Mopoauto

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Information.gif Voi olla, että tämä artikkeli ei ole syvältä, mutta ainakaan siinä ei ole kuvia.
Tee päivän hyvä työ ja kuvita artikkeli mielellään aiheeseen liittyvillä kuvilla.
Tarkempia tietoja saattaa löytyä keskustelusivulta.

Mopoauto on muovinen itsetuhoisille kakaroille (ja joillekin todella kurttuisille vanhuksille) tehty törkeän kallis itsemurhaväline. Mopoautolla ajava vaarantaa sekä itsensä että kaikki muutkin lähiympäristön ihmiset, jotka eivät ole ymmärtäneet pysyä turvassa korkean katukivetyksisen jalkakäytävän suojavyöhykkeen sisäpuolella. Toki löytyy myös muutamia yli-isorenkaisia ja vahvistettuja mopoautoja, joita ajavat vajaat nappulat, joille ei moista värkkiä kuuluisi antaa. Voit toki suojautua tältäkin rivakalla potkulla mopoauton keulaan tai heittämällä mummon vierestäsi sen eteen. Näin mopoauton etuakseli menee solmuun ja kuljettaja (kulkuneuvon painavin osa) lentää ulos autosta. Mopoautot kaatuvat jyrkässä kulmassa jo kävelyvauhdissa. Mopoauto hajoaa talvella pakkasen vaikutuksesta, koska mopoautojen muovi on tehty 20 vuotta vanhoista, uudelleen sulatetuista muoviämpäreistä. Mopoautot maksavat törkeästi, ja ellei natiaisella ole käytettävissä maksutapaa pappa betalar, ei tällä myöskään ole mopoautoa.

Lain mukaan mopoautojen miniminopeus on 200 km/h, jotta itsemurhan teko kyseisellä välineellä on tarpeeksi tehokas keino. Poliisi saa usein kiinni mopoautoilijoita, joiden mopoauto kulkee alle kahtasataa. Tästä seuraa usein miljoonan euron sakot ja 10 vuotta kuritushuonetta. Useimmat mopoautot ovat myös varustettu heittoistuimella, jota voi tarpeen vaatiessa käyttää itsensä hukuttamiseen valtamereen, jos itsemurha liikenteessä sattuukin epäonnistumaan.

Mopoautokulttuurin kehdossa, Kauniaisissa, vallitsee koko pääkaupunkiseutua terrorisoiva mopoautojengi MC Faijamaksaa. Tästä johtuen useat varsinkin Espoon kilolaiset ovat alkaneet kerätä mopoautovastaisia työvälineitä, kuten esimerkiksi raketinheittimiä, tarkkuuskivääreitä sekä homohakeutuvia ruotsalaisvalmisteisia käsikranaatteja. Etenkin Lansassa mopoautovastaisuus on äärimmäisen kiivasta.

Myöskin Tervakosken ennen hienossa kaupungissa myös muutamia mopoautoja. Niiden takia liikennekuolemien määrä siellä on noussut dramaattisesti, sillä monet pyöräilijät ovat alkaneet ajaa autoteillä nauraakseen mopoautoille niistä ohi keuliessaan ja törmänneet ihan oikeaan autoon.

Katso myös[muokkaa]

Wiki letter w.png Tämä artikkeli on syvältä, koska se on tynkä.
Laajentamalla artikkelia voit nostaa Hikipedian lähemmäs pintaa.