Kansallinen Kokoomus

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta Kokoomus)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Äärivasemmistolaisten sissien on havaittu hiiviskelevän erityisesti tässä artikkelissa!
5451.jpg.gif
Artikkelin lähellä olemistakaan ei suositella kenellekään, eikä todellakaan Roope Ankalle.
5451.jpg.gif

Tämähän ei tietenkään koske Punaisen armeijakunnan jäseniä, Jaakko Laaksoa tai Käyttäjä:Bassmania.
Kansallinen Kokoomus Oy (Cock.)
Näringslivspartiet
Smb1 piranha plant.png
Hajoomuksen tunnus, sininen ruiskukka vaanii vasurikomukkia
Perustaminen 1918
Puheenjohtaja Petteri Orpo "Pinokkio" Tähän mennessä historian pahin valehtelijapoliitikko.
Varapuheenjohtajat Sauli Niinistö
Puoluesihteeri Sauli "Sale" Niinistö
Kansanedustajia 38
Europuolue European Tories
Euroedustajia 4
Pää-äänenkannattaja Nykypäivä, MAD
Kotisivu www.koyhat-kyykkyyn.fi

”Olen kokeillut hasista ja LSD:tä, miksen Kokoomustakin?”

~Jarkko Laine

Kansallinen Kokoomus Oy -kerho (lyhenne KKK tai kok, usein myös cuck, tunnettu myös nimellä ylikansallinen sekoomus) on Suomen huonoin eduskuntapuolue[1], joka perustettiin 9. joulukuuta 1918 fasistista despotismia ja nationalismia kannattaneiden puolueena. Kokoomus oli 1960-luvun loppuun asti aatteellisesti äärikonservatiivinen puolue.

Poliittisen sätkynuken anatomia – pääoman ja eliitin asialla[muokkaa]

Kokoomus on eläkeläisten asialla.

Nykyään Kokoomus on juppien, työnantajien ja liberaalilässyjen optiopuolue, jonka ensisijaisena tavoitteena on kansalaisten ryöstäminen puhtaaksi mm. perintäyhtiöiden kuten turkulaisen Lindorff Oy:n ja Intrum Justitia Oy:n avulla ja kansalaisten omaisuuden siirto verovapaina optioina Nokian ja Soneran johtajien tilille, jotka maksavat tästä "optiojärjestelystä" provikkaa Kokoomukselle. Kun kansalaiset suuttuvat ja kysyvät mistä helvetistä on kysymys, Jyrki Katainen kuittaa täysin perättömät huolenaiheet lauseella:

»Tätä kutsutaan nykyään vastuunkannoksi.»

Siinä missä Kokoomus on (n. 100 vuotta sitten) ehkä muutaman päivän ollut isänmaallinen tai on ainakin ollut olevinaan sitä, nykyään taloudellisissa kysymyksissä uusi kokoomuslainen muoti on vienyt puoluetta juppiuden ja uusliberalismin suuntaan. Kokoomuksen ideologinen ydin tiivistyy ajatukseen, että kaikki ovat epätasa-arvoisessa asemassa perimään taloudellista ja kulttuurista pääomaa, ja rikkaille henkilöille tulisi varata oikeus ryöstää kansalaisia ja työntekijöitä aina haluamallaan tavalla, joutumatta mihinkään vastuuseen siitä. Tämä onkin onnistunut erittäin hyvin Kokoomuksen ja Keskustan edellisellä vaalikaudella, ja Keskustan pudottua hallituksesta mm. lautakasakohun takia, Kokoomus onkin päässyt öykkäröinnissään täysin uudelle asteelle.

Arvohämäys ja todellinen nahka[muokkaa]

Perinteisellä oikeisto–vasemmisto-akselilla Kokoomus sijoittuu äärioikealle Italian fasistisen puolueen tapaan sillä erotuksella, että Kataiseen, Vapaavuoreen ja Stubbiin verrattuna mm. Mussolini ja Hitler olivat Äiti Teresaan verrattavissa olevia hyväntekijöitä mm. köyhien, sairaiden ja eläinten puolustamisessa. Tästä huolimatta Kokoomus on suullaan omaksunut viime aikoina näennäisen vasemmistolaisia, jopa vihreitä, viiripääarvoja lisätäkseen kannatustaan, voidakseen sitten valtaan päästyään pettää kommaristiset lupaukset (esim. sairaanhoitajien palkankorotukset):

 • Mm. vuoden 2011 vaalien alla puolue haukkui satojen miljoonien verovapaita optioita ja osinkoja nostelevia suuryritysjohtajia, mutta heti vaalien jälkeen Kokoomus ja heidän länsinaapuristaan rannoille muuttanut apupuolueensa RKP jäivät kiinni ns. "harmaan talouden muistiosta", jossa nämä kaksi puoluetta yrittivät eduskunnassa salata harmaan talouden tutkintaa, mutta jonka eräs demarikansanedustaja vuoti ansiokkaasti julkisuuteen.
 • Kokoomus ja RKP ovat vaalien jälkeen tehneet muitakin fiksuja tekoja kuten torpanneet työntekijöiden joukkokanneoikeuden palkkavilppiä ja huijausta harjoittavia työnantajia kohtaan. Työnantajien palkkavilppi, epämääräisten ja laittomien työsopimusten teko sekä työn ilmaiseksi teettäminen onkin "salaperäisellä tavalla" yleistynyt sitten vuoden 2007, jolloin Kokoomus ja Kepu nousivat hallitus"vastuuseen".
 • Talous on myös pitkään kasvanut Suomessa, mutta jostain kumman syystä palkat eivät ole tavallisilla työntekijöillä nousseet pariinkymmeneen vuoteen mihinkään, vaikka mm. ruoan, bensan, sähkön ja asumisen hinnat ovat nousseet moninkertaiseksi. Jyrki Kataisen mielestä asiassa on "optinen harha" ja kaikki ongelmat johtuvat muutenkin perussuomalaisista ja vasemmistosta.

Moni kakku päältä kaunis, sisältä täysin ...[muokkaa]

Kokoomus on ulkoisesti hyvin trendikäs puolue. Sitä eivät kansoita ukot tai akat eivätkä muullakaan tavoin normaalit, vaan kunnon kokoomusjuppi pukeutuu harmaaseen mittatilauspukuun ja asuu Helsingin tai Espoon alueella, josta pääsee autolla ja lentokoneella nopeasti EU-kokouksiin ja firman lounaille. Muu Suomi sopii villisioille, ja Kokoomus ei Vihreiden tavoin jätä Helsinkiä ja Espoota, koska muualla Suomessa hyttyset voivat pistää ja vahingossa voi joutua tekemään oikeita töitä.

Kokoomuslaiset naiset pukeutuvat jakkupukuihin, käyttäytyvät töykeästi ja heidän joukostaan löytyy myös paljon älyllistä ainesta kuten esim. Jasmin Mäntylä, Essi Pöysti, Viivi Avellan ja Piia-Noora Kauppi. Näistä erityisesti viimeeksi mainittu on mm. kunnostautunut lausunnoissaan, jossa kysyttiin miten miljoonan euron lottovoitto tulisi jakaa köyhän kesken. Piia-Noora Kauppi totesi, että

»Rikkaan tulee ottaa tuosta potista 900 000 E ja köyhän 100 000 E.»

Kun toimittaja kysyi, että kuinkas näin, niin Kauppi totesi:

»Etteivät köyhät pääse suotta veltostumaan.»

Tämä kertoo kokoomuslaisesta arvomaailmasta oikeastaan kaiken oleellisen sillä erotuksella, että Kokoomuksella ei oikeasti mitään arvoja ole. Ellei arvoiksi lasketa rikkaiden rikastuttamista, köyhien köyhdyttämistä, terveyskeskusten yksityistämistä (jolloin köyhillä ei ole varaa olla edes sairas), eläkeiän nostamista, palkkojen, eläkkeiden, opintotuen, työttömyystukien, sosiaalitukien alentamista ellei suoraa poistamista sekä harmaan talouden suosimista ja yritysjohtajien ja omien palkkojen nostamista pilviin kansalaisten kustannuksella.

Ideologiasta[muokkaa]

Kokoomus suhtautuu Suomen porvarillisista puolueista 100% ilolla eriarvoisuuteen, kehitysmaiden riistoon, omien kansalaisten ja köyhien riistoon, lapsityövoimaan, ihmisoikeuksien polkemiseen niin ulkomailla kuin kotimaassa, ydinvoimaan, ympäristön saastuttamiseen ja militarismiin.

Positiivisimmin Kokoomus suhtautuu tasaveroon ja kapitalismiin, jotta esim. 10000 E/vuosi "ansaitsevat" köyhät maksaisivat veroja saman verran kuin esim. 100 miljoonaa euroa vuodessa istumalla ansaitseva Jorma Ollila tai heidän oma kansanedustajansa Eero Lehti. Tosin nämä eliitin rehdit herrat kierrättävät vielä omien yritystensä kautta loputkin verot pois kun köyhät ja työttömät maksavat kiltisti veronsa. Suomessa mm. 378 E/kk "ansaitseva" työttömän veroprosentti on 20% mikä on vähintäänkin erikoista kun esim. Kokoomuksen monialayrittäjä ja omien vaaligallupien teettäjä Eero Lehti maksaa (ainakin virallisesti) saman verran veroja miljoonien vuosituloistaan.

Kokoomuslaisia yhdistää myös tiukan naiivi ja dogmaattinen usko ikuisesti jatkuvaan (talous)kasvuun. Talous ja talouskasvu, jotka ovat pohjimmiltaan vain ihmisen kulttuurillisia keksintöjä ja sosiaalisia työkaluja, nostetaan ”voittojen” ohella olemassaolon korkeimmiksi päämäriksi, joiden eteen voi surutta uhrata paljon pysyvämpiä ja arvokkaampia asioita, kuten esim. luonnon (ml. ihmiset) elinvoimaisuuden, ihmisten emotionaalisen ja henkisen hyvinvoinnin, ja elämän merkityksellisyyden. Eikä tästä ”kasvusta” ole koskaan hyötynyt kunnolla kukaan muu kuin muutama Nokian ja Soneran isomahainen ja ruoka-aikoina kotona viihtynyt johtaja sekä Elcoteqin Mikael Lilius.

»Nimen omaan. Mikä ongelma tuossa on?»
(kokoomuslainen)

Yleisin syy Kokoomuksen äänestämiseen näyttää olevan joko: 1) täydellinen tietämättömyys asioista 2) kokoomuslaisilla on kivan trendikkäät puvut, autot ja kännykät 3) isä käski äänestää kokoomusta. Kun vaalit lähestyvät, lähtevät kokoomuksen rotat keräämään ääniä, kohteenaan palvelutalot ja hoivakodit. Siellä kokkarit vaativat allekirjoitusta äänestyslppuun dementoituneilta ja ylilääkityksellä huumatuilta vanhuksilta.

Kokoomus-Jugend[muokkaa]

Puolueen nuorisojärjestö Kokoomusnuoret eli porvarikakarat, jotka myös teletappiporvareina tunnetaan, levittävät näitä iloisia asioita nuorison keskuudessa ja vaikuttavat asioihin bilettämällä Sedu Koskisen yökerhoissa. "Vedä käteesi, älä henkeesi", he julistavat. Tosin he eivät ole kertoneet miten munanjatkeella eli heidän isänsä lainaamilla bemareilla vedetään käteen, ja toisaalta Nokian kännyköiden mahdollisuudet esim. poikien välisessä anaaliseksissä on jätetty puolueen nuorisojärjestön sisäiseksi asiaksi, josta ei hiiskuta edes kepulle, vaikka kepun salailukyky on maankuulu.

Kokoomusnuoret ovat emo-Kokoomusta oikeammalla ja saakelin rasittavia.

Kokoomuslaisten huvit[muokkaa]

Kokoomuslaisten kokoontumisajot järjestetään vuosittain Oulunkylän tekojääradalla, jossa ansioituneet jyrkikataiset osallistuvat pilkkikisoihin lupaillen kaloille tuntuvia veronkevennyksiä, jotta ne tarttuisivat juuri hänen koukkuunsa. Lisäksi kokoomuslaisilla on oma ampumaseura Pirkanmaalla, joka tunnetaan virallisesti nimellä Tampereen työväen Ampujat r.y. Yhdistys suoritti opinnäytteensä vuonna 1918, ja on siitä pitäen ylläpitänyt vireästi asenteellista ilmastoa sekä Tampereella että muuallakin Suomessa.

Puolueen tunnuslaulu on nimeltään Miljoona ruiskukkaa, ja se on teetetty ulkomailla halvimman tarjouksen perusteella. Sitä kokoonnutaan laulamaan niin valtionyhtiöiden myyntitilaisuuksiin kuin henkilökohtaisen varallisuuden muistelutilaisuuksiinkin. Kappaletta voi ostaa CD-levyllä Kokoomusnuorten kerhotiloista nimellistä 60 euron korvausta vastaan.

Miljoona, miljoona, miljoona ruiskukkaa,
tuoksua, tuoksua yksityisomistamisen.
Verotusta, verotusta tahtoisin keventää,
porvarin, porvarin leipää leventää.
Duunarin laiskuus syy on köyhyyteen.
Kokoomus tarvitaan hallitusvastuuseen.

Isänmaallinen kurmotuslaivasto – Kokoomuksen pähkähullu jatke[muokkaa]

Kokoomuksen rivit alkoivat rakoilla kun puolueeseen saapui reilu annos länsimaista yltiöliberalismia, jossa kiellettiin piiskan ja järjen käyttö inhimillisyyssakkojen uhalla. Tästä suuttuneet vanhoillisporvarit perustivat oman järjestön, "IKL":n. IKL:n rivit koostuivat sairaista pyromaaneista, raamattuholisteista, paskantärkeistä virkamiehistä sekä muuten vaan kajahtaneista puukkojunkkareista.

IKL eli Lapuanliike mahdollisti kaiken pähkähullun toiminnan harjoittamisen, jonka laki kielsi. Kun puolue hyväksyttiin jäsenkyselyn jälkeen virallisesti rekisteriin, Pohjanmaalla alkoi sentimentaalisin vallankumous sitten Pohjan sodan. IKL:n suurimpiin saavutuksiin voi lukea Lapuan patruunatehtaan ja juhannuskokon, jolla hurahtaneet kannattajat häätivät äärivapauksia ja saastuneisuuksia tuoneet noidat ja muut örkit taivaan tuuliin.

Tavallisimmin juhannuskokkoja sytyteltiin työväentaloissa ja muissa hyvinvointilaitoksissa. IKL sabotoi tehokkaasti kaikkea kehittymistä ja inhimillisyyttä, joka perusteltiin aatteen arvokkuudella. Puolue halusi myös niin kutsutun Suur-Suomen, joka käsittää Suomen lisäksi Karjalan, Viron, Kuolan niemimaan sekä puolet Pohjoisnavasta. Pääkaupunki olisi ollut Lapua.

Hullutus kuitenkin katkesi kun nämä hullut onnistuivat räjäyttämään Lapuan patruunatehtaan. Viranomaiset luokittelivat tämän jälkeen puolueen sadistiseksi fasismiliikkeeksi, jolla ei ole puolueoikeuksia. Onnettomimmat palasivat Kokoomukseen, osa liittyi taivastelijoihin ja osa Perssuomalaisiin.

Euroopan unioni[muokkaa]

Euroopan parlamentissa Tuhoomus kuuluu paavi Nazingerin luotsaamaan öljypohattaryhmään (The Multicorporal Collision Party), joka on lahjonnan ja ylensyönnin ansiosta parlamentin suurin ryhmä. Tuhoomuksen neuroedustajista mainittakoon Count Stubbula sekä uskonnollisista fundamentalisteista loikannut turvebimbo Eija-Riitta Korhola ja vielä Henna Virkkunen.

Muita tunnettuja Tuhoomus-naamoja ovat puolueen ex-puheenjohtaja, paska Jyrki Katainen sekä ydinvoiman ylipappi Paavi Paavali "Mooses" Lipponen.

Kokoomuslaiset ”arvot” – kylmän käteisen arvo[muokkaa]

Kokoomus luo sirkushuveja ja leipää kansalle puoluetoimistonsa luomilla vitsipuheilla mm. vastuunkannosta, tasa-arvosta, länsimaisesta demokratiasta ja jopa humaaneista peritaatteista. Sama puoluetoimisto öykkäröi mm. Iltalehden sivuilla yötäpäivää keksien valheellisia keskustelunaloituksia mm. perussuomalaisista kiinnittääkseen ihmisen huomion muualla Kokoomuksen korruptiosta, kansalaisten verovarojen viljelemisestä pitkin Eurooppaa ja Kreikkaa pimitetyillä ja salatuilla sopimuksilla, RKP:n ja Stefan Wallinin kanssa kyhätyistä harmaan talouden muistioista ja muista peruskokoomuslaisista arvoista.

Katainen maalailee myös itsestään kuvia vastuunkantajana, vaikka hän on todellisuudessa kantanut vastuun ainoastaan pois, jotta yritysjohtajat saavat vapaasti nostella kymmenien miljoonien verovapaita bonuksiaan samalla, kun Katainen ja Kaakkois-Suomen korruptoitunut El Duce, Jyri Häkämies, luovat pimennossa lakiesityksiä, joissa mm. nuorten ja vanhojen tulee tehdä ilmaistyötä kokoomuslaisille ilman työsopimuksia. Eläkeikä on hyvä nostaa myös vähintään 80 vuoteen, jotta vanhukset eivät pääse "laiskistumaan" ja mielellään kuolevat ilmaistyönsä ääreen, jotta heille ei tarvi maksaa eläkkeitä ollenkaan ja Häkämiehille + muille asiakirjapimittäjille riittää verovapaita optioita jatkossakin.

Julkispalvelut muuttavat taivaaseen[muokkaa]

Kokoomuksen valtakaudella (2007–) kaikki kansalaisten perusoikeudet ovat heikentyneet tai paremminkin kokonaan poistettu. Kokoomuksella on "omat" virkailijat, huijarit ja asiakirjapimittäjät mm. työvoimatoimistoissa, Keloissa ja sosiaalitoimistoissa sekä terveyskeskuksissa. Tällä pyritään varmistamaan se, että kukaan ei vahingossakaan saa heille kuuluvia etuuksia, onpa kyse työmarkkinatuesta, toimeentulotuesta tai vaikkapa terveyspalveluista.

Kokoomuksen äärioikeistolaisin ja etovin juppi, umpihelsinkiläinen limasuu, Jan Vapaavuori, on mm. esittänyt, että kaikki terveyskeskukset tulisi yksityistää. Näin köyhillä ja pientuloisilla ei ole enää varaa olla enää edes kipeä, vaan heidän pitää kokoomuslaisista pikavippifirmoista 700%:n päiväkorolla lainata rahat, jotta voivat olla lain mukaan sitä. Myös Keloihin, työvoimatoimistoihin, terveyskeskuksiin ja kaikkiin muihinkin julkisiin palveluihin on hommattu Kokoomuksen toimesta kalliit 0207-numerot, jotta saadaan kansalaisilta ryöstettyä viimeisetkin rahat.

Yleensä näissä puhelimissa joutuu myös jonottamaan omaan laskuun vähintään 30–45 min, jotta pääsee mm. Kelan ja työvoimatoimiston töykeiltä ja ammattitaidottomilta virkailijoilta kuulemaan kuinka olet saanut karenssin tai kuinka Kelan 15–20 vaaditusta kirjallisesta selvityksestä puuttuu 1–2 lappua, jotka Kelan virkailijat ovat vielä itse hukanneet ja asian selvittelyssä menee muutenkin vähintään seuraavat 3–4 kk ennenkuin saat 100–200 € tilillesi, jossa ei ole perusteita.

Kela perii myös kiristämällä muka liikaa maksettuja asumistukia mm. Kelan Etelä-Suomen perintäyksiköstä Hollolasta, vaikka työnteosta on tullut vähemmän rahaa kuin pienimmästä työmarkkinatuesta ja töihinmeno on ilmoitettu ajoissa. Tällainen on meidän Kokoomus peruspalvelujen tuottajana, ainakin jonkun nimettömän huutelijan mielestä.

Arvotyhjiön ydin[muokkaa]

Sauli Niinistöstä on myös yritetty leipoa työväen presidenttia. Vain pienellä kirjoitettu jää ihmisiltä huomaamatta: "kaikkien yli 5000 e/kk ansaitsevien työläisten presidentti". Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa Kokoomuksen välittävän kaikista, jotka tuottavat pomoilleen liikevoittoa (EUR).

Jos ihminen ei tuota liikevoittoa, tee kokoomuslaiselle pomolle paljoa töitä, on sairas tai eläkeläinen, hän voi kokoomuslaisten mielestä vaikka kuolla, koska hänestä tulee liikevoittoa tuottamattomana hyödytön ja hänen kustannuksistaan käytettävät rahat voidaan muutenkin lisätä Soneran johtajien optioihin. Verovapaasti tietenkin. Viitenä tärkeimpänä arvona kuitenkin pidetään duunareiden alistamista, duunareiden pilkkaamista, rahaa, rahaa ja rahaa.

Viimeisimmiksi arvoikseen Kokomusta on ilmoittanut korruption ja harmaan talouden kannattamisen, onpa kyse sitten yrityksistä, oikeuslaitoksesta tai ihan vain tavallisesta kokoomuslaisesta veronkierrosta. Kokoomuslaisten mielestä jokainen euro minkä yritysjohtaja saa huijatuksi verottajalta, on pelkkää plussaa ja yritysjohtajien, yhtään sen enempää kuin kokoomuslaistenkaan, ei tule missään tapauksessa kantaa pienintäkään yhteiskuntavastuuta. Puhumattakaan vastuusta omista teoistaan.

Viimeisimmiksi arvoikseen Kokomusta on ilmoittanut korruption kannattamisen, sekä minä-minä-minä-keskeisen puoluepoliitiisen jargonin. Ohessa linkki Tujusen Tarun todisteluun Sekoomuslaisesta ideologisesta idiotismista: [1]1 Jos kadonnut t jtn: ”Kokoomuksen arvojen perusyksikkö on aina minä, eikä varmasti me.”

Kokoomuksen puoluekokous Kotkassa, tammikuu 2006.

Kokoomuslaisen identiteetin raadollisuutta ravisteltiin näkyvästi SAK:n eduskuntavaalimainoksessa talvella 2007, jossa Oiva Lohtander esitti kaksipäistä Sauli Niinistöä ja Jyrki Kataista. Tämä herätti voimakkaan kaksinaismoralistisen kannanottovyöryn kunnon kokoomuslaisten piirissä. Kokoomuslaiset eivät pidä siitä, kun heidän todellisia motiivejaan paljastetaan julkisesti.

Kansalaisten ja työntekijöiden tulisi ilolla ja palkatta tehdä raskasta työtä pomoilleen ja lukea päivän päätteeksi Iltalehdestä kuinka on hienoa kun Stephen Elopp sai 100 miljoonaan verovapaat optiot tekemättä yhtään mitään. Tästä on kehitelty teennäinen sanonta kovat arvot.

Yksilön ehdollinen vastuu[muokkaa]

Kakkakokkareet pilkkaavat tavallisesti demareita siitä, että nämä sälyttävät kaiken yhteiskunnan harteille eivätkä ota huomioon yksilön omaa vastuuta. Kokoomus painottaa yksilön vastuuta omista tekemisistään, paitsi jos kyse on:

 1. vaikutusvaltaisesta yritysjohtajasta, joka tarvitsee kännykkätehtaaseensa lisää halpatyövoimaa
 2. vaikutusvaltaisesta yritysjohtajasta, jonka pitäisi vaihteeksi maksaa verot
 3. IT-alan yrityksestä joka harjoittaa järjestelmällistä palkkavilppiä ja asiakkaiden kusettamista
 4. IT-alan yrittäjästä, joka tuli tappaneeksi ekaluokkalaisen suojatiellä kaahaamalla kahtasataa tämän päälle BMW:llään. Tällöin vika on liian alhaisissa nopeusrajoituksissa, jotka ”aiheuttavat aggressioita”.
  • asiaan auttaa palkata kokoomuslainen, korruptoitunut asianajaja, olla pari vuotta hiljaa kuten Jyrki Järvilehto ja tämän jälkeen kaikessa hiljaisuudessa vapautua syytteistä tai selvitä korkeintaan pikkusakoilla. tämän varmistaa Jyri Häkämies sukuineen, jotka ovat miehittäneet koko suomalaisen oikeuslaitoksen.
 5. poliisista, joka tappaa ihmisen ampumalla. Tällöin vika on ammutussa ihmisessä, ei poliisissa.
 6. poliisista, joka hakkaa ja potkii vartijan epäillen tätä huumekauppiaaksi. Kun paljastuukin, että vartijalla ei ollut mitään tekemistä huumekaupan kanssa, asia vaietaan kuoliaaksi, jätetään syyttämättä kokonaan jopa valtakunnansyyttäjän toimesta, vaikka EU:kin on antanut huomautuksen asiasta.
 7. reserviupseerikerholaisista
 8. hyvän suvun jäsenistä
 9. oman suvun jäsenistä (esim. Häkämiehen suku)

Muita näkemykseen sisältyviä ristiriitoja valottaa seuraava vertailu: on kohtuutonta vaatia pk-yrityksiltä tarkempaa kirjanpidon valvontaa, koska niiden rahkeet eivät moiseen riitä. Toisaalta sosiaalitukien käyttöä on valvottava tarkemmin yhteiskunnan varoilla, koska ”siellä on ihan varmana väärinkäytöksiä ja vielä todella suurten rahasummien väärinkäytöksiä”. Yrittäjät taas ovat kaikki rehellisiä, muutenkin todella fiksuja, eettisiä ja hyvin käyttäytyviä. Yrittäjillä liikkuvat muutenkin huomattavasti pienemmät rahat harmaan talouden liikevaihdossaan kuin sillä joka tappelee sosiaalitoimiston kanssa 3 kuukautta saadakseen kymmenen euron lisän lääkereseptiin ja toimittamalla tästä vielä 20 eri kirjallista todistusta päästäkseen käymään edes sosiaalitoimistossa tai Kelassa kusella.

PR ja kulissit – paskaakin voi (yrittää) kiillottaa[muokkaa]

Tärkeimpiä ideologisia kysymyksiä, joihin Kokoomus pyrkii vastaamaan nyky-yhteiskunnassa, ovat mm. ”onks pakko muka käyttää turvavyötä ja pyöräilykypärää” ja ”miksei citymaasturilla saa muka ajaa niin kovaa ku mihin tehot riittää”. Miksei tehtaat saa päästää jätevesiään jokiin ja järviin sellaisenaan? Missä on yksilön vapaus? Tämä "yksilönvapaus" ja järjenkäyttö muutenkin ovat samalla tasolla kuin eräässä heidän laajasti ihannoimassaan liittovaltiossa rapakon takana.

Kokoomus on myös osoittanut olevansa uudistuskykyinen puolue: pilapiirrosten arvotietoinen kypäräpappi on vaihtunut sutkiin liikemiestyyppiin ja koti, uskonto ja isänmaa plasma-TV:n, citymaasturin ja veronalennusten pyhään kolmiyhteyteen. Myös missejä on kiva ottaa eduskuntavaaliehdokkaiksi laajentamaan jo entisestään leveää järkipohjaa.

Yleensä todella merkittävä arvopuolue kokoomus vastustaakin kaikkia kirkon ja valtion yhteyteen liittyviä lakeja rinta rinnan Vasemmistoliiton kanssa, koska Kokoomuksen mielestä Raamatun lauseet "helpompi on kamelin mennä neulansilmästä läpi kuin rikkaan päästä Taivaan Valtakuntaan" sekä "Et voi palvoa Minua ja mammonaa samaan aikaan" sekä ovat totta ja johtavat arvatkaa kumman hylkäämiseen, ja Vasemmistoliiton mielestä taas Lenin ja Stalin kielsivät kaikki uskonnot, koska on parempi palvoa heitä mikä nähtiinkin hyväksi ja toimivaksi toimintamalliksi jo Neuvostoliiton aikana ja toisaalta voi muuttaa kaikki kirkot myös elokuvateattereiksi, josta tulee loputtoman kiinnostavia kommunistielokuvia.

Kokoomus hankkii neronleimauksensa yleensä liike-elämän kontaktiverkostonsa kautta. Viimeisimmät ovat ns. tasa-arvotupo, joka vielä vaalien alla tarkoitti kai jotain. Toinen on huippuyliopistohanke, jonka tavoitteena on muuttaa Suomen yliopistot tunkkaisen akateemisen pohdinnan ja tutkimuksen hautomoista Nokian rekrytoinnin elimelliseksi osaksi. Kaiken maailman humanistista haihattelua ehtii opetella sitten, kun alkaa sijoittaa omaan taidekokoelmaansa.

Vuoteen 2000 asti kokoomuksen pää-äänenkannattajana toimi Pahkasika-lehti.

Vaalistrategiat – kusettamisen jalo taito[muokkaa]

Kokoomus voitti vaalivilpillä sekä kevään 2011 eduskuntavaalit että kevään 2012 presidentinvaalit. Todellisuudessahan perussuomalaisten kannatus oli ylvoimaisesti suurinta erityisesti kevään 2011 eduskuntavaaleissa. Soini kruunasi vaalivilpin jättäytymällä oppositioon, sillä hallituksessa olisi voinut joutua kantamaan vastuuta. Kokoomukselta kukaan ei edes yritä enää sitä vaatia, joten he kyllä hallituksessa pärjäävät.

Asiaa ratkaisi kuitenkin yritysjohtajien miljoonien lahjusten lisäksi se, että omassa puolueessa toimii kansanedustajana mediamoguli ja monialayrittäjä Eero Lehti. Kansanedustajan "töissä" tämä optioidennostelija lähinnä nuokkuu ja nukkuu veronmaksajien piikkiin, mutta vapaa-aikanaan hän muokkailee gallupeja omistamissaan galluphuijausfirmoissa Taloustutkimus Oy ja Research Insight Finland Oy. Kun omistaa molemmat Suomen ylivoimaisesti käytetyimmät gallupfirmat, Sanomakonsernista suurimman osan sekä n. 20 omaa lehteä, on kiva valjastaa koko valtakunnallinen media omaan käyttöön ja syöttää ihmisille mm. Iltalehden, Ilta-Sanomien, MTV3:sen, Ylen, Aamulehden ja muun valtamedian kautta ihan niitä gallupprosentteja mitä minäkin päivänä mieleen sattuu. Ja kun vielä Julkisen Sanan neuvoston johtoryhmäkin on kokoomuslainen ja lisäksi koko Suomen poliisi ja oikeuslaitos niin on helppo varmistua, että mitään "ikävää" ei satu eikä huijauksesta jää kiinni.

Mm. ennen kevään 2011 eduskuntavaaleja Eero Lehti toitotti medioistaan ja gallupfirmoistaan kuukausitolkulla, että Kokoomus on ylivoimaisesti suurin puolue, vaikka se oli kaikkea muuta. Lisäksi palkattiin mm. Iltalehden palstalle perussuomalaisten herjaajia ja panettelijoita. Kun tämäkään ei näyttänyt onnistuvan, aloitettiin kansallinen mediakampanja 2 viikkoa ennen vaaleja, jolloin jokaisesta suomalaisesta sanomalehdestä ja TV-kanavilta iskostestiin kansalaisten mieliin n. 5–10 kertaa päivässä, että kolme entistä suurinta valtapuoluetta ovat edelleen isoimmat n. 20% tuntumassa, Kokoomus näistä ylivoimaisesti suurin 24% kannatuksella ja perussuomalaiset kaukana 4. sijalla 14,5% kannatuksella. Näin pyrittiin äänestäjille osoittamaan, että perussuomalaisia ei kannata äänestää, koska heillä ei ole mitään mahdollisuuksia ja kannattaa äänestää kiltisti 3:a entistä suurinta puoluetta kuten aina ennenkin. Tähän vipuun meni valitettavan moni ja lopussa Kokoomus voitti niukasti vaalit, n. 1% erolla perussuomalaisiin. Eri vaalipiireistä tuli lisäksi raportteja valmiiksi kokoomuslaisten äänestysnumeroista täytetyistä vaalilapuista. Kaikki nämä gallupit oli tuotettu Eero Lehden omistamista firmoista. Kansainvälisesti tätä kutsutaan vaalivilpiksi, korruptioksi, äänestäjien harhauttamiseksi sekä mediamanipulaatioksi, mutta meillä Suomessa tätä kutsutaan kokoomuslaiseksi vaalikampanjaksi.

Ja tuskin päästiin vaaleista yli kun Eero Lehti iltalehtineen päätti seuraavaksi tehdä Niinistöstä presidentin. Heti toukokuusta alettiin samoissa roskamedioissa, samoista roskagallupfirmoista tuotettujen huijausgallupien muodossa, päivittäin julistamaan, että Niinistön kannatus on 70–80% ja muiden parhaimmillaan 5–10%. Tätä jauhettiin pitkin vuotta 2011, aina vaalipäivään asti. Varmuuden vuoksi paria kuukautta ennen vaaleja aloitettiin jälleen suomalaisten sopulien toimesta perussuomalaisten mustamaalaamiskampanja, jossa mm. MTV3:n ja Ylen vaalipaneeleissa puhuttiin aina kuin mahdollista Soinin päälle, ja Niinistö sai jaaritella niin pitkään kuin halusi. Idiootit. Ihan kuin niitä rajatapauskehareita tarvitsisi enempää enää mustamaalata. Kokoomuslaiselle MTV3:lle meinasi käydä kuitenkin vakava moka joulukuun 2011 alussa: He järjestivät omat gallupinsa, jossa kansalaiset saivat itse käydä painamassa ketä haluavat presidentiksi. Tulos oli seuraava: Väyrynen 49%, Soini 24% ja Niinistö 14%. Kun MTV3 huomasi tuloksen, se poisti välittömästi äänestysnappulan sivuiltaan, jotta ei paljastuisi, että Niinistöä ei kannatakaan 75%. Tämä oli vaarallinen esimerkki suorasta kansanäänestyksestä ja MTV3 palasi takaisin oman kansanedustajan itsemuokattuihin gallupeihin ja niiden esittelyyn julkisena totuutena.

Puolueen nimi ja sen synty[muokkaa]

Nimi "Kokoomus" syntyi, kun porvarit eivät keksineet nimeä aatteelle, jossa kaikki ryöstetään itselle vailla pienintäkään omaatuntoa, oikeudentuntoa ja häpyä. Puolue ei keksinyt itselleen oikeata nimeä, koska kielioppi oli hakusessa ja Nasdaq-indeksissä ja pörssissä ei muutenkaan lukenut suomalaisia sanoja vaan pelkkiä lukuja. Nimi Kokoomus tuli siitä, kun kyltymättömästi rikkautta työläisten kustannuksella tavoittelevat teollisuuspamput (möyhemmin suklaalla perseensä voitelevat optiojupit) kokoontuivat yhtenä iltana yhteen polttelemaan sikaria: Yksi tavallisen opportunistinen porvarisika lausui fasistisen Lapuanliikkeen lopettamisen jälkimainigeissa kuuluisat sanat:

»Kun nyt olemme tänne kokoontuneet keksimään tapoja lisätä meidän etuoikeuksiamme ja vähentää työläisten ihmisoikeuksia, niin miksemme kutsuisi puoluettamme nimellä Kokoomus. Se ei tarkoita yhtään mitään, mistä voisimme joutua vastuuseen. Se myös tarkoittaa, että kokoamme kaiken itsellemme köyhistä, sairaista ja kenestäkään muustakan välittämättä. Näin voimme puhua kauniista humanistisista arvoista ja tehdä törkeyksiämme niiden varjossa. Haaah hah hah haaaaaaaaa!!!»

Niin tosiaan[muokkaa]

Stop hand.png Tämä artikkeli on psykiatrisen hoidon tarpeessa.
Voit auttaa Hikipediaa antamalla sille terapiaa.

Henkilögalleria-kauhukabinetti[muokkaa]

Tunnettuja kokoomuslaisia (Bilderberg-seuran keskushallinto ja syvin plutokraattinen illuminati)[muokkaa]

 • Alexander Stubb, Kokoomuksen kuningas 2014– Kataisen häivyttyä. On se järkevä ulko- ja puolustuspolitiikassa, mutta Hikipedian asiantuntijaryhmä ei luottaisi miehen sosiaalipolitiikkaan. Tarkemmin sanoen sellaisen olemassaoloon. Lisäksi Stubb on henkilönä ihan kokoomuslaiseksikin nolo ja vetää Jäbä Leisson -show'taan sellaisella kyseenalaistamattomalla itsevarmuudella, joka voi joissain tilanteissa saada vitusti vahinkoa aikaan.
 • Zak McKrackenista tuttu Ben zZZzzsschchyyyss-Ko-Biaatch
 • Ilkka Kanerva, töhö, kansalliseen tietoisuuteen sinne ei-kaivattuja olentoja tunkeva Kuukauden nutipää
 • Saul Eugen-Iikka Chubak, todellinen kokoomuslainen lapsinero. Lainasi isiltä pikavippifirman kautta bemarin.
 • Aleksi Tolvanen, vittu mikä ÄÄLIÖ. Olisin valmis nauramaan 12 vuotta sen luonnollisesta kuolemasta!
 • Susanna Koski, hellyttävän pihalla, mutta liian oikealla siellä ollakseen hellyttävä
 • Pehr Evind Svinhufvud (1918-20), luumäkeläinen sianpää
 • Jan Vapaavuori. Helsingin siniveripiireistä tunnettu suklaapeppu.
 • Stephen Elopp, verottomia 18,8 milj. euron avioerobonuksia nosteleva poliittinen kanadanmajava. Kävelee lavalla kivasti Nokian muovimunanjatke kädessään. Liikelounaat ovat pitäneet Eloppin hyvässä rasvassa.
 • Harri Holkeri (1971-79), Nils Holgerssonin peitenimi, silakanpurija
 • SUPO, demokraattista ja hyvin parlamentaarivalvottua natsismia toteuttava kokoomuksen etuja valvova hämärä vakoilijataho. Kannattaa olla hyvissä väleissä, koska Supoa eivät valvo muut kuin he itse. Ja eivät aina he itsekään.
 • Poliisi, Kokoomuksen amisosasto. Täynnä ajattomia intelligenttejä. Tarkoituksena sen enempää filosofoimatta hakata ja ylinopeussakottaa (mahdollisuuksien mukaan viedä myös kilvet) kaikki kikkakokkareiden vastustat.
 • Stewarit eli stewet. Filosofiseen ja antiväkivaltaiseen käytökseen taipuvaiset Helsingin rautatieaseman moniälyköt. Moni loikannut persuihin, koska luulevat Kokoomusta suvakkipuolueeksi.
 • Suomen oikeuslaitos. Kokoomuksen sätkynuket. Suomessa kukaan ei saa oikeutta. Paitsi yritysjohtajat, suurrikkaat ja oikeuslaitokset virkamiehineen itse. Tosin sekin oikeus on hankittu vääryydellä, mutta ei takerruta nyt pikkuseikkoihin!
 • Nokia. Kiva kokoomuslainen kännykänräpläysfirma. Tunnettu kivoista optioista.
 • Hjallis Harkimo. Jääkiekkoileva vitosleuka.
 • Pertti Salolainen (1991-94), hiipui ja teki paluun myöhemmin
 • Paavo Lipponen, Itävallan oikeistopiireistä tuttu, demokratiaa, hillittyä ja ystävällistä käytöstä suosiva savolainen puujuntta
 • Sauli Niinistö (1994-2001), Suuri Leikkaaja, puolivallaton leskimies, (lähes) lapsen naija
 • Piia-Noora Kauppi. Tasa-arvoa kannattava oikeudenmukainen tulonjakaja (miljoonan jaettaessa rikkaalle 900 000 ja köyhälle 100 000). Tämä sen vuoksi, jottei köyhä pääse laiskistumaan.
 • Björn "nalle" Wahlroos, kokoomuslainen oikeudenmukaista tulonjakoa kannattava plutokraatti.
 • Pekka Siitoin (1970-), Kokoomuksen aattellinen oppi-isä Turusta.
 • Jyrki Käteinen (2007-), poliittinen Pinokkio, tyttönimeltään Vänrikki Nappula. Kaikkien vastuunkantajien äiti. Ulkopuoliset eivät ole vielä tähän päivään mennessä havainneet minkäänlaisia merkkejä Käteisen vastuunkannosta, vaikka siitä on niin kovasti puhuttu. Huhupuheiden mukaan Käteinen puhui puolueineen vastuun jo aikapäivät sitten pois, mutta tätä ei ole kyetty varmistamaan, koska poliisilta, syyttäjänvirastosta, oikeuskanslerilta ja oikeusapumies Petri Jääskeläiseltä tuli kaikilta samana päivänä tutkimattajättämispäätös, jonka mukaan mitään rikollista ei ole tapahtunut eikä Käteistä ole syytä epäillä mistään.
 • Julkisen Sanan neuvosto. Valvoo puheenjohtajansa Risto Niinistö-Uimosen johdolla, että kokoomuslainen tiedonvälitys iltapäivälehtien kautta jatkuu kuten ennenkin. Ja jos joku sattuukin tekemään Julkisen Sanan neuvostolle kantelun kokoomuslaisesta mediakorruptiosta ja jääviydestä, Risto Uimonen päättää demokraattisesti yksin, ettei asiaa tutkita.
 • Pekka Himanen. Käyttää veronmaksajien piikkiin harvinaisen kallista kopiokonetta (3 sivua = 700 000 €) tehdäkseen itsestään pellen – ikään kuin siihen olisi enää tarvetta.
 • Jutta Urpilainen, edellämainitun tyttöystävä.
 • Lindorff Oy. Turkulainen plutokraattifirma. Kierrättää köyhien selkänahasta riistetyt rahat Man-saarilla. Lindorffia pidetään yleisesti lähinnä säälittävänä vitsinä, mutta kaikkea ei tässä tapauksessa voida pistää turkulaisuuden piikkiin.
 • Intrum Justitia. Edellämainitun tyttökaveri.
 • pikavippifirmat. Kokoomusnuorten uusi moraalinen tapa rikastua.
 • Sinuhe Wallinheimo. Kokoomuslaista politiikan kokemusta parhaimmillaan.
 • Jaana Pelkonen. Katso ed. kohta. Inhoaa erityisesti työttömiä, koska itse on tehnyt tasokkaan ja älyllistä kunnioitusta herättävän uran mm. toimittajana.
 • Eero Lehti. Puolueetonta kokoomuslaista galluptutkimusta (Taloustutkimus Oy + Research insight Finland Oy). Omistaa myös sanomalehtikonsernin. Älkää nyt vain epäilkö, että gallupeissa ja muussa valtakunnallisessa tiedotuksessa on vedetty kotiinpäin.
 • Suomen asianajajaliitto. Suomalaisilla asianajaja-kokkareilla on hienot, kopeat kengät, kiva pystytukka ja törkeän kalliit hinnat. Oikeutta ei kukaan saa, mutta kokoomuslaiset kokoavat kyllä itselleen rahat.
 • Iltalehti, Kauppalehti ja 7 päivää. Kivan syvällisiä kokoomusjulkaisuja.
 • Työnjohtajat. Toki poikkeuksia löytyy aina, osa ovat persuja tai henkeen ja vereen vassareita.

Kaappikokoomuslaiset[muokkaa]

Kuuluisia Konsallisen Kakoomuksen henkilöitä – Ikestä Ikeniin[muokkaa]

Katso myös[muokkaa]

Aiheesta muualla[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

 1. No, ainakin persut, kepulit ja krisut ovat vielä huonompia: onhan siinä aika siivu eduskuntapuolueista, mutta ei se tee Kokoomuksesta mitenkään hyvää.

Kansallinen Kokoomus Hikinewseissä

Suomen poliittiset puolueet

Hjalliksen kuntoklubiKokkelivekkulitKyylätSelkärankarajoitteisetSämre Folk partietSyndikaalibyrokraatitValehtelijatVastuuttomat (ent. SMP)Vittumaiset (ent. SKDL)

Fazerin SininenIhmisten puolueJallupullo(t)KommaritTurun natsipuoluePohjan natsipuolueLahden natsipuolueAnun natsipuolueMarcon natsipuolueTerhin natsipuolueSuomen LaillisuuspuolueViskipuolueTeollisuuden kannattajatSadelaisliberaalitLapuanliike (myöhemmin IKL) – Suomen marttyyrikomppaniaErilaisuuden LiittoSuomen ÄärioppositiopuolueSekavat poninhännät, joilla on idioottimainen nimi, puolue jumalauta mitkään hullut päivät oleEuroagnostikotRadikaalikompromissitYhden naisen robbarikerhoKalkkeutuneet Fossiilit ry.Somebody Else's ProblemJuhani ja iloiset veikotModerni NatsipuolueHikipediapuolueJuchepuolue – perestroika ja glasnost on pysäytettäväNaisen ääni on 0,80 ääntäVäyrysen hätävara 1.0Valta kuuluu KremlilleCrystal Meth Party