Kremlin kiroilupurkki

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Hyvät tavat eivät maksa mitään. Huonot tavat voivat maksaa hengen.
Vladimir.gif
Tällä sivulla ei ikävä kyllä ole
Venäjän federaation presidentin Vladimir Putinin hyväksyntää.

Artikkelin kirjoittajan kannattaa tarkkailla syömisiään ja säteilyarvojaan.

Kremlin kiroilupurkki on Vladimir Putinin kiroilupurkki.[1] Kremlin kiroilupurkki on valmistettu lyijystä ja sen kanteen on kirjoitettu punaisilla kirjaimilla "Како́го ху́я ты ещё тут стои́шь - Я, бля, зна́ю где ты живёшь!" Tuo purkki sisältää 110% luonnonuraanista uutettua radon-pohjaista hivenainetta. Monivuotisen kypsyttämisen prosessoinnin jälkeen siinä on noin 11,2% poloniumia ja loput 88,8% lyijy-210:tä.[1] Sitä kutsutaan myös Venäläiseksi Hermesetakseksi.

Putin on ollut huolestunut kiroilun leviämisestä. Putin on itse tunnettu jäyhän miehekkäästä käytöksestä ja perinteisistä arvoista. Kiroilu ei ole kuulunut näihin arvoihin. Putin on ajatellut että olipa alamainen sitten minkä ikäinen tahansa, on syytä puuttua kiroiluun välittömästi ja rauhallisesti. Parhaimmillaan kiroileminen on alamaisen kehittymätön tapa ilmaista tunteitaan. Kiroilu on vastarinnan ja kommunistisen valtaannousun ja kritiikin esimuoto, joten parasta on lopettaa alamaistan kiroilu heti alkuunsa.

Oli kansalainen sitten minkä ikäinen tahansa, puutu kiroiluun välittömästi ja rauhallisesti. Kuusivuotiaalle ja sitä nuoremmalle lapselle asia kannattaa selittää yksinkertaisesti: “älä kiroile koskaan”, tai muuten pestään suu radioaktiivisella poloniumilla. Putinin tavoitteena on varmistaa, että venäjän kansalainen osaa ilmaista tunteitaan sekä itseään parhaalla mahdollisella tavalla, mielellään täysin ilman paitaa ja sanoja.

Sen sijaan esimerkiksi Anna Politkovskaja kiroili. Aleksandr Litvinenko kiroili. Boris Nemtshov kiroili. Sergei Skripal ja hänen tyttärensä kiroilivat ainakin joskus. Eivät kiroile enää.

Lievemmin kiroilevat voidaan lähettää VHL:n uudelleenkasvatusleirille. Siellä tomeran pontevat Naashi-nuoret opettavat heitä pelaamaan sujuvasti sukkapalloa Siperian arojen kylmyydessä. -Da, na Sibirj, pozaluista..! (suom. -suuntana Siperia, pliis..!)

Suomalaisten (Venäjälle) matkaavaisten olisi hyvä tietää ainakin tämä[muokkaa]

  • I pitvoju mat..! = suomeksi: Mee paneen äitiäs..! (Sven Hasselin kirjallisuus esittää tämän muodossa: -Job tvoje madj..!)
  • Joppojumai tai Joppojumat on eräs voimakas kirosana, tarkoittaa vapaasti suomennettuna: -Jumalauta!
  • Tshuhna tai Tzuhna on eräs erittäin voimakas kirosana
  • Kauhistuessa jotain taikka jotakin, älä koskaan sano: "-Hyi!" taikka "-Hui!". Monikkomuoto on "huje". Sana on erittäin karkea ilmaisumuoto miehen peniksestä. Vapaasti suomennettuna, tarkoittaa juurikin Jyrki Kataista.

Lähteet[muokkaa]

  1. VP, Valitut Palat, 1986/5: s. 151-154.
  • Valitut Palat, VP 5/1986. Ponte, Lowell: Säteilevää savua. s.151-154.