Kirkon virallinen kanta

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

404: Voi ei! Sivua ei ole. Ainakaan vielä.[muokkaa]

Löysit tiesi artikkeliin, jonka aihetta ei ole löydettävissä. Mene pois. Kannattaa muutoinkin lopettaa kirkkokritiikki ja uskonnollisuuden negatiivinen käsittely koska jos jokin asia ei edusta kirkon virallista kantaa, sen nostaminen esiin moitteena kirkkoa vastaan ei ole relevanttia. Riippumatta siitä miten paljon tai laajamittaisesti kirkon rahaa ja ulkoista valtaa ja seurakuntalaisten ja pappien toimintaa siihen liittyy.


Ongelma voi johtua siitä, että:

  • Päivi Räsänen, kirkkoministeri tai joku muu vastaava on todennäköisesti taas ollut ikävällä tuulella tai sitten suututit sen. Ehkäpä sivun päivittäminen auttaa ja hän alkaakin edustamaan kirkon virallista kantaa?
  • Joltain piispalta on päässyt sammakoita Mäkisen tapaan aamutelevisiossa tai Jolkkosen tyyliin lehtien palstoilla? Sinun tulisi käsittää että tämäkään ei edusta kirkon virallista kantaa vaan ovat yksityishenkilöitä. Jotkut papit ja piispat hämmentävät soppaa henkilökohtaisilla mielipiteillään. Silloin osaamaton kansa ja ateistit voivat ällistyä. Mutta he ovat väärässä ja tyhmiä.
  • Olet lukenut jotain Luterilaisia "Tunnustuskirjoja" joihin kuuluu mm. Lutherin kirjoittama ja aikansa luterilaisen eliitin allekirjoittama Scmalkaldenin opinkohdat. Tunnustuskirjat ovat ongelmallisia vain jos niitä lukee fundamentalisesti. Siis siten että ei ota huomioon niiden historiaa ja kontekstia, jossa ne ovat syntyneet. Sieltä pitää löytää se mitä sanotaan, eikä keskittyä siihen miten asia on ilmaistu. Se mitä siellä sanotaan on tosin joskus sellaista että siitä syntyy ikäviä mielikuvia uskonnon järkevyydestä ja hyvyydestä mutta on syytä muistaa sen kirjoitushistoria ja katsoa tyyliä jolla se on tehty.
  • Tätä sivun aihetta ei todellakaan ole olemassa.

Koeta etsiä uudestaan, mitä ikinä olitkin etsimässä. Kirjoitit osoitekenttään jotain satunnaista ihan vain siksi, että näkisit, onko täällä sellaista. Kokeile uudelleen Back.png. Sivu oli, mutta ei ole enää. Kannattaa vilkaista poistolokia siltä varalta, että sivulle on näytetty roskakoria.

HTTP 404 – Sivua ei löydy tai DNS temppuilee. Hikipedia