Koulukiusaaminen

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Tämä artikkeli käsittelee vakavaa kouluissa tapahtuvaa kanssakäymistä kiusaajan ja kiusatun kesken. Koulukiusaus voi tarkoittaa myös kouluissa yleensä torstaina tarjottavaa keittäjä/kokkitädin tekemää yllätyskiusausta.
Koulukiusausta

Koulukiusaamista voi harrastaa opettajat ja muu koulun henkilökunta itsensä tyydyttämiseksi, tai lapsi/nuori.

Yleensä siihen sisältyy:

  • Henkisesti haukkumista
  • Juoruilua
  • Paskanjauhantaa.
  • Fyysisesti uhkailua
  • Suoranaista väkivaltaa

Opettajat juoruavat "siitä kamalasta luokasta", joka aina tietty sattuu olemaan sinun luokkasi, muille opettajainhuoneen siivoojatädeille ja lukutoukille vain, jotta he voisivat nauraa oppilasparkojen kustannuksella.

Kiusaus saattaa johtaa vakaviin mielenterveysongelmiin, joten sitä ei saa MISSÄÄN tapauksessa harrastaa Lähde?.


On olemassa myös kiusaamisen vastaisia viikkoja, mutta mitä hemmettiä ne muka auttaa, paitsi että opettajat ympäri Suomea pääsevät pätemään ja saarnaamaan "maailmanrauhasta" ja "säännöistä" jotka unohdetaan kahden viikon kuluttua, kun joku "vahingossa" sanoo jotain rumaa. Noh, siinä onkin sitten jälki-istunnon paikka.

Sitten kovasti pettyneet opettajat päätyvät ottamaan huumeita ja näin tulee kuvioihin kouluammuskelu yms. vandaalinen väkivalta, josta koko koulu ja oppilaskunta kärsii. Eikä se vielä riitä, nuo tapahtumat eivät edes auta mitään, kiusaajat saavat vain moottorin pyrstönsä alle. Kiusatuille ja kiusaajille tulee vielä ikävämmät olot kuin ennen kiusaamisen "vastaista" kampanjaa.

Jottei tuollaista ikävää ketjua pääsisi syntymään, kannattaa lopettaa kiusaaminen heti eikä kohta, ethän sinäkään halua olla opettajien paskanpuhumisen kohde?


P philosophy.60px.png Tämä löyhästi filosofiaan liittyvä tynkäartikkeli sotkee keskenään arvot ja tosiasiat.
Auta Hikipediaa paljastamalla artikkelin naturalistiset virhepäätelmät.