Lähiöprinsessa

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tätä artikkelia suositellaan lämpimästi niille, jotka ovat kiinnostuneita selviytymään urbaanissa ympäristössä.
Wikipedia-logo-v2-en.svg
Buaahhahhahhahhaa! Wikipedian niin kutsutut asiantuntijat eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta kerta kaikkiaan yhtään mitään!

Lähiöprinsessa (lat. Narco Femine), on nuorien hurjien xx-kromosomeilla varustetun version, pissiksen, geenimutaatio, joka on lähestulkoot syrjäyttänyt kantamuotonsa. Ensimmäiset havainnot lähiöprinsessasta ovatkin 90-luvun Helsingistä, mistä se on vähitellen levinnyt koko Etelä-Suomeen. Lähiöprinsessa edustaa kantamuotonsa, keskiluokkaisen pissiksen, vähätuloisemman lähtökohdan omaavaa teinityttöä. Lähiöprinsessa syntyi Suomea raiskaavan laman puhjetessa, minkä vuoksi sille myös kehittyi ainutlaatuisia piirteitä, jotka selvästi erottavat sen pissiksestä. Lähiöprinsessa on selvästi pissistä aggressiivisempi ja alkoholia runsaammin kuluttava laji. Lähiöprinsessa kuuluu elämänkoulujen heimoon ja on pääosin yöeläin.

Piirteitä[muokkaa]

Lähiöprinsessa on luonteeltaan hyvin aktiivinen ja energinen, mutta tiettyinä aikajaksoina sen käytös muuttuu paljonkin normaalista. Tätä aikajaksoa nimitetään masennukseksi, joka toistuu yleensä kahden kuukauden välein ja kestää yleensä 1-4 viikkoa. Pisimmillään masennus voi yltää jopa 6 kuukauden mittaan, jolloin lähiöprinsessa yleensä tekee itsemurhan. Lähiöprinsessan aktiiviteetteihin kuuluu runsas sosiaalisen median käyttö, alkoholin kulutus, epäterveellisen ruoan ahtaaminen sekä rikollisuus. Rikollisuus koostuu pääosin vandalismista, huumeiden käytöstä sekä toisen yksilön koskemattomuuden häpäisemisestä. Lähiöprinsessan huumeiden käyttö lähestulkoon aina kannabiksen polttoa, mutta myös psykedeelisten huumausaineiden käyttöä esiintyy. Poliisin vastustaminen on myös hyvin ominaista kyseiselle lajille.

Ravinto[muokkaa]

Lähiöprinsessan ravinto luokitellaan "darrasafkaan" sekä "nesteisiin". Darrasafka on lähiöprinsessalle ainoa jokseenkin kiinteän ravinnon lähde ja siihen kuuluu muun muassa pitsa, Ben & Jerry's -jäätelö, lääkkeet, kebab sekä joissakin tapauksissa myös oma oksennus. Nesteytyksestä huolehtii korkeapitoinen alkoholi sekä Starbucks-kahvi, joista toista litkitään litrakaupalla su-to ja toista pe-la, tiedätte varmasti itsekkin kumminpäin.


Tuntomerkkejä[muokkaa]

  • Valkoihoinen
  • Pituus 155-170 (cm)
  • Kengänkoko 36-40 (Euro)
  • Perseen syvyys 10-30 (cm)
  • Hiusten pituus 40-55 (cm)
  • Ei turkkia (talvellakaan)
Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.