Klitoris

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Siinähän se sytytysnappi möllöttää. Ja mies ei huomaa.

Klitoris on punainen taikanappi, jota painamalla kaikki toiveet toteutuvat. Tai ainakin monet. Klitoris ei ole aivan kaikkivoipa, koska se oli vasta Deus ex Machinan prototyyppi. Se on kuitenkin pienen kokonsa ja näppärän muotoilunsa vuoksi useilla ihmisillä aina mukana. Klitoris onkin yksi maailman tunnetuimmista ja laajimmalle levinneistä tuotteista.

Käytön ja näytön rajoitukset[muokkaa]

Klitorikseen ei sisälly lainkaan syntiä. Tämän vuoksi sitä ei ole kielletty monissakaan maissa, paitsi joissain islamilaisissa, joissa aina kun klitoris havaitaan se takavarikoidaan. Näissä maissa klitoris ei toteuta toiveita ja siksi juuri nämä maat ovatkin tyypillisesti köyhiä kehitysmaita.

Koska kaikilla ei ole varaa ostaa klitorista - se on niin kallis että useimmiten miehet lahjovat sellaisella naisia jäätyään kiinni syrjähypyistä - sen julkista näyttämistä pidetään useimmissa maissa epäkohteliaana, sen herättämän turhan kateellisuuden johdosta. Suomessa Tanja Karpela on tunnettu paitsi klitoriksen omistajana, myös kohteliaana ihmisenä, joka haluaa että sen näyttelyä, esimerkiksi internetissä rajoitetaan suuresti.

Ongelmat[muokkaa]

Klitoris on melko yksinkertainen laite, jonka toiminta perustuu naisen logiikkapiiriin. Tämän johdosta se on tyypillisesti liian monimutkainen miesten aivoille. Mies tyypillisesti etsii sitä mutta ei löydä. Ja jos löytääkin, ei omaa riittävää herkkyyttä sen käyttämiseksi. Miehistä vain harva löytää, vielä harvempi osaa käyttää ja kaikista harvin omistaa sellaisen. Siksi miehet usein haaveilevatkin batmanin varustevyöstä, joka on klitoriksen valmiiksi kehitetty muoto, hieman suurempi ja kömpelömpi -mutta paljon helpompikäyttöisempi.

Katso myös[muokkaa]

Wiki letter w.png Aivan kuten peniksesikin, tämä artikkeli on tynkä.
Auta Hikipediaa laajentamalla artikkelia.