Lötähöntsä

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.

Lötähöntsä (muk. am., Pocahontas: japaniksi Ipatapsu) on tamperelainen fiktiivinen piirroshahmo. Se esiintyy ainakin Kakka Pikkusessa eli Ylen Pikku Kakkosessa. Lötähöntsä on tutkimattomien sukupuolitestien pohjalta nainen, mutto' aika hanu pelaamaa jääkiakkoo. Lötähöntsäleen suora esikuva on Putous-hahmo Sanan-Raippa Hölmönen. Lötähöntsäksen suunnitteli alunperi, sekä voitokki peri amerikkalaane' kiakonvihhaaja Wilt "Lerppu" Dassner. Dassner muutti nimensä Dasneyksi, hänen hämärän SS-alkuperänsä paljastuttuaan.

Lötä on lasten merkintäkiven heittoa, höntsäilyä on taas lähinnä leikkismielinen pelailu, jossa ollaan vailla voitontahtoa. Tästä syntymään pääskin lehtolapsi nimeltä Lötähöntsä. Lötis tunnetaan myös lempinimellä Lötähöntäs.

Pelinumerolla 00, on Lötähöntsän pelipaita ripustettu Tampesterin jäähallin kattoon Hakametsässä. Tampereen Tappara on oletetusti Lötiksen iskäpuoli, ja sehän ei tasan tunnetusti hakkaa ketää. Lötärin äippäpuoli on varamono (lue: varmana) Tampereen Ilves, who still lives!

Drinkingbeer.jpg Tämän tynkäartikkelin edellinen kirjoittaja myöntää olleensa humalassa.
Korjaa känninen toilailu pyyhkimällä artikkeli siistimmäksi.