Molokki

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Villi Suurmolokki vaanimassa lempisaalistaan, poltettavaa jätettä.

”*THUMB* *THUMB*”

~Molokki leikkimielisenä ADOM-pelissä

Molokit ovat viisaita otuksia, jotka nauttivat suuresti aina, kun joku katsoo heitä. He ovat erittäin huomionkipeitä. Molokit leijuvat yleensä vain puiden oksien alla, sillä ne ovat niin pieniä, että pienikin tuuli veisi heidät mukanaan. Heillä on suuret sarvet, joilla he leikkimielisesti puskevat toisiaan ja välillä jopa itseään. Molokkien paksut panssarikuoret ovat väreiltään joko vaalean vihreitä tai tumman pinkkejä. He ovat erittäin epäsivistymättömiä. Heillä on suuren kaksoisnokkansa alla suuret sieraimet, jotka ovat erikoistuneet koirien sulattamiseen. Luulavasti tämän takia ihmiset vihaavat heitä niin paljon. Nimi Molokki johtunee siitä.

Suurmolokit ovat kuin molokkeja, mutta vain suurempia. Heillä on paljon paksumpi panssarikuori sekä hivenen suurempi kaksoisnokka kuin vähäisemmillä lajitovereillaan. Suurmolokit ovat silti hyvin mukavaa seuraa, eivätkä he syö paljoa. Heillä on hyvä huumorintaju, ja he päästelevätkin heille ominaisia "Shäh-Shäh" naurunrähähdyksiä lähes jatkuvasti. He ovat myös hyvin hitaita, mutta tästä ei tule heille huomattaa; Kyseessä on yksi heidän suurimpia tabujaan. Yleensä he suhtautuvat ystävällisesti vieraisiin, mutta poikkeuksiakin tosin on. Varsinkin talojen katoilla pesivät molokit voivat puolustaa reviiriään hyvin terhakkasti.

Keisarimolokki on vielä Suurmolokkiakin suurempi molokki, joita on kerralla olemassa vain yksi. Vanhan Keisarimolokin jouduttua tuulen viemäksi tai molokkisiepon saaliiksi voimakkaimmat Suurmolokit mittelevät sarviensa avulla siitä, kenestä tulee uusi Keisarimolokki. Ajan myötä, kun joko tarpeeksi Suurmolokkeja pusketaan pois puiden oksien alta tuulien armoille tai tarpeeksi monet kuolevat tylsyyteen, loput valitsevat demokraattisilla vaaleilla keskuudestaan uuden Keisarimolokin. Ajan kuluessa Keisarimolokille muodostuu uskomattoman kova suojapanssari, sekä se saa ns. despoottivoimia.

Questionmark.jpg ONKO SIVISTYKSESSÄSI AUKKO?
Tämän sivun vitsi perustuu siihen, että se on kirjoitettu käsittelemänsä henkilön tai aiheen tyylillä parodisin tavoittein. Mikäli et tajua tätä sivua, johtuu se todennäköisesti siitä, että olet sivistymätön barbaari, joka ei tiedä mistään mitään. Ehkäpä sinun kannattaisi lukea enemmän Wikipediaa.