Klaus von Grewendorp

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Wiki letter w.png Aivan kuten egosikin, tämä artikkeli on liian suurikokoinen. Voit auttaa Hikipediaa lyhentämällä sitä.

”Tässä lienee hyvä tilaisuus pyytää Klausia lopettamaan oman pään sisäisten juttujensa kirjoittelu Tampereen Maan ystävien ja Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan tasa-arvojaoston sp-listoille. Klaus, älä ole samanlainen pässi kuin Seppo. Lopeta ko. listojen kuormittaminen, jooko”

~Otto Auranen Grewendorpista anekdoottikokoelmassa Totaalista sotaa ?

”Kuka, ketkä, ja mikä liitto se voittikaan ns. Kylmän Sodan?”

~Klaus von Grewendorpin vakio motto-kysymys.

”Voisiko joku hiljentää tai sensuroida tämän kiusallisen kysyjän?”

~ Suomalainen yleinen suomettunut asenne ilmapiiri, joka tuntee kiusallisena kylmän sodan häviämisen, jos edes nyt ymmärtää, mistä oli asiassa kysymys, ja haluaa hiljentää aina kiusallisen teeman käsittelyn.

”Suomi 24 palstalta: Klasun esiupseeri 11.10.2014 15:58 Klasu on juuri nyt Kuun pimeällä puolella. Kuten täällä on jo aikaisemmin ilmoitettu, on 15.10 Valhallassa juhlan aika. Pormestari Hermann Göring täyttää vuosia. 121 vuotta tulee mittariin 15.10. Valhallassa järjestetään ilotulitus, Johanna Sinisalon kuvalla varustetuja wc-paperirullia jaetaan kansalle ja muutenkin juhlitaan koko loppuviikko.Klasu ei edusta Dome-kuutiotaloja vaan paremmin maastoon ja kuuston sopivia pehmeälinjasempia valmisteita.http://www.funforever.net/wp-content/dome_4.jpg Näissä taloissa on lisävarusteena 12.7 mm luoteja kestävä panssarointi, joka joka on toteutettu punaista kryptoniittia käyttäen. Lisävarusteita ovat myös ugrihälytin ja -karkoitin, +500 C lämmönkesto 48 tuntia, kelluntaominaisuus ja tehokas, 88 kertaa suurentava SS-kaukoputki sekä katapultti, jolla rikollinen Seppo Lehto ja Ugrijussi ammutaan takaisin maapallolle jos sattuvat joskus Kuuhun eksymään.”


Suomi24-palstalla julkaistu omakuva

Klaus von Grewendorp (synt. 29. elokuu 1963 Helsingfors - Haaga) on valokuvaaja ja filmaaja.

Klaus von Grewendorp 2007

Klaus on toiminut tutkimusmatkailijana etsien toisen maailmansodan aarteita esimerkiksi mm. Baltian vesistöistä. Puolasta hän on löytänyt täysin toimintakuntoisen V2-raketin.

Neue-Schwabenland[1], missä KvG kävi Antarktiksella

Antarktikselle suuntautuneilla tutkimusmatkoillaan hän on löytänyt viitteitä kolmannen valtakunnan salaisesta huipputeknologiasta ja kuumatkoista. KvG kävi samassa paikassa, missä Wernher von Braun haki kuukiviä studioon maanpäälliseen Apollo-filmaukseen. Totaalista sotaa -nimisen tutkimuksen mukaan Klaus on myös matkustanut kuuhun vapaaherra Wernher von Braunin suunnittelemalla lentävällä lautasella. Kuussa Grewendorp otti osaa kuunatsien kokoukseen jossa suunniteltiin maapallon valtaamista ja Grewendorp osallistui kokoukseen Suomen puolustusvoimien everstinä. Kuunatsien maapallon valloituksesta on myös tehty Iron sky-niminen autenttinen dokumenttielokuva.

Klaus von Grewendorp lensi Wernher Von Braunin suunnittelemalla lentävällä lautasella kuun pimeälle puolelle tapaamaan Hitleriä. On epäselvää tapasiko hän myös Hitlerin seuraajan Wolfgang Kortzfleischin

Klaus von Grewendorp kirjoitti Yrjö von Grönhagen nimisestä tutkimusmatkailijasta ja kirjailijasta artikkelin 2000-luvun alussa; artikkeli herätti mm. Saksassa niin paljon huomiota, että maan yliopiston germanistiikan professorin assistentti otti erikseen yhteyttä Klasuun vuoden 2003 lopulla tiedustellen kohteliaasti, mistä Grönhagenin kirjoittamia kirjoja saa? KvG esitti kirjoituksessaan, että mm. osa suomalaisista kantaa tietämättään germaanista perimää, koska ovat sekoittuneet ennen Suomeen tuloa jo itä-gootteihin etelässä.

Tampereen kansainvälisillä elokuvamessuilla 2001 hän oli mukana tutustuen ohjaaja Leni Riefenstahlin tuotantoon. [2].

Klaus von Grewendorp on rakentanut Zeppelin-ilmalaivan; malli Graf Zeppelin D-LZ 127

KvG on myös Zeppelin-ilmalaivojen tuntija ja rakentanut sellaisen. Modernimmasta tekniikasta hän tuntee myös mm. satelliitti-tekniikan ja erikoisherkän AFP 675 ultraviolet - kameran, jolla nähdään jopa eri dimensioihin, mihin silmä ei näe; kameraa käytetään myös satelliiteissa, NASA:n ufo-tutkimuksessa jne.

Hän on lukenut myös mm. koraanin, ja perehtynyt syvästi islamin (shiat) problematiikkaan ja kasvavaan ongelmaan Euroopalle. Hän on kertonut shia-insider islamistien pitkän ajan messiaanisväritteiset tavoitteet eli perustaa islamilainen maailmanvalta, missä koko islamisoitua maailmaa; Tellusta, hallitsee yhteensä 12 kalifia.

Tässä poliittisessa kontekstissa ja ilman ns. Jumalan pilkkaa ja siitä seuraavia sanktioita, missä Allahia käytetään poliittisena aseena, ja Islam puolueita nousee Euroopassa, Klasu pitää Marlene Dietrichin lausuntoa Allahista juuri oikeana teemaan tänään: Selvästi normiautotallia pienempi. Tietysti isompi kuin lasten leikkimökki, mutta kaukana mistään omakotitalosta. (Marlene Dietrich) Filmillä, sen sisällöllä jne. voi olla käytännössä monia eri merkityksiä, joista voidaan osoittaa ajatuksia ja menetelmiä elämän eri alueille. [3]

Tiibetin Dalai-Laman kanssa Klasu on poikennut mm. kahvilla pelaten Sudokua erän ja hän tukee Tiibetin asemaa, kulttuuria ja hengellistä johtajaa; väitetään, että hän on tavannut Laman (lamoja) ja tämä Potalassa. Klasu on perehtynyt Tiibetin salaisuuksiin mm. maanalaisesta kaupungista jossain Himalajan, Tiibetin ja Mongolian rajamailla, missä olisi Maailman Kuningas, joka hallitsisi näkymättömänä maailmaa.[4]

Saksassa Klasu on aktivoinut mm. Gisela von Weitershausenia Traditon u. Lebenin toimintaan, ja Klaus ilmestyi Helmut Kohlin vaalivalvojaisiin 1998 Mustan Kotkan Ritarikunnan Risti[5] kaulassaan. Vähemmän tunnettua on Klasun hauska berliiniläisen Yksi Yö Sinisessä Enkelissä - Ritarikunnan jäsenyys. Hauska ritarikunta perustettiin Berliinissä 1996. [6]

Vapaa-aikanaan Klasu katsoi Jules Vernen tieteisromaaniin perustuvaa Maailman Ympäri 80 Päivässä -elokuvaa[7] niin monta ja useaan kertaan, että tuttavapiiri alkoi hymyilemään.


Pax Europa[muokkaa]

Klaus von Grewendorp on tunnettu vuodesta 1992 melkeinpä fanaattisena Pax Europa - aatteen kannattajana.

KvG on toistuvasti ja useaan otteeseen vaatinut ns. Pyhän Keihään esiinnostamista, ja sen asettamista Eurooppavaltakunnan vakiotunnusten joukkoon. Useiden eri vaatimusten takia entiset valtakunnan tunnusten aitous tarkastettiinkin ja uudella tekniikalla Wienissä tammikuussa 2003 [8] Huipputeknisten laitteiden avulla ja mm. radiohiili-ajoitus keihäs tarkastettiin ja tutkittiin; Hiili-14-menetelmällä (radiohiilimenetelmä, radiohiiliajoitus, C-14-menetelmä) mitataan orgaanista ainesta sisältävien arkeologisten löytöjen ikää. Radiohiilimenetelmässä mitataan vanhassa esineessä olevan radioaktiivisen hiilen määrä ja päätellään tästä löydön ikä. Pyhä Keihäs ja sen oikea ikä tarkastettiin ja testien tuloksesta tohtori Feather sanoi näin, että Pyhä Keihäs on aito, ei jäljennös, ja se on osaksi valmistettu 600-luvulla. Se ei ole siis väärennös. Featheria nauratti kovasti huhut, että oikea keihäs olisi amerikkalaisten hallinnassa, tai kätkettynä Antarktiksella, missä se auttaisi IV Valtakunnan rakentamisessa.

Pyhän Keihään radiohiili-testi tammikuussa 2003. Tulos: Kuvan Pyhä Keihäs on täysin aito keihäs, jota mm. Kaarle Suuri on pidellyt.

Klaus von Grewendorp on tullut tunnetuksi myös paljastaessaan useita eri salaliittoja[9] huolellisen tutkimuksen jälkeen mm. 11/9 2001 oli KvG.n mukaan täysi sisäpiiri-teko, missä eri uutistoimitukset olivat mukana mm. uutisfilmimanipuloinnissa, missä saatiin näyttämään, että WTC:n eteläiseen torniin olisi iskenyt mukamas matkustajalentokone, kun kysymyksessä oli erityinen ns. CIA:n mustan budjetin erityisohjus, samalla tavalla kuin ensimmäinen "lentokone", mitä ensimmäiset silminnäkijät kuvasivat koneeksi ilman ikkunoita. Myös molemmat tornit ja rakennus 7 kaukoydinräjäytettiin[10], koska rakennuksiin oli tuotu ns. demolition myös ydin/atomi - räjähdysaineita[11] , joilla normaalisti puretaan rakennuksia. Pentagoniin iskeytyi taas Global Hawk-niminen ohjus.[12] Myös Irakin presidentin Saddam Husseinin oikeudenkäynti oli täysi feikki ja ns. psyko-operaatio koskien itse Irakin presidenttiä, KvG:n mukaan; syytettynä ei ollut presidentti Hussein, vaan yksi Saddamin kaksoisolento, ja KvG viittaa mm. alahampaisiin ja silmien suhteisiin, jotka eivät täsmää ja näin kuuluneet Irakin presidentille. Klaus von Grewendorp ei ole päässyt toistaiseksi esittämään näitä tärkeitä havaintojaan julkiseen keskusteluun tms. Voidaan vain arvioida mm. EU:n ulkopoliittisen edustajan entisen Espanjan vallankumouksellisen sosialisti J. Solanan tiedustelutaitoja tms., kun hän väitti Irakin presidentti Saddam Husseinin hirtetyn. Oikeuslääketieteen tohtori Dieter Buhmann kertoo haastattelussa, että on olemassa lukuisia Saddamin kaksoisolentoja, samaten, kuin erikois Campus lehtihaastattelussa.

Klaus von Grewendorp on kiitellyt julkisesti USA:n uuskonservatismia, koska he tukevat lujaa ja vapaata Eurooppaa kylmän sodan tuloksen pohjalta. Tämä on hyvää ulkopolitiikkaa. Hän ei ole kuitenkaan puhunut julkisesti uuskonservatiivien rikosepäilyistään, vaikka on ne selvittänyt mm. itselleen. Ilman näitäkin rikosepäilyjä uuskonservatismi menestyisi. Klaus von Grewendorp on moneen kertaan viitannut kylmän sodan lopputulokseen, ja tekijöihin, joilla voitto saavutettiin.

Klaus von Grewendorpin konservatismi ei ole, asiat säilyttää tai pitää aina ennallaan, vaan hän kannattaa Arthur Moeller van den Bruckin erittäin vahvaa vallankumouksellista konservatismia, missä luodaan otolliset olosuhteet, joiden olemassaolosta hyötyy ja jota kannattaa myös puolustaa ja myöhemmin säilyttää. Hänen Arthur Moeller van den Bruckin The Third Empire on ideologisena ja opillisena nettikirjana luettavissa ko. ideologiasta tänään.


Klaus on ottanut vahvasti kantaa Euroopan islamisointia vastaan, ja kertonut tarkkaan shia-muslimien sisäpiiri suunnitelmat. Sunni-muslimeja hän on pitänyt harmittomimpina, jotka eivät suoraan pyri maailmanvaltaan levittämällä islam-ideologiaa uskontona. Siinä mielessä hän kannattaa vahvaa vuoropuhelua ja yhteyksiä mm. Saudi-Arabiaan ja venäläisiin sunni-islamisteihin. Islam-puolueet (shiat) ovat vain näin ollen asiassa välikäsiä, joita tarvitaan, Euroopassakin, kun shia islamistien hyvin messiaanisia tavoitteita ja päämääriä täytetään.

He uskovat ja pyrkivät uskonsa kautta täyteen maailmanvaltaan, missä yhteensä 12. Kalifia johtaa maailmaa, joka on islamisoitu. Näin ollen Euroopassa Islam puolueiden jne. tarkoitus on olla osana tässä maailmanvalta hankkeeksi pääsyssä, missä lopulta koko islamisoitu maailma on näiden suunniteltujen 12. Kalifin johdossa. Tämä on päämäärä, ja Grewendorp on varoittanut mm. sionistien päämääristä, joita asiassa on voinnut lievästi ilmetä, saati EU:n halua tukea palestiinalaisia vrt. 5 000 000 000 euroa tukipakettina Palestiinaan (joulukuu 2007). Tanskan tilannetta Grewendorp on pitänyt erittäin mutkikkaana, koska islamistit ovat saaneet toimivan puolueen ja valtiopäiväedustajankin islamin päämääriä ajamaan. Se on onnistunut juuri siksi, koska ihmiset eivät ota vakavasti islamistien 12 Kalifin islamilaisen maailmanvallan hanketta, missä koko maailma on islamisoitu, heidän oman perusideologian mukaan.


Klaus von Grewendorp itse tukee vankasti ajatusta, että Euroopan ei pidä lähteä seikkaillen ja vastuuttomasti arabien ja israelilaisten ongelmiin mukaan tänään; siitä tulee vain sekä Euroopalle että vastuuhenkilöille hankaluuksia. Asiat ovat kehittyneet tähän pisteeseen 2000-luvulla, koska entiset lännen siirtomaat ovat päässeet omille jaloilleen mm. talouskasvun ja teknologian kehityksen takia.

Joulukuussa 2007 Klaus von Grewendorp on esittänyt vahvaa paneurooppalaista kritiikkiä ja Euroopan hallitusten suuntaan, koska nämä kätkeytyvät väärin eri kansainvälisten järjestöjen taakse uskotellen eurooppalaisille maanosan olevan yhtä heikko kuin II maaimansodan lopussa. Faktana tilastotieteenä KvG on esittänyt kritiikin kanssa taloustilastotaulukoita, että Eurooppa on maailman talousmahti numero 1. ja tämä velvoittaa myös poliittisesti muuten, kuin tilastoissa hyvin paljon takana olevan Venäjän ajamista suurvallaksi.

Klaus von Grewendorpin mukaan me itse olemme kutsutut SUPERvallaksi, ja tuo asema pitäisi ottaa USA:n valtamonopolin vapaaehtoisessa perinnönjaossa ja purussa tänne Eurooppaan, koska USA yksin ei halua kantaa maailman ongelmia, vaan tarvitsee vapaaehtoista vallanpurkua tässä kontekstissa, kunhan sopivia jakajia, kuten Eurooppa, ilmaantuu todellisen poliittisen vallankantajiksi.


Etelä-Amerikassa[muokkaa]

Klaus von Grewendorp on ollut myös yhteydessä kansainvälisesti rahoitettuun arkeologi-ryhmään Etelä-Amerikassa. Viikingit hallitsivat jo Etelä-Amerikkaa jo n. 1500 vuotta sitten. Arkeologit ovat löytäneet heidän siirtokuntien raunioita paikalta. Unohtaa ei sovi mm. tohtori Hans Joachim Zillmerin Kolumbus Tuli Viimeisenä-kirjaa[13]. Viikingit olivat maailmanmatkaajia. Zillmer kertoo kirjassaan, että monet Etelä-Amerikan korkeakulttuurit ja valtakunnat ovat perustetut vanhojen eurooppalaisten toimesta; Juutinmaalta, juuri Schleswig-Holsteinista tulleiden germaaniheimoihin kuuluneiden juuttien ja anglien. Myös mm. Joachim Rittstiegin mukaan viikingit olivat jo 754 Etelä-Amerikassa. Etelä-Amerikan kieliperinnössä näkyy mm. länsi-germaaniset juuret, ja Etelä-Amerikka on täynnä riimukiviä, mikä on harvemmin tiedetty arkeologinen totuus tänään. Rittstieg eli yli kuusi vuotta Etelä-Amerikassa tutkien tätä merkittävää kieliperintöä, joka on jäänyt Etelä-Amerikkaan viikingeiltä. Angelitter Platt on länsigermaaninen murre, jota vain enään muutamat anglit ja juutit hallitsevat tänään. Murteen juuret löytyvät kuitenkin myös Etelä-Amerikasta! Eikä vain yhden tutkijan empiirisenä väittämänä.

Riimukirjoituksen alkuperästäkin on monia teorioita: Legendan mukaan Odin lähetti riimut germaaneille. Riimut olivat pyhiä kirjoitusmerkkejä. Näin siis myytti riimujen alkuperästä. Arkeologit ja kielentutkijat ovat yli sata vuotta tutkineet asiaa, että germaanit ottivat vapaaehtoisesti riimut käyttöön, ja että ne eivät olisi kulkeutuneet muualta heille. Tuloksena on ollut, että riimut periytyvät länsi-indogermaaneilta.

Klaus von Grewendorp

Hypoteesit riimukirjoituksen alkuperästä ovat vaihdelleet hyvin paljon ja eri aikoina. Ludwig Frands Adalbert Wimmer osoitti jo 1887, että riimukirjoituksen alkuperä ei ole semiittinen, joka olisi kulkeutunut kauppaväen kautta länsi-germaaneille. Useat tutkijat ovat väittäneet, että riimukirjoitus olisi johdettu latinalaisista aakkosista, mutta arkeologiset löydöt, koskien riimukirjoitusta, todistavat päinvastaista. Riimukirjoitus ei ole latinasta lähtöisin. Otto von Friesen esitti, että riimukirjoitus olisi kreikan kielestä kehittynyt, ja sen takia siinä on viitteitä latinasta, koska latina on saanut vaikutteita kreikasta. Gootit Mustalla merellä olisivat olleet ensimmäisiä kielen välittäjiä, jotka toivat riimut pohjoiseen.

.

Pyhimys Logo. Simon Templar oli jälkinimeltään temppeliherrojen jälkeläinen.[14]

Grewendorp-nimi[15] tuli Tanskaan aikansa revolutionäärisen Tanskan monarkin Valdemar Atterdag (1340-1375) laajasta toimeenpanemastaan palkkasotilasvärväyksestä Holsteinissa ns. Tanskan kuninkaattoman ajan jälkeen. Atterdag pyrki saamaan holsteinilaisia palkkasotilaita armeijaansa, mihin tuli laajan värväyksen kautta ja ohella myöhemmin paljon mukana myös aatelisia saksalaisia eri sukuja, kuten mm. Brockenhuus, Hardenberg, Rantzau, Walkendorf, Moltke ja Ahlefeldt. [16]

Dannebrog. Maailman vanhin valtiolippu ja maassa vanhimmat nimet.

Herman Wirth taas etsi riimujen alkuperäksi atlantista yhteyttä, mikä viittaa muinaiseen Atlantin valtakuntaan. Jürgen Spanuth on tutkinut myös teemaa, ja esittää Atlantiksen tuhoutumisesta käsityksen, että eräät saaret jäivät valtakunnasta jäljelle mm. Helgoland, mutta asukkaat, joiden saaret tuhoutuivat Länsi-Euroopan rannikon lähistöllä olisivat kulkeutuneet alueelle, mistä riimukirjoitusta sitten löydettiin. Atlantiksesta Spanuth on kehitellyt jännän teorian[17] ja se on täällä: Atlantis

Tanskalainen tiedemiesryhmä on perustanut myös Atlantiksen ruhtinaskunta-yhdistyksen, missä on tuhansia jäseniä, ja päämiehenä oli itse Tanskan Prinssi Kristian.

Legendaarinen "sininen veri" - käsite syntyi Iberian niemimaalla ja jo keskiajalla, kun tämä tummahipiäisempi alkuperäisväestö - kelttiläis-latinalainen väestö, mihin ilmeisesti myös sekä maurilaiset että juutalaiset olivat antaneet elementtinsä rodullisina vaikutteina, - ihaili kansainvaellusaikana Pohjoisesta saapuneiden germaaniherrojensa, siis visigoottien rotupuhtaiden jälkeläisten, vaalean ihon läpi kuultavia ranteiden ja käsien hyvin sinisiä verisuonia. Tästä juontaa tarkalleen "sinisen veren -myytti". Alueen rahvas uskoi aivan todessaan, että heidän germaaniherroilla virtasi sinisen väristä verta suonissaan. [18]

Klaus von Grewendorp on tehnyt omaa tutkimusta temppeliherrojen (Templars) alkuperästä, ja päätynyt samansuuntaisiin johtopäätöksiin kuin Richard A. Brown koskien Ranskan feodaaliaateliston veriyhteyttä ns. normanneihin, eli Temppeliherroilla oli voimakas germaaninen, normannilainen ja tanskalainen yhteys perimässään. Asia aktuaali, koska Vatikaani - kirkkovaltio rehalibitoi Temppeliherrat lokakuussa 2007. [19]

Wilhelm Hauer, joka kirjoitti valmiiksi vuonna 1943 Schrift der Götter - Vom Ursprung der Runen - kirjan, joka julkaistiin vasta myöhemmin 2000-luvulla esittää laajassa tutkimuksessaan, että riimujen alkuperää ei ole vieläkään ratkaistu, mutta että kreikan ja riimujen välillä on yhtäläisyyksiä.

Klaus von Grewendorp on on ollut kiinnostunut oman erikoisohjelman teosta teemasta, ja hänellä on ollut yhteyksiä ryhmän johtavaan tanskalaiseen jäseneen, joka on käynyt mm. Etelä-Amerikan joka kolkan läpi.

KvG pitää merkittävämpänä nähtävyytenä Machu Picchu-linnoituksen raunioita Perussa Etelä-Amerikassa. Se on osa inkojen vanhaa kadonnutta kaupunkia, joka löydettiin vasta 1900-luvun alussa; espanjalaiset valloittajat eivät ikinä löytäneet kaupunkia, jonka kuningas Pachacutec oli rakentanut niin taitavasti korkealle vuorenharjalle, että sitä ei alemmilta kukkuloilta edes näkynyt. Ylväs Machu Picchu palveli myös jonkin aikaa inkaheimon aatelisten viimeisenä turvapaikkana Perussa, kun nämä pakenivat raakoja espanjalaisia valloittajia.

Viholliset[muokkaa]

”Minulla ei ole ollut ollenkaan vihollisia, mutta tunku sinne on ollut koko ajan yllättävän suurta, vaikka ei ole sellaista julkista asemaa, enkä tee sellaisia julkisia päätöksiä, jotka luovat yleensä ko. suhteita. Tunkeutuminen tässä suhteessa harvoin siten onnistuu, ja vaatii aivan poikkeuksellista kyvykkyyttä. ”

~Klaus von Grewendorp.
Klaus von Grewendorpin käyttämä ja kulunut aito Freikorps-asetakki.[20]
Klaus von Grewendorp puhuu Pax Europan päämajaan teemasta NATO:n vastatoimet pohjoisen Itä-Preussin yllä selvänä vastauksena Venäjän uusille ohjuksille alueella kesällä 2007[21]

Klaus von Grewendorp on kuvannut loistavasti Suomi-nimisen nykyisenkin ideologialtaan 100% työläisvaltion ko. perusihmisyyppiä, joka on hänen vihollinen. Subhumans among uskirjoituksessaan. Suurin osa suomalaisista kuuluu tähän ihmisluokkaan, mistä punakaartit täyttyivät muinoin.[22]

Huolimatta 9/11 sisäpiiri asiasta lavastaa arabi-terroristit WTC-iskujen tekijöiksi (paikalla ei ollut ollenkaan kaapattuja lentokoneita tai terroristeja) Euroopalla saattaa olla suuri sisäinen uhka islamistisessa vallankumouksessa ilman Bin Laden ja Bush-sopimuksia. El-Kaida ei ole islamin sotureiden mikään kattojärjestö, vaan eräs Muslimiveljeskunta, jonka Hassan al-Banna perusti jo vuonna 1928 Egyptissä. Se on ollut aktiivinen Euroopassa vuodesta 1965 alkaen, ja heillä on mestarisuunnitelma, joka lyötiin lukkoon jo vuonna 1982 ja juuri Eurooppaa varten. Se on tuhota länsimainen kulttuuri ja perustaa islamilainen Kalifaati Eurooppaan; keinona käytetään laillisia ja laittomia menetelmiä ja toimia, kuten terrorismia. Tarkoituksena on "luonnollisesti" islamisoida Eurooppa korkeilla syntyvyysluvuilla käyttäen hyväksi ns. multikulttien toleranssi-ajattelua.[23]

Asiassa on jo herättykin, ja on tulossa suuri mielenosoitus asiasta Eurooppaparlamentin eteen 11/9/2007. Asiasta on annettu lehdistötiedote ja perustettu erityinen Pax Europa-puolue, joka taistelee asiassa maanosamme puolesta. Puoluetta johtaa Udo Ulfkotte niminen saksalainen. Klaus von Grewendorpin mukaan uudella puolueella on monen läntisen tiedustelupalvelun suora tuki. Euroopan puolustuksessa on jo kaksi osastoa Saksan lisäksi: 1) Tanskassa, Anders Gravers 2) Isossa-Britanniassa, Stephen Gosh

Suurmielenosoitus 9/11/2007 Eurooppaparlamentin edessä on ensimmäinen herätys Eurooppalaisille, mitä on oikein tapahtumassa maanosassamme. Klaus von Grewendorp on toistamiseen lainannut seuraavaa jaloa lausetta vihollis-teemasta: Ihr dürft nur Feinde haben, die zu hassen sind, aber nicht Feinde zum Verachten. Ihr müsst stolz auf euern Feind sein: dann sind die Erfolge eures Feindes auch eure Erfolge. [24]

Tanskasta peräisin oleva Janten laki on yksi Klasun vihollinen. Lain sisältö on yleismaailmallinen.

Klaus von Grewendorp on joulukuussa 2007 esittänyt, että Saksan panssariarmeija siirretään Königsbergiin strategiseksi reserviksi USA:n NATO-joukoille, jotka ovat marssilla suojaamaan Itä-Eurooppaa pois Saksasta. Esittäessään kannan KvG on tuonut mm. Tanskan, Puolan, Ruotsin ja BALTIA:n maiden tutkitut kannat julki, missä saksalaisen panssariarmeijan siirtoa pidettäisiin suotavana pohjoiseen Itä-Preussiin Itämeren alueen turvallisuuspoliittisen tilanteen vakauttajana. Venäjän asevoimien koko alueella pidetään julkisuudessa salaisena, mutta sotilastukikohdan suuruus on n. 200.000. venäläistä, jonka huolto riippuu Itämeren kansainvälisestä meri- ja ilma-alueesta. Alueelle on lisäksi asutettu entisen N-liiton alueelta juurettomia ihmisiä, jotka eivät kuulu Preussiin eivätkä puhu saksaa jne. Alue on Venäjän Oblastien köyhin alue taloustieteellisesti. Menetelmänä ko. Venäjän vetäytymis-ehdotukseen käytettäisiin neuvotteluja, ja jolleivat onnistu tukikohdan saartoa. Tukikohdan tyhjentämisestä ei pidä maksaa venäläisille rahaa tms.

Erotiikka-alalla[muokkaa]

Anu Palosaaren tavoin tämäkin suominatsi on ansioitunut eroottisissa palveluissa. Von Grewendorpin Adam Smith -inspiroitunut sivupersoona/drag-show Manikyyritön Käsi esiintyy Totaalisen sodan sankar'kirjain luvuissa 8–10. Manikyyritön käsi on paitsi aikamme nerokkaimpia uusia seksiasentoja myös von Grewendorpin henkinen lahja sekä jalomielisyyden osoitus ugreille, noille yksinkertaisemmille eläintovereillemme. Seuraavassa manikyyrittömän käden harvinaisen briljantisti tiivistävä viesti. Siinä mainittu Seppo on Seppo Lehto, hupsujen ugrimongoolien heimopäällikkö.

»Tervehdys,
Oletko koskaan saanut orgasmin pelkästään naisen käden hyväilystä; Teistä miehistä useimmat ovat, koska se saattaa olla joillekin miehille hyvin kiihoittavaa.
Näin ollen me tarjoamme aivan oman ja uuden manikyyritön käsi-seksiaktin; siinä paskassa syvästi uitettu käteni (suvussani on luonteenomaista hyvin lyhyet sormet ja kynnet naisilla) hyväilee Teitä kasvoista, vatsasta ja sieltä ... Seppo on kertonut, että suomalais-ugrilaiset kansallismieliset ovat hyvin kiinnostunut tästä ja haluaisivat tulla katsomaan manikyyritöntä kättäni potan kanssa.
Sepponi on erityisesti rakastunut siihen, että omissa uloisteissani sotkettu manikyyritön käteni hyväilee hänen kasvojaan samalla, kun runkkaan häntä ja syötän ulosteitani hänelle teelusikalla ---
Olisitko kiinnostunut vastaavasta palvelusta, koska olet kenties kuullut, että tarvitsemme rahaa Sepen pysyvän vaikean taloudellisen tilanteen takia. Olen kuullut, että tämä akti on hyvin kuumaa tavaraa kansallismielisten (ugri) keskuudessa.
Jos olet ota yhteyttä .... Kai haluat nähdä käteni, jotka vievät jokaisen ugri-miehen orgasmiin?
Manikyyritön Käsi»

Muuta[muokkaa]

Klaus von Grewendorp


KvG otti hyvin voimakkaasti Viron puolesta kantaa kevään 2007 puna-armeijan pronssipatsaan siirtoasiassa, sillä Saksahan vastaa mm. Viron ilmapuolustuksessa NATO:ssa, ja hän myös paheksui Viron valtiojohtoa, joka lopulta osaksi taipui ja osoitti kunnioitusta N-liitolle Viron vapauttajana, kun kävi kunnioittamassa ko. punasotilas pronssipatsasta 8.5.2007. Hän on myös ehdottanut hyvin vahvoja talouspakotteita Venäjää vastaan, millä saataisiin katkaistua Putinin nyky-Venäjän asevarustelu. Turhaan.[25] Viro on tullut kuitenkin uusfasismin kantapaikaksi mm. Sampolit-filmeineen, missä juhlitaan Saksaa II maailmansodan voittajana . [26] Kylmän sodan ratkaiseva voitto ei ole riittänyt virolaisille. Tietysti strategisen kokonaistilanteen ilman ideologiaa voi mieltää Sampolit-filmissä olevan brittiläisen Robert Harrisin näkökantojen mukaankin tänään. Se on ns. kylmän sodan jälkeen tämä, vain täysin eri sisällöllä.


Klasulla on myös oma erikoinen double, tarkemmin imposter, joka esiintyy eri tarkoituksellisine listauksineen Klaus von Grewendorp-nimisenä mm. Suomen vasemmistolaisessa kansallismielisliikkeessä; aivan oikea Klasu on ryhtynyt jo oikeustoimiin, koska double on saanut mm. kannatusta roolistaan, ja imposteria odottaa juridinen syyte Schleswig-Holsteinissa. Klaus von Grewendorpilla ei ole mitään tekemistä tämän henkilön kanssa, ja häntä ei pidä sekoittaa asiaan ja ko. valehenkilöön.

Klaus von Grewendorp itse on pitkä mies 193 cm., ja illalla n. 191 cm., joten huijari paljastuu hyvin helposti. Lisäksi Tanskan poliisi etsii ko. imposteria rikosilmoituksen takia.Katso myös[muokkaa]


Lähteet[muokkaa]

Tanska ja Saksa kuuluvat NATO:n ytimeen.
 • BND Verschlußsache. Udo Ulfkotte. Wilhelm Heyne-Verlag 1997
 • Danmarks Historia I och II av John Danstrup. A.-B Allhems Förlag - Malmö -1946
 • Das Geheimnis der Hohlen Erde. Alec Maclellan. Jochen Kopp Verlag 2006
 • Die Gothaischen Taschenbücher, Hofkalender und Almanach. Thomas Freiherr von Fritsch. 1968 C.A.Starke Verlag, Limburg.
 • Karl der Große 747-814. S. Fischer-Fabian. Tosa 2004
 • Macht und Geheimnis der Illuminaten. Andreas von Rétyi. KOPP 2006
 • Die Normannen. Richard Allen Brown. Albatros 2004
 • Skull & Bones. Andreas von Rétyi. KOPP 2006
 • The Templars, Knights of God. Edward Burmann. Aquarian 1986
 • The Ufa Story. A History of Germany's Greatest Film Company 1918-1945. Klaus Kreimeier. Hill and Wang 1996
 • Die Tempelritter. Mythos und Wahrheit. Martin Bauer. Nikoll 2002
 • Was ist deutsch? Gerd-Klaus Kaltenbrunner, MUT-Verlag 1988
 • Zeppelin und die Eroberung des Luftmeeres. Peter Hoogh 1908


Viitteet[muokkaa]

 1. Ennen ns. natsiaikaa alue tunnettiin Kaiser Wilhelm Land - nimisenä Antarktiksen alueena. Muutaman sadanhengen natsitukikohta purettiin pois huhtikuussa 1950.
 2. Leni Riefenstahlin yksityissihteeri Gisela Jahn kuvasi Riefenstahlin sanoneen KvG:tä hauskan näköiseksi nuoreksi mieheksi Leni Riefenstahl Produktion - kirjeessä 27.3.2001 KvG:lle.
 3. Klaus Kreimeier kirjoittaa jopa UFA-historiikin sivulla 4., että filmi voi olla sodan jatke. KREIMEIER, KLAUS: The Ufa Story. A History of Germany's Greatest Film Company 1918-1945. New York 1996. 451 s.
 4. Myös Yrjö von Grönhagen mainitsi asiasta kirjallisessa tuotannossaan
 5. Hohenzollernien dynastinen ritarikunta; KvG osti oman ristinsä 1997 instituutista, jonka perustamisessa Hohenzollernit olivat mukana.
 6. Sininen Enkeli oli silloinen nykyistä yökerhoa "Night Club" vastaava ns. taide- ja esiintymisravintola 1930-luvulla, jolloin Josef von Sternberg filmasi teemasta ko. elokuvan.
 7. Jackie Chanin, Steve Cooganin ja Cécile de Francen tahdittama elokuva on todellinen mestarituotos, ja DVD-versiossa sen voi nähdä eri tavoin mm. ohjaajan ja Cooganin kommentein jne. normaalin katsomisen lisäksi.
 8. The Secret of the Spear, S. 13-20. Alec Maclellan 2004: Pyhän Keihään radioliihi C-14 testi tammikuussa 2003
 9. Estonia-laivan räjäyttäminen ei kuulu salaliittoihin, koska Venäjän turvallisuuspalvelu halusi estää N-liitto aikaisten aseiden poiskuljetuksen Virosta, se räjäytti laivan; salaliittoa on se, että mm. Suomi kiistää asian, ja mm. tutkimuslautakunnan johtaja ns. viranomainen Kari Lehtola sanoo, että "kaikki muu paitsi räjähdys voi tulla asiassa kyseeseen." Venäläiset maksaneet Lehtolan ja suomalaiset hiljaiseksi. Suomalaiset ajavat pääasiallisesti laidasta laitaan vain Venäjän etua mm. EU:ssa, ja siksi ovat olleet lännen turvalisuuspalveluiden tiukassa seurannassa vrt. BND:n toimet Ahtisaaren rikoksien eli lahjuksien paljastamiseksi rikollisliigoilta kesäkuussa 2007 jne. Tyypillinen reagointi asioihin on tämän kaiken kieltäminen, vaikka tosiasiat viittaavat muuhun vrt. myös Tarja Halosen ahtaaseen sisäpiiriin kuuluneen UM:n entisen osastopäällikön pedofiliatapaus, mistä Viron KRP lähetti paperit Suomeen jne.
 10. Filmipätkässä näkyy harvinaisia valkoisia täpliä, joitakin säteitä, ennen kun eteläisen tornin demolition ydinräjähdys välittömästi käynnistyi; vastaavia säteen merkejä esiintyi aikaisemmin kohdisssa, jonne molemmat erikoisohjukset osuivat aikaisemmin. Itse uraanipitoiset ohjukset olivat kaliberiltaan ns. bunkkerin läpäiseviä, lentokoneet eivät olisi tehneet ko. jälkeä WTC:n massiivisiin teräsrakenteisiin.
 11. Räjähdysaineena käytetään nitroglycerin-nimistä nestemäistä kemikaaliyhdistettä yhdessä TNT:n kanssa. WTC:ssä oli kyseessä ydin demolitio.
 12. Global Hawk-ohjus saatiin käyttökuntoon vuonna 1997, useilla USA:n huipputeknisillä aseilla on vanha saksalaispatentti alla; mm. risteilyohjus on kehitetty V-1 pohjalta (Läh: GEHEIM-technologien 2, Karl-Heinz Zunneck, S. 87) ja avaruussukkula on ns. Sängerin pommittaja projektin pohjalta tehty; insinööri Sänger kehitti ko. sukkulan alunperin ulkoavaruuden pommittajaksi. Sama lähde.
 13. Kolumbus kam als Letzter, Als Grönland grün war: Wie Kelten und Wikinger Amerika besiedelten, Langen Müller 2004
 14. Pyhimys elokuva 1997 antaa viiteitä myös, kuinka muinaiset temppeliherrat elivät kontrolloidessaan suuria omaisuusmassoja, seikkailut jne., kunnes joutuivat epäsuosioon
 15. Tanskan kaikista vanhoista eri aatelisnimistä on julkaistu esitutkittu erittäin tarkka yhteinen nimilista netissä äskettäin, ja ko. Vigerust-tutkimuksen nimilistauksen perusteella voimme todeta, koska ko. nimi ei ole siellä aatelisnimissä, että v. Grewendorp nimi kuuluu tarkasti ottaen sotilasnimi nimiseen nimiluokkaan Tanskassa. Itse asiassa Tanskan ja Saksan pohjoinen raja on kuin veteen piirretty viiva; Wienin kongressin 1814 jälkeen Schleswig-Holsteinin eteläisin osa eli Lauenburgin herttuakunta kuului Tanskaan, ja Tanska on perustanut alueen merkittävimmät kaupungit, jotka ovat osa Saksaa.
 16. Danmarks Historia I av John Danstrup S. 144. En Revolutionär Monark.
 17. Jürgen Spanuth: Atlantis, Heimat, Reich und Schicksal der Germanen, Grabert-Verlag 1965
 18. John H. Kautsky: Politics of Aristocratic Empires. S. 206
 19. Normanniylimystö on erä länsimaisen historian tarmokkaimpia ja elinvoimaisempia ihmisryhmiä. Heidän taisteluhenkensä oli aivan uskomaton. Vähitellen he kadottivat tanskan kielen taidon, mutta assimiloiduttuaan frankkeihin, heistä normanneista polveutuivat suurimmat tulevan feudaaliaatelin suvut ja nimet, kuten Anjou, Montgomery, Montfort, Beaumont, Ferres, Mortimer, Mowbray, Tosny, Warenne jne. Eivätkä heidän vaikutukset rajoittuneet vain Ranskaan, vaan he lähtivät kanaalin yli: Normandian herttua Wilhelm Valloittajan joukot ottivat haltuunsa Englannin ja perustivat sinne Normannivallan 1066. Taistelun jälkeen hänet huudettiin Englannin kuninkaaksi. Hänen vasallejaan olivat aatelismiehet, joita Englannissa sanottiin lordeiksi. Kaikkialla Englannissa kuultiin nyt puhuttavan ranskan kieltä. Tämä ei riittänyt normanneille. Vieläpä samoihin aikoihin tähdättiin vielä Välimeren suuntaan; Tankred von Hauteville pojat, normanniveljekset Roger ja Robert Guisgardin alueelle suuntautuneet sotaisat seikkailuretket loivat myös pohjan normannivallalle Sisiliassa ja Apenniinien niemimaan eteläisissä osissa. Rogeria kutsuttiin Sisilian suureksi kreiviksi. Muuten Ranskan korkein aatelisarvo; markiisi johdetaan sanana suoraan normannien Markgraf ns. rajakreivistä (marchio, marchisus, Marquis). Normannit ottivat osaa ensimmäiseen ristiretkeen, jolloin he etenivät Lähi-Idän Antiochiaan, joka tuli heidän ruhtinaskunnaksi muiden läänitysten ohella. (Lähde: Richard Allen Brown: Die Normannen)
 20. Schwarz Passaun valmistama Klaus von Grewendorp Freikorps käytössä oleva vuoden 1988 asetakki, Gr. 180/190/110, Num. 8090/1015. Kuva: KvG:n valokuva-arkisto.
 21. Venäjä on ilmoittanut heinäkuussa 2007 tuovansa uusia erikoisohjuksia Itä-Preussin alueelle; Grewendorp puhui jo alueen kansainvälisen lain mukaan laittomista ydinaseista kesällä 2006 mm. Puolaan ja Itävaltaan.
 22. DDR-nimisen työläisvaltion kannatuslukemat Suomessa olivat tähtitieteelliset verrattuna vaikka muihin pohjoismaihin, missä ko. valtiolle ei tullut kannatusta. Esim. Tavja Halonen istui DDR:n tunnustamiskomitean(Das finnische Komitee zur Anerkennung der DDR) hallituksessa ja oli ko. paikan varapuheenjohtaja aikana, jolloin DDR oli olemassa. Lisäksi mm. koko DDR:n opetusjärjestelmä oli kopioitu "tuntikehys" - sanaa myöten työläisvaltio Suomeen.
 23. Udo Ulfkotte, Heilige Krieg in Europa.
 24. Friedrich Nietzsche: Also sprach Zarathustra. S. 50
 25. USA:n ohjuspuolustusjärjestelmän tulevat osat Puolassa ja Tsekissä eivät ole minkäänlainen uhka Venäjälle mm. NATO-kenraali evp. Klaus Naumannin mukaan, vaan Venäjä vain riehuu, koska ko. entiset satelliitit eivät ole kysyneet Venäjältä "lupaa" asiaan. NATO:n virallinen linja on, että mitään myönnytyksiä ei tehdä Venäjälle; myöskin Venäjän uho aseistaa pohjoista Itä-Preussia vaikeuttaa vain Venäjän omaa tilannetta, alueella on jo taktisia ydinaseita, joiden olemassaolo rikkoo mm. kansainvälistä oikeutta. Venäjä ja ystävänsä riehuvat ja häiriköivät itsetuhoisesti tänään, koska ovat menettäneet "asemansa", ja koska NATO ei tule tekemään mitään myönnytyksiä ko. häirikkö maalle. Kylmän sodan tappiosta ei häiriköinnillä ylös tulla. Venäjän Gennadi Zuganov haluaa kirjaimellisesti likvidoida lännen asejärjestelmät pois asian takia tuoreessa lausunnossa.
 26. Robert Harris kirjoitti Vaterland-kirjan, mistä ko. filmi myöhemmin ohjattiin.