Mika Lintilä

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Sandglass vermin .svg Päivitystä kaivataan!
Tämä artikkeli ei ole ehkä paskaa, mutta se kaipaisi kipeästi päivittämistä.
Ole siis reippaampi kuin se, joka lisäsi tämän laatikon tähän, ja tuo artikkeli tähän päivään.
Tämä artikkeli sisältää vähintäänkin kepulia sisältöä ja sen lukeminen aiheuttaa sienten kasvua varpaiden- sekä muissa väleissä!
Shamrock.jpg
Shamrock.jpg
Jos luet tätä artikkelia, saatat hajota mustaksi kull mullaksi!
Jos et kuitenkaan hajoa, saatat ruveta väyrystelemään jo vanhastaan.
Jos etsit artikkelia jostain älyllisemmästä ja laillisemmasta, kokeile Satunnainen sivu -toimintoa.

HUOMAA!! OBS.!! HOPS! HUPS!! ARTIKKELI SISÄLTÄÄ SUURIA RISKEJÄ KEPULAISTUMISEEN Mika Lintilä (s. 1966 Toholampi) on Kepun nuoren polven legendaarisimpia kansanedustajia. Hänestä on tehty havaintoja eduskunnassa vuodesta 1999 alkaen. Lintilä on aiemmin saatu rajattua Toholammille, missä hän on asettanut kykynsä paikallisen leikkihallinnon ja nakinvalmistuksen tarpeisiin. Koska Wikipedia jostain syystä kokee tärkeäksi mainita kansanedustajien sotilasarvot, niin kerrottakoon tässäkin, että Lintilä on reservin vääpeli. Tehkääpä nyt silläkin tiedolla sitten jotain. Lintilä valmistui hallintotieteiden kandidaatiksi lapsineromaisessa 34 vuoden iässä.

Lintilä kuuluu eduskunnan pahamaineiseen hevosmiesmafiaan, mutta edes tämä pelote ei tehnyt hänestä ministeriä Matti Vanhasen II hallitukseen, mahdollisesti siksi, että 75 % keskustalaisista mieskansanedustajista on niinikään ko. hämäräperäisen organisaation jäseniä. Kepun Keski-Pohjanmaan piiri tiettävästi pettyi Lintilän jäämiseen Vanhasen hallituksen ulkopuolelle, vaikka tämä lopulta turvasikin Lintilän poliittisen tulevaisuuden. Tai olisi voinut turvata, ellei Lintilä olisi päässyt näyttämään kynsiään mediapolitiikassa.

Lintilä johti työryhmää, joka päätyi esittämään, että vanhasta TV-lupamaksusta siirryttäisiin 175 euron vuotuiseen regressiivisen veron omaiseen mediamaksuun, joka lankeaisi joka ikisen suomalaisen maksettavaksi riippumatta televisiovastaanottimen omistamisesta, varallisuudesta tai mistään järjellisestä. Kansalaiset riemuitsivat esityksestä laajalti kiitellen Lintilän ja tämän johtaman työryhmän viisautta ja oikeudenmukaisuutta. Tämän urotyön jälkeen Lintilä onkin ollut aika hiljainen.

edeltäjä:
Olli Rehn
Suomen elinkeinoministeri
20162019
seuraaja:
Katri Kulmuni (vain 2019, Lintilä uudelleen nykyiseksi 2019)
edeltäjä:
Petteri Orpo
Suomen valtiovarainministeri
2019
seuraaja:
Katri Kulmuni
Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.