Loch Nessie

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

”On palliton jättiläisankerias, jolla on syömishäiriö!”

~Penn Jillette
Tämä kuva todistaa nors... Loch Nessin hirviön olemassaolon sataprosenttisesti! Se ei ole mikään Järvihir... norsu!

Loch Nessie eli Loch Nessin hirviö on vielä tunnistamatonta lajia edustava eläin, jonka pääasiallinen tehtävä on hankkia Skotlantiin turisteja.

Nessin historiaa[muokkaa]

Nessi tekemässä selvää saatananpalvojasta.

Ensimmäisen kerran Nessistä saatiin havainto vuonna 666, kun Mooses torjui sen hyökkäykset taikavoimillaan. Onkin epäilty Nessin olevan harras kristinuskon vastustaja. Kuitenkaan tätä väitettä ei puolla se, että Loch Nessin on nähty syövän norjalainen saatananpalvoja vuonna 1565. Ensimmäiset kuvat Nessistä saatiin vuonna 1966, kun kalastamassa ollut Robert MacMureke otti kännipäissään sekavan kuvan veneessä istuneesta ja silminnähden onkimisesta iloitsevasta Nessistä. Siitä lähtien onkin alettu saamaan kuvia aina väliajoin Nessistä, tosin kuvat ovat aina huonolaatuisia ja niitä tarjoavat juopot sekä muut puliukot.

Nessin ulkonäkö[muokkaa]

Nessin on kerrottu muistuttavan muinaista joutsenliskoa. Nessi on kuitenkin ilmoittanut olevansa tyytymätön tähän vertauskuvaan, koska Nessi itse tappoi joutsenliskot sukupuuttoon jo 6865 ennen Muhammedia. Kuitenkin harvojen kuvien perusteella, Nessillä on joutsenmainen kaula ja ja kyttyräselkä sekä evät. Painoa arviolta 1300-2700kg. Sen on nähty pukeutuvan keltaiseen sadetakkiin ja sadelakkiin. Pyhäpäivänä Nessillä on suorat housut ja kaulalla erikoispitkä kravatti. Nessin tiedetään tykkäävän kalastamisesta ja sen on huhuttu olevan Skotlannin paras perhojen tekijä. Normaalisti Nessin kuitenkin näkee avovesillä onki taikka virveli kädessä, koska sen ison koon vuoksi se ei voi kovin hyvin mennä jokiin perhokalastamaan. Varmaa on, ettei Nessi siedä käärmeitä, väitettä tukee se fakta, että Britanniassa ei ole ollenkaan käärmeitä.

Skeptikkojen epäilyjen ainainen kohde[muokkaa]

Vaikka Nessin olemassaolosta on aivan järkyttävät määrät todisteita, on silti huomattava määrä henkilöitä, jotka epäilevat Nessin olemassaoloa. Näitä ihmisiä kutsutaan skeptikoiksi. Vaikkei Nessistä paljon tiedetä, tiedetään ainakin sen verran, ettei se tälläisistä ihmisistä tykkää. Vuonna 1989 pidettii Skotlannin Loch Ness-järvellä skeptikkojen suurkokoontuminen, aiheena todistaa Nessin olemattomuus. Koko 279:n hengen epäillään joutuneen Nessin suuhun, sillä yksikään heistä ei ainakaan ei palannut järveltä todistamaan Nessin olemattomuuden puolesta. Normaali ihminen olisi luullut jo skeptikkojen tokenevan vuonna 1986, kun 26 skeptikkoa joutui Nessin kaverin, Isojalan raatelemaksi.

Loch Nessin kavereita[muokkaa]

Lista kavereista, joiden kanssa Nessi käy pelaamassa pokeria ja perjantaisin kaupungilla.

  • Mokele mbembe on Nessin kongolainen pokerikaveri.
  • Jeti kuuluu myös pokeriporukkaan.
  • Isojalka on Jetin veli, Nessin hyvä ystävä.
  • Mngwa on Nessin biletyskavereita.
  • Mothman on ollut Nessin ystävä lapsuudesta asti, kuitenkin Hollywood uran saamisen jälkeen vähemmän nähty Nessin porukoissa. Pokeriporukkaan häntä ei oteta, koska hän osaa ennustaa ja näin ollen on varteenotettava pokerihuijari.
  • Morgawr on Nessin Briteissä erakkona asuva serkku. Tulee välillä Nessin kotikulmille pitämään hauskaa. Taitava pokeripelaaja ja kalastaja.
  • Allghoi Khorkhoi on Nessin puolituttu, huono pokerinpelaaja ja humalassa ärsyttävä riitaa haastava mato.
  • Manipogo ja Oropogo ovat kanadalaisia veljeksiä. Eivät ole varsinaisesti sukua Nessille, mutta ovat Morgawrin serkkuja. Kalastajia molemmat, mutta ongen sijasta suosivat verkkokalastusta.
  • Nessi on myös yhdistetty monesti Ukkoslintuun, mutta Nessi on sanonut, ettei hänellä ole mitään tekemistä mielikuvitusolentojen kanssa.