Maurit

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
levinneisyys Suomessa - huomioi vesi-Maurit

Maureilla tarkoitetaan Homo sapiens -suvun alalajia. Maurit jakautuvat edelleen oman alalajinsa sisällä eri variaatioihin, yhtenä kuuluisimmista mainittakoon pukumaurit. Maurit ovat erittäin viekkaita otuksia ja siksi niitä esiintyykin kaikissa yhteiskuntaluokissa. Maurit ovat sukupuoleltaan lähes poikkeuksetta miehiä, mutta muutama naispuolinenkin Mauri on elänyt. Naispuolisia Maureja yleensä vainotaan ja keskiajalla heitä pidettiinkin hyvin laajalti noitina. Tästä johtuen noitavainot muuttivat rajusti Maurien sukupuolijakaumaa maailmanlaajuisesti. Huomioithan että Maureja ei tule sekoittaa Maoreihin, jotka ovat Uuden-Seelannin ihmisiä. Tieteiskirjailia, avaruusmatkailija Laikan mukaan Maorit ja Maurit ovat alunperin samaa sukua. Todisteenä hänen teoriansa mukaan toimii mm. Maorien ja Maureista varsinkin pukumaurien häpeä omaa paljasta ihoa kohtaan. Maorit peittelevät Laikan mukaan ihoaan tatuoinnein, pukumaurit pitkin vaattein. Perusilmiö on kuitenkin kummassakin tapauksessa yhteinen.

Pukumaurit[muokkaa]

Pukumaurin tunnistat muutamasta piirteestä: he ovat komeita ja heihin voit aina luottaa.

pukumauri=luottomies

Pukumauri on ehdottomasti Maurien eliittiä. Pukumaurin elämän perusteita: paljon rahaa, useita autoja, asunto Espoossa tai useampi asunto Helsingissä (erottuakseen helsinkiläisestä lähisukulaisestaan pukumiehestä) sekä ympärillä pyörivistä maksullisista naisista. Älä kuitenkaan sotke pukumauria räppäriin tai parittajaan, jotka ovat usein Amerikan mantereelta, poikkeuksina Henri Vähäkainu sekä Jare Henrik Tiihonen.

Maurit ympäri maailman[muokkaa]

Maureja esiintyy pääosin Suomessa, tosin joitain Maureja löytyy myös ulkomailta. Suomi on Maurien pyhä maa, kuten Uusi-Seelanti on Maoreille, Israel on mm. juutalaisille ja Myllypuro on narkkareille. Maurin levinneisyyden rajallisuus liitty läheisesti sen synnynnäiseen taipumukseen puhua suomea. Paavi Benedictus on ollut huolissaan Maurien leviamisestä ympäri maailman, mutta hänen ja koko katolisen kirkon onneksi Al Goren uusimpien tutkimusten mukaan Maurit eivät myöskään tahdo lähteä Suomesta, koska pian Suomessa vallitsee sama ilmasto kuin Kanarian saarilla, joka on muuten Maurien mieluisin lomakohde, johtuen juuri kielellisistä seikoista.

Kuuluisia Maureja[muokkaa]