Lalli Leipäjuusto

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Lalli Leipäjuusto
Leipäjuusto lasillisella.jpg
Leipäjuusto Timo Soini -naamiossaan.
Koko nimi: Lalli Home Leipäjuusto
Syntymäaika: 14. heinäkuuta 1989
Syntymäpaikka: Tukholma, Ruotsi
Uskontokunta: ateisti
Kuolintapa: kuolematon
Hiusten väri: rasvainen musta (naamiossa)
Saavutukset: menestynyt liiketalouden tuntija, Prätkähiiri -terroristijärjestön vastustaja
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
lue ylempi
Pilkkanimet: Homejuusto
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Lalli Leipäjuustosta.


”Häirintää, kidutusta, Arja Korisevaa...”

~Lalli Leipäjuusto

”Senkin mussuttava potka!”

~Leipäjuusto

”Nuikki - minun vajaaälyinen professorini.”

~Leipäjuuston kootuista

”Sitten New Yorkiin, Pariisiin, Hampuriin, Detroitiin... Helsinkiin?”

~Leipäjuusto laskeskelee valloitusaskeliaan

”Kautta kälyävien kenkieni!”

~Nyt vituttaa!


Lalli Leipäjuusto (s. 14. heinäkuuta, Tukholma, Ruotsi) on suomenruotsalainen liikemies ja Prätkähiiret -formaatista tuttu professionaalinen silakka, valtiomies, verbaalinen raiskaaja sekä maansiirtourakoitsija. Valmistuttuaan Örebrön yliopistosta vuonna 2019 tuholaistorjunnan maisteriksi hän jatkoi kauppakorkeakoulun sekä maarakennuksen opintoja, perustaen lopulta ystäviensä kanssa monialaisen Leipäjuuston Silakka -osakeyhtiön. Talouselämän tunnettuna kasvona hän on toiminut muun muassa seksuaalivalistajana ja rahoittanut Arja Korisevan musiikkiuraa sekä suomalaista kalataloutta.

Nuoruus ja ura[muokkaa]

Lalli Leipäjuusto on tunnettu ekstensiivisestä seksuaalivalistuksesta.

”Uih, miten vastenmielisen hurmaavaa urbaania alaluokkaa!”

~Leipäjuusto oli tunnettu abbreviaatittomasta diktionaarisesta abiliteetistaan ad absurdum


Lalli Leipäjuusto syntyi tiettävästi Tukholman saaristossa monikutuiseen ihmiskalaperheeseen. Kotonaan Leipäjuusto puhui ruotsin lisäksi myös suomea, mikä oli hänen alkoholisoituneen ja seksuaalisesti häiriintyneen isänsä äidinkieli. Koettuaan nuoruuden edetessä verbaalista pahoinpitelyä, Leipäjuuston olemus muuttui agressiiviseksi. Koulussa hän muun muassa tappoi opettajansa tämän painostettua Leipäjuustoa tekemään kotiläksyjä. Ruotsin turvallisuuspoliisi SÄPOn mukaan Leipäjuusto myöhemmin tapatti hänet vanginneet ruotsalaiset viranomaiset kostoksi.

Rikollinen elämä kuitenkin jäi taakse, kun murhaa istunut Leipäjuusto pääsi vankilasta kolmen ja puolen päivän jälkeen, suunnaten suoraan koulunpenkille. Hän haki Örebrön yliopistoon opiskelemaan valtiotieteitä, mutta vaihtoi nopeasti alaa ja ryhtyi tuholaistorjujaksi. Erikoistuttuaan hiiriin, hänen kiinnostuksensa ulottui kauppatieteisiin sekä maanrakennukseen. Hän vietti seuraavat 4 vuotta alkoholin vaikutuksen alaisena ja väitteli juottolassa itsensä kuninkaaksi nyrkkien avulla. Huomattavan ylipainon omattuaan, Leipäjuusto sai valtion tukea ja pääsi etuasemaan työmarkkinoille. Hän työskenteli useissa firmoissa ja kerättyään pääomaa hän aloitti oman enterprenuurinsa.

Oman yrityksen pystyttäminen sujui sulavasti Leipäjuustolta, joka yhdisti voimansa epämääräisten entisten koulukavereidensa, kemiafiilikko Nuikki "Nilkki" Bernsteinin sekä rekkamies Paavo "Iso" Rasvanahkan kanssa. Leipäjuusto tienasi ensimmäisen miljoonansa vain 23-vuotiaana, joskin onnistui vain lukemattomien veropetoksien avulla.

Maan-siirto -projekti[muokkaa]

Virneestä päätellen jakso on aluillaan.

Suurta kiinnostusta ja mediaseksikkäitä otsikoita kumpusi Leipäjuuston aloittamasta Maan-siirto -projektista, jossa päämääränä oli siirtää maapallo ulkoavaruuteen pienissä osissa. Yhdistyneiden kansakuntien mukaan kyseessä on varsin aberrantti tilanne, sillä intergalaktisia yksityisomistuksen lakialoitteita ei ole täysistunnoissa ilmaantunut. Leipäjuusto kuitenkin vahvasti vakuutti projektin liiketaloudellisia hyötyjä esittämällä esikoululaisten piirtämiä marginaaleja sekä kissavideoita. Kirsikkana kakun päälle hän haukkui koko istunnon paskasakiksi. Painostuksesta huolimatta YK näytti keltaista valoa. Pohjois-Korea kuitenkin antoi mittavan kannatuksensa Leipäjuuston "modernille ja innovatiiviselle idealle".

Leipäjuuston projektia on myös jatkuvasti häirinnyt marsilainen huligaanien moottoripyöräilijöiden ryhmittymä, joka lähes viikoittain tuhoaa hänen tornitalonsa, estäen Leipäjuuston yritystä etenemästä aikeissaan. Leipäjuusto on tästä syystä myös tekemisissä intergalaktisten palkkionmetsästäjien ja rikollisjengien kanssa, sillä ruotsalaiset tuholaistorjujat eivät olleet maineensa veroisia.


Lalli Leipäjuusto muualla[muokkaa]