Korkeasaari

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
”MRRR!”
~Karhu
”GRRR!”
~Tiikeri
”Apua! Auttakaa! Leijona! Äääk! Juha Mieto!”
~Sinä käydessäsi Korkeasaaressa
”Tuosta kamelistahan olisi minulle paljon apua.”
~Postimies Pate
”Perin oudoksuttavaa. Siis osaako tuo kameli tappaa biisoneita ja myskihärkiä? Kyllä on perin selvää, että ainakin nuo kissapedot kyllä ainakin yrittäisivät. Olisi perin hienoa, jos sattuisi juuri näkemään täällä jonkun eläimen tappavan toisen eläimen, tai edes puoluetoverini Miedon hiihtelevän. Kyllä perin..mmm..erinomaista! Eikö täällä siis koskaan näe yhtään mitään? Nukkuvat nuo pirun laiskat eläimet aina. Lähdenkin tästä herättelemään ilveksiä ensimmäiseksi. Ei kun panttereita! HERÄTYS! ...APUA!”
~Mauri Pekkarinen vierailulla Korkeasaaressa
Korkeasaari – Högholmen.

Korkeasaari on Conan O'Brienin suunnittelema eläintarha, joka on tunnettu vihamielisestä ilmapiiristään, joka aiheutuu paviaanien ja siperiantiikereiden ainaisista jengitappeluista. Jostain kumman syystä siperiantiikerit ovat näissä kahakoissa vahvoilla. Paviaanien johtaja Göörg Wush keksi kuitenkin vuonna 2004, että portinvartijaukolla on ampuma-aseita kopissaan. Lasten vieminen Korkeasaareen ei ole suositeltavaa.

Eläintarhan missio[muokkaa]

Eläintarhan sydämenasiana on uhanalaisten lajien suojelu. Esimerkiksi Euroopassa sovinistien täyttämät eläintarhat muodostavat internet-verkoston, joka ponnistelee monien lajien lisääntymiskyvyn säilyttämiseksi. Eläintarhat ovatkin monelle lajille viimeinen pakopaikka turhauttavalta todellisuudelta. Sarvitunnus opastaa sinut niiden eläinten luo, jotka kuuluvat eläintarhojen yhteisiin suojeluohjelmiin. Paijaa heitä päähän, mutta varo liian läheistä kanssakäymistä, sillä zoonoosit ovat tämän päivän todellisuutta.

Vaaralliset lajit[muokkaa]

"APUA! MIETO JUHA HYÖKKÄÄ"

Erityinen suositus vierailijoille on varoa kuuluisaa hiihtävää sovinistia Mietoa Juhaa, jonka voidaan nähdä hiihtelevän ympäri saarta kesät talvet. Jos Mieto saavuttaa vieraan takaapäin, on lähes mahdotonta muuta kuin odottaa ja seistä tumput suorina, kun Mieto pistelee sauvalla. Eläintarha on yrittänyt tavoittaa karkulaista jo kauan, mutta vesihiihto ja talvella murtomaahiihto ovat osoittautuneet ylivoimaisiksi vastuksiksi Korkeasaaren vaihtelevassa maastossa, johon Mieto on alkuperäislajeihin kuuluvana täysin sopeutunut.

VARO KARHUA!!!

Korkeasaaressa asui myös aasi, joka oli vaaraksi kaikille vieraille. Korkeasaaren kameli, joka oli jo kerran tappanut kengurun ja syönyt sen suihinsa, ei enää jaksanut ja hermostui. Tapaus johti siihen, että kameli hyökkäsi aasin kimppuun ja puri tämän hengiltä ja painui sen jälkeen syömään biisonia. Korkeasaaressa liikkuu vapaana myös lauma riikinkukkoja sekä hanhia, joita kannattaa varoa todenteolla ja pysyä kaukana. Kissalaaksossa käymistä kannattaa myös harkita, sillä tiikeri tai leijona voi millä hetkellä tahansa hyökätä eteen jostain puskasta. Kissapetoja kehotetaan varomaan jo lautalla. Kissalaakson tuntumassa kasvatetaan kaneja ruoaksi kissaelukoille. Korkeasaari on myös ympäristöhaitta ja todellinen uhka luonnolle jaihmiskunnalle, sillä hait ahdistelevat lautalla matkustavia vieraita ja tiikerinpennut ovat nääs kuluttaneet arviolta satoja muovisia palloja pilalle kuluneiden vuosien aikana.

Kissojen yö[muokkaa]

Kissojen yössä on aina omat vaaransa.

Korkeassaressa järjestetään myös monia tapahtumia, joista ehkä merkittävin onkin kissojen , jota varten Korkeasaareen tuodaan 10 000 kissaa. Illan mittaa ihmiset saapuvat saarelle laivoilla ja kävelevät niistä ihastelemaan poikkeuksellisesti häkkiin lukittuja leijonia, tiikereitä, leopardeja, panttereita, gepardeita.... sekä katsomaan pitkin saarta piileskeleviä kissimirrejä. Lisäksi saarelle on rakennettu Kissojen yötä varten lava, joiden eteen ihmisjoukot tungeksivat katsomaan ääliömäisen hölmöä musiikkiesitys-showta, jota juontaa Jone Nikula tai joku muu tunnettu julkkis.

Kissojen yön huipentumaksi Mieto Juha rynnistää paikalle rullasuksilla, hyppää lavalle, seivästää suksisauvalla yhden kissan, ja toisen, ja kolmannen.... lopulta, kun Mieto on saanut pyydystettyä 500 kissaa hän heittää ne kaikki viereiseen Korkeasaaren hyvin varustettuun ja hienoon sekä avaraan karhulinnaan, jossa metsän kuninkaat karhut tulevat muristen ja syövät kaikki kissat suihinsa ihmisjoukon nauraessa vieressä. Lähtiessään ihmiset voivat vielä katsoa gorillan, Miedon Juhan, marakatin, emun, villihevosen, haisunäädän, hylkeen, urosleijonan, huuhkajan, kilpikonnan, kärpän, murmelin, pikkupandan, vetehisen, silkkiapinan, jakkihärän, boakäärmeen, kaniinin, saukon, papukaijan, laaman ja poron välistä "monihenkistä" tappelua, jonka aina yksi heistä voittaa. Ihmisten lähdettyä pedot päästetään takaisin vapaaksi häkeistään ja tulloin tulee loppujen kissojen loppu, kun kissapedot alkavat saalistaa yöruokaa.

Kuuluisia eläintarhan asukkaita[muokkaa]

Korkeasaaren kameleita kannattaa varoa!

Aiheesta muualla[muokkaa]

Napoleon-david.jpg Tämä artikkeli on kuin Napoleon eli pienikokoinen mutta älykäs ja katkera sekä
tahtoo valloittaa koko maailman, mikä näkyykin huumorin hämmästyttävässä tasossa.
Syöttämällä sivulle vitamiineja voit tehdä siitä suurvallan.