Koulun säännöt

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

”EI SAA YSKIÄ KÄYTÄVILLÄ!!11yks”

~Opettaja @ 120dB

”Eihän sellasta sääntöä oo.”

~Oppilas opettajalle

”NO NYT ON!!11ykstoista”

~Opettaja @ 150dB

Koulun säännöt vallitsevat Suomen suurimmissa virallisissa kidutusleireissä, ala- ja yläkouluissa, kuten varmaan nimikin kertoo. Koulun säännöt on maailman ainut täysin aukoton lakijärjestelmä, sillä opettajilla(kiduttajamestareilla) on oikeus mielivaltaiseen koulun sääntöjen manipulointiin, kuten sivun alussa lainaukset ilmensivät.

Koulun sääntöjä ei voida koota teokseksi, ei edes teossarjaksi tai sähköiseksi kokoelmaksi, sillä olisi järjetöntä käyttää veronmaksajien rahat niin suuren kirjaston tai serverin valmistamiseen. (Varsinkin kun hallitus voi käyttää ne esimerkiksi henkilökohtaisiin hankitoihin, kuten lomamatkoihin tai luksusautoihin.) Wikipediakin jää koossa toiseksi koulun sääntöjen rinnalla.

Käytännöt[muokkaa]

Koulun sääntöjä ei yleensä sovelleta vihannesihmisiin, jotka orjallisesti jokaisen välitunnin jälkeen astuvat sisään luokkaan(kidutuskammioon) aivopestäviksi. Sen sijaan Suomen viimeinen toivo, rohkeat soturit, jotka kutsuvat itseään kapinallisiksi, joutuvat usein tämän silkan vittumaisuuden pohjalta toimivan järjestelmän uhriksi. Useimmat kapinalliset ovat poikia. Yleisenä käytäntönä on kuljettaa tämä luultavasti jollain tavoin omaa mielipidettään kidutusleireistä esittänyt urhea henkilö maailman toiseksi kamalimpaan paikkaan: rehtorin kansliaan, leirin sydämeen. Täällä istuu mitä luultavammin siellä tuhansia vuosia tomuisten A4-arkkien keskellä istunut, jo muumioitumaan alkanut olio, rehtori. Useimmiten vasta viidennellä käyntikerralla kovinkin kapinallinen oppii olemaan laskematta alleen nähdessään tämän myyttisen pedon ihkaelävänä(tai ainakin siinä määrin kuin sitä voi eläväksi kutsua). Rehtori langettaa tuomion, joka suoritetaan useimmiten ekstrakidutuksena, jälki-istuntona.

Jälki-istunto on julmin kuviteltavissa oleva kidutuksen muoto, josta luonnollisesti kiduttajamestarit nauttivat suuresti. Rangaistus suoritetaan useimmiten luokassa, opettajan valvonnassa kuten tavallinen aivopesukin. Erona tosin on se, että sen sijaan, että opettaja käännyttäisi kapinallisia puhumalla, hän istuu näennäisen hiljaa ja lähettää alitajuista säteilyä ympäri luokkahuonetta. Opettajan keskittyminen ilmenee useimmiten näennäisen vihaisena tuijotuksena. Kaikkein karaistuneimmatkin kidutettavat murtuvat yleensä jo puolen tunnin jälkeen rukoilemaan polvillaan opettajalta armoa ja päästämään heidät pois. Ja opettahan saa suuria kiksejä ilmoittaessaan, että mitäs kapinoitte, istukaa hiljaa..

Esimerkkejä teoista, joista rankaistaan[muokkaa]

  • Kirkkoveneiden piirtely ja kaivertaminen pulpetteihin
  • Yritykset suojautua kidutukselta: lintsaaminen, musiikin kuuntelu
  • Kommunikointi muiden kapinallisten kanssa kidutuksen aikana
  • Lumipallojen heittely
  • Pissaaminen ja kakkaaminen muualle kuin pönttöön
  • Vessapaperirullan työntäminen vessanpönttöön kokonaisuudessaan
  • Yritykset käännyttää vihannesihmisiä kapinalliksi esimerkiksi hakkaamaalla heitä tai tuhoamalla heidän hallussaan olevia kidutusvälineitä
  • Tupakan, alkoholijuomien, taikasienien sekä muiden elämän välttämättömyyksien nauttiminen

Katso myös[muokkaa]