Liisa Hyssälä

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tämä artikkeli sisältää vähintäänkin kepulia sisältöä ja sen lukeminen aiheuttaa sienten kasvua varpaiden- sekä muissa väleissä!
Shamrock.jpg
Shamrock.jpg
Jos luet tätä artikkelia, saatat hajota mustaksi kull mullaksi!
Jos et kuitenkaan hajoa, saatat ruveta väyrystelemään jo vanhastaan.
Jos etsit artikkelia jostain älyllisemmästä ja laillisemmasta, kokeile Satunnainen sivu -toimintoa.
Jos kansalla ei ole maitoa, miksei se juo viinaa?

Liisa "Hyysääjä" Hyssälä (s. 1948) on lietolainen hammaslääkäri-VTM, sammakonlaskettelija, suunpieksäjä, viinanläträyttäjä, Kelan pääjohtaja sekä Suomen entinen sosiaali- ja terveysministeri (kesk.). Hän on jättänyt suomalaiseen yhteiskuntaan jälkensä erityisesti Jäätteenmäen pikahallituksen ja Vanhasen episodi I:n peruspalveluministerinä harjoittamallaan kaukonäköisellä sekä horjumattoman johdonmukaisella alkoholipolitiikalla, joka on poistanut monta tuottamatonta surkimusta yhteiskunnan voimavaroja kuluttamasta.

Vuoden 2003 eduskuntavaalikampanjassaan Hyssälä lupaili 300 euron korotusta minimieläkkeeseen. Kun kyllin moni varsinaissuomalainen nieli tämän pöhnäisen kerskailun, Anneli Jäätteenmäen oli otettava Hyssälä hallituksensa peruspalveluministeriksi. Ministerinä Hyssälä sai tilaisuuden toteuttaa lupauksensa karsittuaan siitä ensin nimelliset 293 euroa. Jopa oppositio alkoi tämän jälkeen pitää Hyssälää liian helppona maalina, mutta jostain käsittämättömästä syystä – todennäköisesti joko varsinaissuomalaisten keskustapiirien hirmuisten uhkausten takia tai silkkaa noobiuttaanMatti Vanhanen otti Hyssälän raahattavakseen toiseenkin hallitukseensa.

Vuoden 2010 keväällä Hyssälä loppusijoitettiin kykyjään vastaavaan suojatyöpaikkaan Kansaneläkelaitoksen johtajaksi. Hänelle ei tehty Kelan omien rekrytointiohjeiden mukaisia psykologisia testejä, sillä hänellä ei ole psykologiaa lainkaan.

Suomen johtavat politiikantutkijat ovat todistaneet matemaattisesti, että Hyssälä ei tiedä, mitä oikein tekee.

Uusinta uutta on tämä lausuntojen liitostelu täysin kokoomusyhteensopiviksi tai kotikentän tarjonta kokoomukselle. Sote-tunkiolta kuuluu nyt kana kukon äänellä.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.