Lohikäärme

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Lohikäärme korvaa hyvin vahtikoiran

Lohikäärme (sukua särkisammakolle sekä lahnaskorpionille) on lohen ja käärmeen risteytys, mutta harvinaisen ruma risteytetyksi. Ne sopivat hyvin lemmikeiksi, koska niitä voi pitää sekä terraarioissa, että akvaarioissa.

Useissa maissa,kuten Saksassa nämä eläimet ovat laaturuokaa, koska niissä on terveellisiä kalanpaskaöljyä, sekä maukasta käärmeenlihaa. Ne eivät yleensä kasva kahta metriä pidemmäksi. Huhut viisimetrisistä viemärilohikäärmeistä ovat huhuja, eikä kukaan ole niistä minkäänlaisia todisteita saanut. Valtio kiistää tiukasti ko. otuksen olemassaolon, mutta monet luetettavat tahot ovat sanoneet että viemärilohikäärmeitä olisi, siinä missä pääsiäisnoitia ja heteroita ruotsalaisia. Tosin kukaan ei ole koskaan nähnyt saatika ottanut kuvaa mistään kyseenomaisista kiistellyistä taruhahmoista.

Myös huhut "tultasyöksevistä lohikäärmeistä" ovat paskapuhetta. Lohikäärmeet eivät voi mitenkään kyetä sellaiseen. Ne tosin usein syöksevät useiden metrin liekkejä peräraukostaan sytkärin avulla, mutta ei siitä sen enempää.

Lohikäärme luokitellaan hirviöksi, koska se näyttää oudolta ja tykkää sormista,käristettynä persliekillään, erityisesti mansikkahillon kera.

Rodut
Aave - Demoni - Elementaali - Enkeli - Epäkuollut - Haltia - Hiisi - Hirviö - Hobitti - Ihminen - Isojalka - Jumala - Kääpiö - Leivänpaahdin - Lohikäärme - Luuranko - Maajussi - Menninkäinen - Mummo - Mutantti - Muumi - n00b - Peikko - Piru - Puliukko - Teini Ikäiset Mutantti Ninja Kilpi Konnat - Vetehinen - WoWittaja - Örkki
Henkilökohtaiset työkalut
Nimiavaruustiedot

Muuttujat
Toiminnot
Valikko
tärkeitä
foorumi
Työkalut
Muilla kielillä