Lauseita peräkkäin

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onko Elämä?

Juopunut Mervi kommentoinut asiaa tätä ei. Nam. Jospa löytyisi avustaja hyväpalkkaiseen toimeen, tai sitten se on niin, että se on toisin päin. Kanada. Uhkaus pyyntö oli valtaisa menestysteologien kokoontumisajo ladoja käyttäen. Nam. Kanahaukan kanakeittiö Laatokan pohjalukemien sillä välin. Ilmi käy. Ymmärräthän salaisuuden tekstin tuon kaukaisen. Ihmisapina tulee, koirani söi sen. Kirjoita kirjan kartan kurjan, sano. Jouluaatoksilla. Keltaista maalia ei syödä, sitä poltetaan. Kirous ja kekkonen, testaammeko sitä, äitini söi sen. Vai niin, sanoi valkea leijona tuhopolttaessaan huuliensa varjoa. Kikkeli kasvaa ylöspäin.

Elämä on

Ei pidä unohtaa nopeaa taktiikkaa jalkapallokentällä. Se auttaa muoriasi! Miinat ja Manut valtaavat maapallon. Kukaan ei kuole. Revi liiviis vaan! Eksy vaan mäntymetsään. Nam! Älä ihmettele taustoja. Jo muinaiset roomalaiset sanoivat: "jo muinaiset roomalaiset". Huh, tämähän käy lomasta. Ulkona tapahtuu nainen, johan nyt tai kohta. Tarkoitan vain, että olemme kaikki lehmiä. Kummallinen kurkkuäänne löysi sen sijaan että kohtapa kauniisti mutta virus. Kumarreksituteskenteleentuvaisehkollaismaisekkuudellisenneskenteluttelemattomammuuksissansakaankopahan. Ja sama toisinpäin. Nahapoknaakkasnassiskuummamottamelettuletneksennesilleduukkesiamsiallokhesiavutneelekneksetutiskerramuk. Mutta ketä kiinnostaa suomen pisin sana, kun voi myös perääntyä takavasemmalle. Esipuhe on tämä vainen. Nam.

Vai onko sittenkään?

Uolevi kuolevi jos nuolevi. Kummaa huumoria, kuomaseni. Älä kysy. Pikku Petri mättähältä mättähälle käy. Ja pikku jalka pilkahtaa. Merirosvon takkuinen jalka, täällähän ei sadakaan. Voin siis heittää tämän nahkapuseron pois. Lipsis läpsis lepakko, nouda mulle kepakko. Hiiohei, sen tuuli vei. Nam! Maahanmuuttajilla on oltava, tai sitten ei. Liito-oravat puree Petriä. Mä ostin muuten uuden kännykän. Käy parturissa. Markuksen kännykkä on käytännöllinen. No joo. Ota nyt sitten se. Heippa Marissa! Etkö sä ota? No et sitten ota karkkia. Sä kirjotat kaikkea mitä sä kuulet. Pikku jalka pilkahtaa., Nam! Mut se käski. Laita nyt joku edes kiinni. Noita naurunpyrskähdyksiä sä et kirjota. Vähä Matti olis ylpeä meistä. Vähä sä oot jäljessä! Mä en osaa kymmenjormisärjestelmää. Nam! Punainen johto tai sitten ei. Ettepäs arvaa mitä teimme. Höh, arvasitte. Oikeassa olet, pistelimme appelsiinia lääkärinneuloilla. Olen velkaa mutta ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Eikö tuon sirpin kahva olekin nättimäinen. Kompromissikandidaatti. Näihin kommunistisiin posseksiivisuffikseihin, näihin tunnelmiin päätämme päiväni. Eikä helvetissä, kissoja, KISSOJA!


P.S. Se näyttää ihan tuulettimelta.