Korvatunturi

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Korvatunturi
Motto Aattoilta pitkä on
Kansallislaulu Me istutettiin yhdessä puu
Valtio Suomi (internationally recognized) Yhdysvallat (claimed) Tanska (not taken seriously) Venäjä (de facto)
Valtiomuoto perustuslaiton monarkia
Johtaja Joulupukki
Pääkaupunki Paja
Muita kaupunkeja ei
Väkiluku 40 000
Viralliset kielet ruotsi
Valuutta puupenni


Korvatunturin pahan akseli kulkee keskimmäisellä huipulla. Joulupukki asustelee Suomen puoleisella tupsulla.

Joulupukinpaja ei ole, niinkuin Joulupukin pimittäjäministeriö on antanut väärin ymmärtää, Korvatunturilla. Jolupukin jenkki-versio punaposkinen, valkopartainen, mukavasti lihava, cocista juova ja hauskasti hohottava Joulupukki, on sekin loisteliasta propagandaa johon miljoonat ja taas miljoonat pikkuräkänokat uskovat. Tämä jenkki-versio asustaa Pohjoisnavalla, mutta sekin on väärää tietoa. Nimittäin Joulupukki elelee Korvanavalla, joka sijaitsee Siperiassa. Tietenkin hän asustaa suurimman osan vuodesta Rivieran kartanossaan, jonka tontut ovat orjatyönä rakentaneet.

Markus-Setä löysi löytöretkillään Joulupukin pajan korvatunturilla.

Joulupukinpaja[muokkaa]

Talvisodan aikaan monia suomalaisia vietiin vankileireille Siperiaan ja muutoinkin Venäjä on käyttänyt Siperiaa hyvänä lomakohteena ei-toivotuille henkilöille. Kaikki ihmiset, jotka sinne on viety, vietiin yhdelle ainoalle vankileirille. Jolupukinpajaan. Siellä vangeilta typistettiin hyper-tekniikalla jalat ja muu ruumis sekä pysäytettiin ikääntyminen ja samalla vietiin pakomahdollisuus. Nämä typistetyt pikkumiehet ovat tonttuja. Suurin osa tontuista on suomalaisia sotilaita. Tästä johtuen Joulupukki koetaan niin suomalaiseksi vaikka ruotsalaiset yrittävätkin omia sen ja tehdä siitä pisamanaamaisen stripparin baari Herculekseen. Joulupukinpajassa ei myöskään ole karkkitankoja niinkuin jenkit kertovat vaan pelkkää piikkilanka-aitaa. Siellä tontut rakentavat täsmäaseita pommittaakseen tuhmien lapsien koteja.

Totuus korvatunturista[muokkaa]

Kaikki tämä tiedetään vain, koska vähän aikaa sitten, tässä lähipäivinä eräs Irc-teini löysi Google Earthilla omituisen asutuskeskuksen keskeltä Siperiaa. Nykyään sitä teiniä ei enää nähdä, koska hän on mitä luultavimmin Jolupukin salaisen palvelun (JSP) nappaama.