Vessanpönttö

Kohteesta Hikipedia
(Ohjattu sivulta Koulutuslupaus)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Review.png Tätä artikkelia pitäisi hikifoida, sillä sitä ei ole määritelty kunnolla.

Historia[muokkaa]

Tämä antiikin kreikkalaisilta omaksuttu liki jokaisen asuinkumppanina tunnettu helpotuksen tarjoaja syntyi - duh - antiikin kreikkalaisten toimesta ennen ajanlaskumme alkua. Kreikkalaisilla oli suuri ongelma orjantappuran piikkien poistamisessa takalistoistaan pusikossa kyykkimisen jäljiltä, varsinkin sodan keskellä, kun naisetkaan eivät olleet kynsineen avittamassa, joten eräs urhea soturi rakensi ensimmäisen vessanpöntön, joka myöhemmin levisi jokaisen saataville.

Käyttö[muokkaa]

Vessanpöntön käyttössä on kaksi perusasentoa, seisominen ja istuminen. Seisten saa asioimiseen tietynlaisen jännitysmomentin arvailemalla prosentuaalista määrää eritteistä, jotka todella pönttöön saakka päätyvät. Tämä riskillä eläminen voi tosin koitua kohtaloksemme, varsinkin jos samassa taloudessa asuu myös muita. Varsinkin sellaisissa talouksissa missä asuu vastakkaisten sukupuolten edustajistoa, nämä pienet roiskeet saattavat aiheuttaa monta perheriitaa ja pahimmillaan jopa sohvalla vietettyjä öitä ja pihdattuja päiviä. Istuminen onkin suositumpi vaihtoehto perusasennoista. Istuessa voi peitellä hajuja ja ääniä erilaisin paperivuorauksin ja parkitsemalla ahterinsa niin tiiviisti vessanpöntön rei'älle, ettei hajut pääse pakenemaan ja leviämään ympäristöön. Tämä tosin ei ole miehille kovinkaan tarpeellinen tieto, sillä suuri osa miehistä tutkitusti saa jonkinlaista nautintoa aromeistaan ja molskahduksistaan. On myös harvinaisempia asentoja vessanpöntön kanssa asioimiseen, jotka ovatkin suosiossa erityisesti viikonloppuisin teiniXien nautittua kolme siideriään. Silloin he ottavat tukevan halausotteen vessanpöntöstä ja purkavat kaiken sydämeltään vessanpöntön nieltäväksi toivoen viestin päätyvän kaukopuheluna Norjaan.

Väärinkäyttö[muokkaa]

Väärinkäytettynä vessanpönttö reagoi hyvin naismaisella tavalla ja vaatii heti välitöntä huomiota omistajaltaan tai vesitulva muuttuu sietämättömäksi. Vaihtoehtoina on käsin pöntön sisällyksien rapsuttelu tai sitten suositumpi vaihtoehto, nimittäin karhupumpulla pöntön patoutuneiden tunteiden selvittäminen. Oikein käytettynä vessanpönttö on hyvin luotettava ja pitkäikäinen kumppani elämiemme eri vaiheissa.

Vessanpöntöissä on erilaisia vetimiä ja painikkeita mallista riippuen, joilla korkeamman älykkyysosamäärän omaavat asiakkaat saavat pöntön jälleen puhtaaksi ja käyttövalmiiksi seuraavaa tarvitsijaa varten. Vähemmän älykkäät ja muuten vaan häröt jättävät taas tuotoksensa muiden ihailtavaksi pöntön uumeniin.