Kokoomusnuoret

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tämä artikkeli käsittelee Kokoomusnuoria järjestönä. Jos etsit luetteloa kokoomusnuorista, katso luokka ”Kokoomusnuoret”.
HikiNews
Hikinewsissä on uutinen

Kokoomusnuoret eli Sekoomusnuoret on Kokoomuksen nuorisojärjestö, eli lauma elitistisiä tekopyhyyden ilosanomaa levittäviä tehtaanomistajien jälkeläisiä, jotka ammutaan ensimmäisenä, kun vallankumous tulee.

Kokoomusnuoret toimivat aivan samoin kuin kaikkien muidenkin puolueiden nuorisojärjestöt eli hankkivat julkisuutta poliisitutkinnan verran, jonka jälkeen puolueen puheenjohtaja käskee nuorisoa olemaan hiljaa. Oikein lahjakkaat suunsoittajat pääsevät etenemään uralla kunnallispolitiikkaan asti – varsinkin, jos vanhemmat uhkaavat muuten sulkea seudun ainoan tehtaan. Eteneminen valtakunnan tasolle edellyttää muuttumista kokoomuspoliitikoksi. Tämä tapahtuu salaisessa toimipisteessä, jossa Kokoomuksen kirurgi poistaa ehdokkaan aivoista tunneälystä ja säälistä vastaavan mantelitumakkeen sekä lisää äänihuuliin huutamista koventavan vahvistimen. Kokoomusnuorten keski-ikä on noin 15–18 vuotta. Myös muutama vanhempi kultalusikkapoika löytyy. Kokoomusnuorilla on oma kuutosdivarin jalkapalloseura, Työväen potkijat.

Kokoomusnuoret ovat libertaareja.

Benin talli[muokkaa]

Kun joukko isorintaisia, hyvännäköisiä naisia herkistyy yhteiskunnallisten asioiden äärellä, on ratkaisu usein ollut Kokoomuksen juutalaisen sutenöörin Ben Zyskowiczin vetämä nk. Benin talli. Kokoomusnuori ei saa olla lihava, vaan kokoomusnuoren on oltava hyvännäköinen, ryhdikäs ja komea – rumat älkööt vaivautuko. ”Kokoomuksen tallissa” nuorista, kehityskypsistä suuntaa vailla olevista kasvatetaan poliittisia broilereita, jotka haistattavat pitkät opiskelijoiden taloudelliselle ahdingolle, työttömien vaatimukselle ja sosiaaliselle tasa-arvolle. Näissä Benin tallin opetuspiireissä opetellaan mitä tarkoittaa se, että ”jonkun vaan on oltava parempi kuin toisten” ja ”annetaan verot sellaisten maksettaviksi, jotka siihen ovat tottuneet”. Erityisen suosittua kokoomusnuorisoaate on kauppakorkeakoulussa. Kun muut opiskelijat juovat halpaa pussikaljaa, juovat kokoomusnuoret vaikka velaksi sampanjaa ja nauravat suomenruotsalaisten tavoin valkoisilla hampaillaan. Kauppalehti, tuo talouselämän totuuden äänitorvi, on näissä nuorisopesäkkeissä luettu lehti.

Kokoomusnuorilta puuttuu usein konkreettinen kosketus ympäröivään maailmaan, sillä vanhemmuuden ulkoistaminen ja kilpailuttaminen vaikeutti kiinteiden ihmissuhteiden solmimista lapsena. Myös usko ikuiseen kasvuun tuottaa kokoomusnuorille ongelmia, sillä heillä on tapana mennä haastamaan riitaa vahvemmilleen siinä uskossa, että he olisivat kasvaneet suuremmiksi siihen mennessä, kun toinen tulee nyrkkien kanssa maksamaan kalavelkoja. Jos tapaat uuden henkilön, joka esittäytyy kertomalla mitä hän ei ole (esim. en ole köyhä, työtön, kateellinen sosialisti yms.), niin todennäköisesti olet kohdannut kokoomusnuoren. Kun kysyt, mitä kokoomusnuoresta tulee isona, niin usein epämääräinen ja ranskalaisilla olankohautuksilla säestetty vastaus lähentelee roopeankkakapitalistia.

Arvot[muokkaa]

  • Yksityistäminen, ettei köyhillä ole varaa sosiaali- ja terveyspalveluihin: ovat nopeammin poissa kuormittamasta yhteiskuntaa.
  • Skumppaa puolueen piikkiin!
  • Sotilasliitot ja sodat on hienoja, kansoja yhdistäviä asioita.
  • "Uusliberalismi" eli vanhemmille rajoittamattomat oikeudet kyykyttää alaisiaan, jotta he itse saavat lisää Burberryä.
  • Homoseksuaalisuuden ja muiden perversioiden vastustaminen. Tällä asialla on erityisesti ollut tunnettu kokoomusnuori Viivi Avellán.
  • Säästäminen tappamalla saimaannorpat.
  • Opintotuen poisto & yliopistojen yksityistö – koska opinnot tulee rahoittaa itse, omalla palkalla ja (kokoomusnuortenkin tapauksessa) omalla perinnöllä, joka tietysti on oikeudenmukainen juttu.
  • Oikeastaan, mitä nämä arvot nyt edes ovat? Miksei kukaan ajattele saatavia.

Yhteiskunnan peruspilarit ovat markkinatalouden meneminen ympäristön ja ihmisoikeuksien edelle, heikompien polkeminen sekä "terveen kansallismielisyyden" edistäminen.

Miespuoliset kokoomusnuoret on useimmiten tunnistettavissa lippatukastaan tai vastaavasta "trendikkäästä" hiuslaitteesta. Suurella todennäköisyydellä löydät kokoomusnuoren väittelemässä IRC-Galleriassa poliittisista aiheista.

Katso myös[muokkaa]