Magneettimedia

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.

Magneettimedia on suomalainen, huumoripainotteinen verkkolehti, joka kerää ja jakaa korkeammilta tajunnan tasoilta ja maallikkoasiantuntijoilta saatua tietoa mm. yhteiskunnasta, historiasta ja terveydestä. Magneettimedia edustaa postmodernistis-regressiivistä journalismia, toisin sanoen, kaikki käy, kunhan lähteet on epäselvästi merkitty ja uutisointi valtavirran vastaista. Magneettimedia kannattaa antikapitalistista isänmaallisuutta, sinisilmäisyyttä, vaaleahiuksisuutta, kasvissyöntiä, Manchester Unitedia ja vaihtoehtohoitoja. Lehden päätoimittajana on vuodesta 2013 toiminut Lauri Törni.

Sisältö[muokkaa]

Toistuva teema lehden julkaisuissa on revi-sionismi eli juutalaismielisten tekstien kuten Tooran, Kabbalan, Goldman-Sachsin osakkeiden ja velkakirjojen repiminen. Lehti tunnetaankin repäisevistä tempauksistaan, joita on käsitelty oikeudessa asti. Tämä oli kuitenkin voittajien oikeutta ja siten Illuminatin korruptoiman järjestelmän salaliitto totuutta vastaan ja oikeusmurha, aivan kuten Nürnbergin oikeudenkäynnit toisen maailmansodan jälkeen. Magneettimedia vastustaa mm. kommunismia, juutalaisia, lääketiedettä, juutalaisia, vallitsevaa historiankirjoitusta, vallitsevaa järjestelmää, vallitsevaa valtaa ja vallitsevia (hallitsevia) juutalaisia. Suosittu aihepiiri on myös ns. uskomuslääkintä ja luontaisparantaminen. Luomueläminen ilman ihmistä riistävää lääketiedettä on kovaa huutoa, tosin luomukuolemisesta ei puhuta mitään. Magneettimedian asiantuntijat kehottavat muun muassa polttamaan aivan erityistä tupakkaa, joka itse asiassa parantaa keuhkot ja suosittelevat myös rokotteista luopumista. Jotkut skeptikot ovatkin epäilleet, että ohjeiden taustalla on Kokoomuksen ja SDP:n juoni, jolla saadaan ns. "rokotettua" ikääntyvää väestöä ja voidaan leikata mm. eläkekuluista. Puolueet ovat jyrkästi kiistäneet nämä huhut, mikä on selvä syyllisyyden merkki. Magneettimedian asettama historiallinen totuuskomissio, VR ja Valpo tutkivat asiaa.

Tunnustuksia[muokkaa]

Kiitokseksi korkealaatuisesta journalismista ja lukijakunnan tiedon lisäämisestä Skepsis Ry myönsi vuonna 2011 Magneettimedialle arvostetun Huuhaa-palkinnon. Vuotta myöhemmin lehdelle myönnettiin myös Pulitzer-palkinto ja lehden toimitus on ehdolla Nobelin räyhänpalkinnon saajaksi vuonna 2014. Tästä kunnianosoituksesta lehti kilpailee Kansallisen vastarintaliikkeen ja Kiakkovieraiden kanssa. Lehden erinomaisuudesta kertoo se, että se on täysin immuuni mediakritiikille. Lehden ylevä tunnuslause onkin "Mediakritiikki. Ei löytynyt aiheita tässä kategoriassa."

Myös muu tiedemaailma on noteerannut Suomen ikioman huippujulkaisun. Cernin tutkimusjohtaja Ville-Gordon Freeman-Niinistö on tarjonnut Magneettimedialle sopimusta: lehti lopettaa ilmestymisensä ja Cern hiukkaskiihdyttää jo ilmestyneet aineistot toiseen ulottuvuuteen. Lehden lukijakunta on viimeisimpien tietojen mukaan innostunut suuresti asiasta ja ostanut ulottuvuusmatkaansa varten mm. avaruuskävelyyn soveltuvia Nike Decades -urheilutossuja sekä valmistanut suuren määrän foliohattuja suojaamaan aivojaan terveeltä järjeltä.

Katso myös[muokkaa]

Luotettavia lähteitä
Fox News - Magneettimedia - MV-lehti - Suomi24 - Ultra-lehti - Vessan seinä - Ylilauta