Maailmanrauha

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Maailmanrauha on käsite, jolla viitataan maailmanlaajuiseen epäonnistumiseen ja lajien rappioon, jonka myötä kaikki elolliset olennot halailevat puita ja toisiaan. Missään ei tapella, eikä kukaan sano pahaa sanaa toisesta vaan kaikki ovat iloisia ja chillaavat. Luonto kukoistaa, autot on tapettu, kouluruoka maistuu hyvältä, kellään ei ole mitään valittamisen aihetta ja lässynlää.

Maailmanrauhan kannattajat[muokkaa]

Maailmanrauhan kannattajia on tavattu kautta aikain kaikissa kulttuureissa. He ovat olleet aktiivisesti alullepanemassa muun muassa sellaisia keksintöjä kuin kristinusko ja sota, joka lopettaa kaikki sodat. On arvioitu, ettei mistään muusta kuin juuri tämän nimenomaisen porukan neronleimauksista ole koskaan koitunut maailmalle yhtä massiivista tuskaa ja hampaiden kiristelyä. Muita maailmanrauhan kannattajien keksintöjä esitellään seuraavassa:

  • Krapula: Tarkoitus: Kylvää pahaa oloa alkoholin käyttäjien keskuuteen ja siten vähentää alkoholin vaikutuksen alaisena tapahtuvia väkivallantekoja. Tulos: Alkoholistien oli aloitettava jatkuva juominen (ns. todellinen alkoholismi) välttyääkseen krapulalta.
  • Huumeet: Tarkoitus: Luoda sisältöä ihmisten elämään ja lievittää ahdistuksen tunteita todellisuuspakoisuudella. Tulos: Valtavat määrät psykooseja, vierotusoireita, itsemurhia, ryöstöjä, raiskauksia jne.
  • Kylmä sota: Tarkoitus: Yrittää paikata edellisen keksinnön puutteet luomalla kauhun tasapaino, joka estää pikkumaisia ja itserakkaita supervaltoja pommittamasta koko planeettaa maan tasalle. Tulos: Ikuinen epävarmuus ja kyräily.
  • Missikilpailut: Tarkoitus: Toimia rauhan sanoman propagandakanavana, jossa tyhjäpäiset bimbot ja mallinuket toistelevat fraaseja maailmanrauhasta. Tulos: Hikisiä ja irstaita vanhoja miehiä masturboimassa ruudun äärellä. Missikisojen myötä vartaloihanteet muuttuivat, mikä taas johti sellaisiin hassuihin juttuihin kuin anoreksia ja bulimia.
  • Internet: Tarkoitus: Olla kaikkialle ulottuva ryhmäterapia, jossa ihmisrotu voi puida yhdessä läpi ongelmiaan ja siten lähes väkisinkin sopia kaikki riitansa. Tulos: Pornografia löysi uuden markkinakolon. Toinen toistaan sekopäisemmät ja paskantärkeät sivustot syntyivät. Näistä mainittakoon muun muassa Adressit.com, Suomi24, Wikipedia... tarvitseeko jatkaa?
  • Netiketti: Tarkoitus: Hävittää edellämainitut paskantärkeät sivustot Internetistä ja saada aikaan järjestystä ja hyvää tahtoa. Tulos: Surkea epäonnistuminen. Netiketti ei koskaan saavuttanut yleistä hyväksyntää. Maailmanrauhan kannattajien joukkoitsemurhat.

Katso myös[muokkaa]