Kuinka evoluutio selittää miten lapsille on niin vaikeaa opettaa polkupyörällä ajamista?

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Lapsesi ei ole nössö. Hän on vain tullut isäänsä ja haluaa suojella pallejaan.

Polkupyörällä ajaminen on niitä taitoja, joiden ei sanota koskaan unohtuvan, kun sen on kerran oppinut. Syy on siinä, että valtaosa polkupyörällä ajamisesta on helppoa. Tärkeintä on uskaltaa polkea pyörää rohkeasti. Silloin renkaat pyörivät kuin hyrrät ja estävät kaatumista. Kuitenkin yleensä lapset pelkäävät. Voisi luulla, että evoluutio karkottaisi tämänlaiset arkajalat, kun kaatuvat asfalttiin, mikä ei ole koskaan hyväksi lisääntymiselle. Etenkään jos tulee aivovaurio tai kuolema.

Mutta kun mietitään tarkemmin, voidaan huomata, että miesten polkupyörissä on sellainen ikävä ylimääräinen tanko. Tähän "miehiseen" tankoon voi iskeä kiveksensä, ja sellainen tekee kipeää. Varmasti on haitaksi "fittnessille" se: vähemmän saat lapsia jos pyörässäsi on ylimääräinen "tappajatanko", kuten miesten pyörissä on. Tämän vuoksi on varmasti niin, että luonnonvalinnan vuoksi ne miehet, jotka eivät suostu ajamaan polkupyörää, saavat hitusen enemmän lapsia, ja näiden lapset sitten välttävät tilastollisesti enemmän pyörällä ajamista, koska niiden perimä kerran on sellainen.

Tämä kaikki tarkoittaa sitä, että "pyörälläajamisvihaajia" on aina vain enemmän ja enemmän. Varmasti on totta tämä - katso vaikka niitä pyöräilemään opettelevien lasten pelkoa ja kiukkua tätä toimitusta kohtaan. Isin tulee pitää kiinni ja työntää eikä silti suostu. Mutta samanaikaisesti ei koskaan ole niin, että isi yrittäisi polkea pyörää ja lapsi työntäisi. MOT.