Marraskuu

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Marraskuu on kuukausi, jolloin pikkujoulukausi virallisesti alkaa. Pääasiallisesti myös kaupunkien ja kuntien joulunavajaiset pidetään marraskuussa, vaikka eräs nimeltä mainitsematon kyläkauppa Pohjanmaalla pitikin joulunavauksensa ja sitä myöten aloitti myös joulukrääsän myymisen jo lokakuussa. Pikkujoulukauteen liittyen Alkon sekä apteekkien kauppa käy vilkkaasti. Alkosta hankitaan yleensä valmiiksi lantrattua glögiä, ja seuraavana päivänä käydään apteekista hakemassa jälkiehkäisypillerit.

Marraskuu on oikein mukava kuukausi.

Marraskuun liike[muokkaa]

Marraskuun liike on Pohjanmaalla sijaitseva ostoshelvetti, jossa on kiva aloittaa ja ylläpitää henkilökohtaista ylivelkaantumisen kierrettä. Marraskuun liikeketjuun kuuluu myös Lapuan liike, jossa myymälänhoitajat vaihtuvat tiuhaan. Sekä Marraskuun että Lapuan liikkeiden väliä liikennöi kapea pistoraiderautatie, jotta maksavat asiakkaat eivät hairahtuisi syrjäpoluille. Menoon on perin tympääntynyt Pirkanmaalle ja Tamperelle toteutettu Idioottiparkki, joka on avoimesti ryhtynyt haastamaan pohjalaiset menetystarinat.

Marraskuun päiviä[muokkaa]

         
Kuukaudet
Tammikuu - Helmikuu - Maaliskuu - Huhtikuu - Toukokuu - Kesäkuu - Heinäkuu - Elokuu - Syyskuu - Lokakuu - Marraskuu - Joulukuu
Shell32.gif Tämä kalenteriin liittyvä artikkeli on tynkä.
Ohjaile tapahtumat parempiin uomiin laajentamalla artikkelia.