Lucy Mancini

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Mafia.jpg
VAROITUS! – Tämä artikkeli on Mafian hallinnassa, joten emme suosittele sinun vandalisoivan tätä...

Lucy Sandra Mancini (s. 12. marraskuuta 1921, New York2. maaliskuuta 1987, Las Vegas) oli nykyisen Corleonen mafiaperheen johdossa olevan Vincent Corleonen äiti. Lucy Mancini oli myös seksiriippuvainen, ja hänellä olikin salasuhde gangsteri Sonny Corleonen ja kolmen muun miehen kanssa, mutta todistetusti Vincent sai alkunsa Sonnyn mömmöstä.

Nuorena Lucy oli Connie Corleonen paras kaveri. Heillä olikin tapana leikkiä Barbeilla ja Action Man -leluilla. Ystävyyden ansiosta Connien isä Vito Corleone palkkasi Lucyn kartanonsa siivojaksi. Niinpä niin, teini-iässä Lucy huomasi olevansa riippuvainen seksistä, ja hän aloitti suhteen yli 3 kertaa häntä vanhemman miehen kanssa. Suhde päättyi 1930-luvun lopulla.

Vuonna 1945 lapsuudenystävä Connie juhli häitänsä Carlo Rizzin kanssa ja Lucy pääsi siivoamaan paikkoja. Tällöin hän tapasi Connien isoveljen Sonny Corleonen ja he molemmat eksyivät "vahingossa" kylpyhuoneeseen, jossa tapahtui "vahinko". Hauskempaa heidän tuokionsa oli senkin takia, koska Sonny oli naimisissa jo tuohon aikaan erään Sandran kanssa.

Lucy Mancini jatkoi työtään kartanon siivojana ja eksyi joka työpäivä aina Sonnyn kanssa makuu- tai kylpyhuoneeseen. Lucylla oli myös kaksi muuta miestä, mutta heistä ei Lucy välittänyt niin paljoa, koska he olivat sellaisia varamiehiä.

Sonnykin kävi aina välillä Lucyn kotona, ja eräänä päivänä Lucy poksahti paksuksi Sonnyn toimesta. Kuitenkin, vuonna 1948 Sonny ammuttiin kuoliaaksi. Lucy masentui kuultuaan että hänen riippuvaiskiintiötään ei pystyttäisi enää täyttämään niin tehokkaasti. Tämän takia Lucy yritti itsemurhaa vuonna 1948, mutta epäonnistui ja meni Las Vegasiin, jossa hän sai lääkäriltä orgasmilääkkeitä. Lapsi Vincent Corleone olikin aivan kuin isänsä; naisia riitti ja väkivaltainen luonne oli ykkönen.

Lucy Mancini eli loppuelämänsä Las Vegasissa. Joidenkin väitteiden mukaan hänellä oli myös suhde kasinomies Bugsy Siegelin kanssa, mutta asiaa ei ole varmistettu. Lucy Mancini kuoli aivoverenvuotoon vuonna 1987.