Moderni Natsipuolue

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
*kop kop*


Hei!
Ms-nazi2.jpg
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.

Hei, olen Erik von Trauzgrübermench ja olen osa ruohonjuuritasolla toimivaa organisaatiota, MNP:tä, Modernia Natsipuoluetta, jonka tavoitteena on uudistaa natsipuolue ja saada se mukaan politiikkaan tulevana hallituskautena.

Olisiko teillä hetki aikaa?

Oletteko natseja?[muokkaa]

Tietenkin olemme natseja. Olemme tosin huomanneet, että natsit eivät ole nykypäivänä kovin suosittuja, joten olemme moderneja natseja.

Haluan heti alkuun huomauttaa että meitä MNP:läisiä vastaan heitetään täysin ilman syytä jatkuvasti Hitler-vertauksia. Emme tiedä mitään muuta tahoa, jonka käsittelemiä Hitler-vertauksia otettaisiin vakavasti. Tätä pidetään yleisesti jopa argumenttivirheenä! Saamme silti kuulla tästä toistuvasti!

Nämäkin iloiset ja tasapainoiset nuoret ovat MNP:n kannattajia.

Tietenkin me olemme natseja, mutta on syytä muistaa että meitä syytetään aivan syyttä "pahoiksi". Tämä assosiaatio tulee varmasti historiasta, mutta on hyvä muistaa, että menneisyyden pahoihin omenoihin ei saa vedota kristinuskonkaan kohdalla. Tai ainakin näin kristityt sanovat. Miksipä emme siis mekin? Hitler-korttia nyt vain pidetään epäkohteliaana, ja sen sijaan pitäisi vain käsitellä modernia natsiliikettä! Hitler on yhtä olennainen asia natseille kuin noitavainot ovat kristinuskolle.

Entä juutalaiset?[muokkaa]

Uusimmat haastattelututkimukset viittaavat siihen, että kansanmurha ei ole kovin äänestäjiä innostava asia, eivätkä he mielellään aja sen eteen tehtävää asiaa. Lisäksi natsit nähdään yleensä yhden aatteen ihmisinä. Tämä haittaa tavoitteitamme, ja siksi olemmekin tehneet uudistuksia.

Me yksinkertaisesti heivaamme tämänkaltaiset kysymykset täysin syrjään ja muistutamme, että demokratiassa tulee suvaita erilaisia näkemyksiä ja niiden välistä keskustelua. Se, että meitä näin yritetään alentaa ja johtaa keskustelua siten, että natsien tilanne saisi negatiivista julkisuutta, on kiellettävä. Sillä siinä kielletään mielipiteenvapaus, sananvapaus ja monia muita vapauksia. Siksi natsit eivät rajoita, vaan sen sijaan yrittävät vain tuoda uusia ja raikkaita mielipiteitä esiin.

Lisäksi on hyvä muistaa että holokaustia ei tapahtunut! Se on vain juutalaisten propagandaa. Hitler ei tappanut kuutta miljoonaa juutalaista!. Moni voisi ajatella, että tässä olisi syyllisyydentuntoa Hitlerin pahoista teoista. Näin ei ole. Emme julkisesti lainkaan ota kantaa siihen, pitäisikö holokausti tehdä, vaan sanomme, että sitä ei tehty. Koska haastattelumme näyttävät, että holokausti on huonoa PR:ää, tätä kautta keskustelu saadaan vääristä asioista, kuten rasismiaiheesta, siihen kuinka natsipuolueen kuuntelu on samaa kuin sananvapauden puolustaminen!

Sitäpaitsi kaikki ansaitsevat toisen mahdollisuuden!

En nyt ole ihan varma onko tämä sittenkään hyvä ajatus...[muokkaa]

Eikö Afrikan maiseman esteettisyys kohentuisikin, jos siellä olisi muutama tuhat tälläistä?

En nyt lainkaan ymmärrä, mikä teillä on sananvapautta vastaan, mutta muistutan, että haluamme tehdä kaikkemme lisääksemme kansainvälistä tietoa valkoihoisten oikeuksista. Tavoitteenamme on myös kehittää Afrikkaa ja muita maita, joissa on erirotuisia ihmisiä. Kun suunnitelmamme on lopussa, lisäämme muun muassa tuulivoiman käyttöä Afrikassa. Ja kun finaalisuunnitelmamme, josta emme tarkemmin tässä vaiheessa puhu, on saatu päätökseensä, kouluissa opetetaan natsismia, Afrikassa ei tarvitse enää miettiä ihonvärikysymyksiä, ja kaikki ovat ikään kuin yhtä samanväristä perhettä.

Tuulivoiman kehittäminen onkin natsipuolueen sydämen asia. Ja otamme muutenkin kantaa ympäristöasioihin, kuten maapallon ylikansoitukseen. Pyrimmekin valtaan päästyämme toimillamme vähentämään radikaalisti sellaisten joukkolisääntyjämaanosien kuin Aasian ja Afrikan syntyvyyttä. Tavoitteenamme on poistaa erimielisyyttä, jota vieraat kulttuurit, uskonnot, näkemykset ja ihmiset voivat tuoda. Ongelmat ovat ratkaistavissa. Ja MNP:n rohkeat jäsenet tekevät parhaansa tämän asian puolesta taisteluun!

Muistakaa:

  1. Kun puhutaan syrjinnästä, MNP puhuu ryhmähenkisyydestä!
  2. Kun puhutaan maahanmuuttajien ulos ajamisesta, MNP puhuu maan kulttuuri-ilmapiirin ennallistamisesta ja sen erityispiirteiden säilyttämisestä.
  3. Kun puhutaan rasismista ja erilaisten sortamisesta, MNP puhuu sananvapauteen liittyvästä oikeudesta kritisoida nykyisenkin vallanpidon rakenteita!
Suomen poliittiset puolueet

Hjalliksen kuntoklubiKokkelivekkulitKyylätSelkärankarajoitteisetSämre Folk partietSyndikaalibyrokraatitValehtelijatVastuuttomat (ent. SMP)Vittumaiset (ent. SKDL)

Fazerin SininenIhmisten puolueJallupullo(t)KommaritTurun natsipuoluePohjan natsipuolueLahden natsipuolueAnun natsipuolueMarcon natsipuolueTerhin natsipuolueSuomen LaillisuuspuolueViskipuolueTeollisuuden kannattajatSadelaisliberaalitLapuanliike (myöhemmin IKL) – Suomen marttyyrikomppaniaErilaisuuden LiittoSuomen ÄärioppositiopuolueSekavat poninhännät, joilla on idioottimainen nimi, puolue jumalauta mitkään hullut päivät oleEuroagnostikotRadikaalikompromissitYhden naisen robbarikerhoKalkkeutuneet Fossiilit ry.Somebody Else's ProblemJuhani ja iloiset veikotModerni NatsipuolueHikipediapuolueJuchepuolue – perestroika ja glasnost on pysäytettäväNaisen ääni on 0,80 ääntäVäyrysen hätävara 1.0Crystal Meth Party