vastaantulijan oikeuteen, kun heidän lapsensa oli tehnyt itsemurhan juotuaan tätä kaameaa litkua, jonka tiedetään syövyttäneen rikki kaksoispohjatankkereitakin.

Viitteet[muokkaa]

  1. Juoma on todelliselta väriltään virtsankeltaista, yleisen harhaluulon uskoessa sen olevan vihreää nestettä, vaikka pelkästään pullo on viekkaasti sen väriseksi värjätty, jottei totuus paljastuisi. Sillä, täysin virheetömällä logiikalla, tuote on virtsanvärinen, ergo tuote on virtsaa. Hävetkää, ihmiset, kuinka helposti olette markkinamiesten temppuihin langenneet!