Lumiukko

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Lumiukko on talvella syntyvä luminen mies. Se on sulava, laiska (ei viitsi liikkua paikaltaan mihinkään), sulava, yleensä lihava ja sulava.

Lumiukot katselevat rakentajiensa elämää usein ikkunan takaa. Tämä harvinaisen lihava ja laiska lumiukko yrittää peitellä sitä liikkumattomuudella ja hymyllä.

Synty[muokkaa]

Lumiukko tehdään talvella. Se tehdään erikokoisista lumipalloista. Se tehdään lähinnä siitä syystä, että pään voi napata irti ja heittää sillä toista. Samalla lailla kuin normaalista ihmisestä myös lumiukostakin vähintään 65% on vettä. Lisäksi monien ihmisten tapaan lumiukko on cool.

Luonne, ulkonäkö ja käytös[muokkaa]

Lumiukot ovat laiskoja, eivätkä jaksa liikkua paikaltaan. Ne tekevät näin myös siitä syystä, että saisivat olla rauhassa. Niitä kiusataan usein lihavuuden vuoksi. Ne tirkistelevät ihmisten ikkunoista saadakseen nähdä ihmisten elämää. Joskus ne lähtevät paikaltaan ja yrittävät rikkoa mopon huristelemalla sillä kaikkialla. Näin yksi ainakin tekee Lumiukko-piirretyssä, joka tässä artikkelissa toimiikin pääasiallisena todistusaineistona. Niillä on päässä tarpeeton hattu, kaulassa tarpeeton kaulaliina ja vielä tarpeettomammat napit. Nämä vaatteet ovat sille turhia, sillä se kestää kylmää aika hyvin. Se käyttäytyy kuin omistaisi koko maailman. Lumiukko-piirretyssä yksi sellainen kidnappaa pojan, joka sen on tehnyt. Lumiukot ovat myös hyvin tyhmiä. Onneksi nämä rikolliset kuitenkin sulavat kauttaaltaan. Silti niitä rakennetaan seuraavana talvena. Lumiukot tehdään talvella. Lumesta. Pikkupojat tekevät toisinaan palloista niin isoja, ettei niitä saa nostettua toistensa päälle, mutta kasvaa se ego niinkin.

Katso myös[muokkaa]