Korvis

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Yleistä[muokkaa]

Peli käynnissä

Korvis on eräänlainen peli, jossa kaksi pelaajaa kilpailee siitä kumpi työntää pitkän tikun syvemmälle omaan korvaan. Peli on hyvin suosittua esimerkiksi Kongossa, Etelämantereella ja koulussa. Pelin voittaja saa yleensä eräänlaista mielihyvää, jotka monet tuntevat nimellä voimakas kipu, pyörrytys, oksentelu, alapään kutina, valaistuminen, pärinä ja kaikkea muuta kivaa. Korviksen pelaajat suosittelevat leikkiä kaikille edellä mainituista mielihyvistä pitäville. Korviksesta pitävät eritoten kaikki tytöt ja black metal- artistit, sekä opettajat.

Ohjeet pelaamiseen[muokkaa]

  1. Etsikää hyvän ystävän tai zombimurmelisi kanssa kaksi erittäin pitkää ja ohutta tikkua, jossa olisi mieluiten terävä pää. Tikuksi kelpaa myös ruosteiset naulat tai sukkapuikot. Lisää jännitystä ja mielihyvää lisää esimerkiksi naula, jonka reunat ovat rosoiset.
  2. Asettakaa tikut korvan suulle (joidenkin huhujen mukaan korvalla on suu).
  3. Sulkekaa silmät ja laskekaa kolmeen.
    • (Bonus Sääntö) Voit auttaa kaveriasi suurempaan mielihyvään, sekä uuteen bonus-mielihyvään, vihan, lyömällä kaverisi tikun syvälle korvaan silloin, kun olet laskemassa kakkosen kohdalla.
  4. Kun laskette kolmeen, työntäkää voimalla tikku korvaan niin syvälle, kuin menee. Yrittäkää viimeisillä voimillanne vielä haastavuuden vuoksi paiskia tikkua syvemmälle.
  5. Kun vedätte tikun ulos korvasta, siinä todennäköisesti on erilaisia nesteitä ja muita mössöjä, mutta se kuuluu asiaan, ja helpottaa voittajan valintaa. (Kummalla mössöä on pidemmällä matkalla, voittaa)
  6. Ensimmäisen erän jälkeen vaihtakaa korvaa ja toistakaa.

Haittavaikutukset[muokkaa]

Korviksella on myös luonnollisesti omat haittavaikutuksensa. Korvis voi herkästi aiheuttaa positiivisuutta, ystävällisyyttä ja anteliaisuutta. Pitkä aikaisena se aiheuttaa peräsuolen liikatoimintaa ja sulkijalihaksen jäykistymistä. Korvista harjoittavat, pitävät musiikista tavallista enemmän, kuin muut ihmiset.

Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.