Mata Hari

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Mata Hari.


Mata Hari McLeod oli erään hollantilaisen tanssijattaren työnimi eli lempinimi. Margaretha Geerdruida Zelle (ei siis druidi, sukunimi viittaa myös selliin) oli erään englantilaisen flagellantin herrasmiehen nsl. parempi aivopuolisko. Mata Haria on pidetty joidenkin lähteiden mukaan huorana. Mt Haria on pidetty ylitsepääsemättömän korkeana kukkulana, eli varsin vaikeana valloittaa. Niin sanotut tuon aikaiset huora-kommentit, ne ovat voineet olla myös kateellisten kurtisaanien eli kanssasisarten panetteluja.

Kuitenkin Vapaan Ranksan Ranskan hallitus teloitutti M.G. Zellen vakoilusta epäiltynä vuonna 1917, eikä esimerkiksi hommannut rintamakiertueille viihdyttäjäksi. Toteutettu teloitustapa on kuitenkin jäänyt epäselväksi. Se ei kuitenkaan ilmeisesti ollut peri-afrikkalainen Humba-Humba, joka on perin primitiivinen ja sangen seksistinen.

Mata Hari sidottiin side silmillä ja paaluun, muttei mitään sadomasokistista toimintaa varten, vaan hänet teloitettiin: mahdollisesti ampumalla.

Mata Harin tapaus todistanee sen, ettei seksi ole mikään sotilaille sopiva kannustinlisä taikka palkkio. Tätä ei tajunnnut esimerkiksi Lynn-Die England.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.