Lötähöntsä

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
Lötähöntsä-nimisen naispelaajan kunnia-skotsa.

Lötähöntsä (muk. am., Pocahontas: japaniksi Ipatapsu) on tamperelainen fiktiivinen piirroshahmo. Se esiintyy ainakin Kakka Pikkusessa eli Ylen Pikku Kakkosessa. Lötähöntsä on tutkimattomien sukupuolitestien pohjalta nainen, mutto' aika hanu pelaamaa jääkiakkoo. Lötähöntsäleen suora esikuva on Putous-hahmo Sanna-Raipe Helminen. Lötähöntsäksen suunnitteli alunperi, sekä voitokki peri amerikkalaane' kiakonvihhaaja Wilt "Lerppu" Dassner. Dassner muutti nimensä Dasneyksi, hänen hämärän SS-alkuperänsä paljastuttuaan.

Lötä on lasten merkintäkiven heittoa, höntsäilyä on taas lähinnä leikkismielinen pelailu, jossa ollaan vailla voitontahtoa. Tästä syntymään pääskin lehtolapsi nimeltä Lötähöntsä. Lötis tunnetaan myös lempinimellä Lötähöntäs. Mike Halmon osuutta Lötiksen sukulaisuuden edelleen tutkitaan.

Pelinumerolla 000, on Lötähöntsän pelipaita ripustettu Tampesterin jäähallin kattoon Hakametsässä. Tampereen Tappara on oletetusti Lötiksen iskäpuoli, ja sehän ei tasan tunnetusti hakkaa ketää. Lötärin äippäpuoli on varamono (lue: varmana) Tampereen Ilves, who still lives!

Pauli "Paterikki" Mustajärven erottua edellisestään, on Lötähöntsä kurantti tämän edellä mainitun aivovaimo.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.