Loka Laitinen

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

”Hirveän paljon on olemassa hankalia naisia, en tiedä, mistä se johtuu”

~Ajatus, jota paranee kierrättää viikosta/kuukaudesta/vuodesta toiseen.[1]

On eittämättä laaja rintama eläjiä, jotka tuntevat nykyisen työnsä epäpalkitsevaksi, merkityksettömäksi tai tarkoituksettomaksi ja samaan aikaan omaavansa säröttömän, virheettömän, suorastaan saumattoman maailmankatsomuksen, josta itse kunkin tulisi tulla tietoiseksi - joskus näiden kahden havainnon välillä syntyy viivojenvetoa viivojenvetoa, ja saatetaan pyrkiä omia mielipiteitään laukomalla tienaamaan leipänsä - tai ainakin tarjoamaan itselleen edullista ja omaehtoista terapiaa.

Huonojen omakohtaisten kokemusten tai synkkien ennakko-oletusten johdosta itse kukin tuntee - vähintään ajoittain - erivahvuista katkeruutta tiettyjä ihmisiä tai ihmisryhmiä kohtaan. Toiset patoavat tämän kiukun vuosikausiksi sisäänsä, toisille on ominaisempaa purkaa tämä suoraan eteenpäin pieninä tai suurina ryöppyinä. Kohdistui se sitten vaikka nuorisoon, naisiin, feministeihin, kauppakamarinulikoihin, kasvissyöjiin, suomenruotsalaisiin tai vihreisiin.

Jokainen on joskus tullut pohtineeksi, millaista olisi päivittäin tulla humalassa töihin. Monelle on varmaan tullut tästä jatkokysymyksenä mieleen, millaista olisi myös lähteä töistä tällaisessa kunnossa.

Toiset pyrkivät pitämään tällaiset tuntonsa pelkästään omana tietonaan. Toiset ottavat riskejä, ja kokeilevat, miten kaikki nämä ajatukset toimisivat yhtaikaisesti toteutettuina.

Aarno Olavi "Loka" Laitinen (s. 17. tammikuuta 1943) on suomalainen pakinoitsija, martta, alkoholisti ja riippumaton Iltalehden toimittaja.

Fyysikko[muokkaa]

Loka loistaa fysiikan tuntemuksellaan. Tohtorinarvonsa Loka-Laitinen on saanut Pjöngjangin yliopistosta.

  • Loka-Laitisen tutkimusten mukaan Etelämantereen mannerjäätikön ja Grönlannin jäätikön sulaminen ei nosta meriveden pintaa maailmanlaajuisesti, koska viskilasissa olevan jääpalan sulamisellakaan ei ole vaikutusta pinnan korkeuteen.
  • Loka-Laitisen mukaan auton polttoaineen palamistulokset eivät voi olla painoltaan palanutta polttoainetta painavampia. Tämä tulos todennäköisesti perustuu Loka-Laitisen oletukseen, ettei polttoaineeseen palamisessa liity happea.

Naisasiamies[muokkaa]

Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.

Nostalgikko[muokkaa]

Lokan mukaan asiat olivat kunnossa vielä 1940-luvulla, ja ehkä vielä 1970-luvullakin.

Katso myös[muokkaa]