Kirkko (rakennus)

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Piruntorjuntabunkkerien modernit rakennusmateriaalit tuottavat polttajille nykyään päänvaivaa.

Kirkko on tavallisesti iso rakennus, josta kuuluu välillä ärsyttäviä ping pong king kong kling klong -ääniä. Kirkot sijaitsevat yleensä kaupunkien kalleimmilla tonteilla aivan keskustan tuntumassa, vaikka tilat ovat käytössä vain kaksi kertaa viikossa. Rakennuksen tunnistaa sen katolla olevista risteistä ja muista logoista, jotka on tilattu halvimmalta mainostoimistolta.

Kaikki kirkot rakennettiin kauan sitten, ja niissä harrastetaan Jumalaan uskomista ja kerrotaan tarinoita. Sana kirkko tulee latinasta ja tarkoittaa 'satunurkkausta, leikkipaikkaa'. Kirkossa voi myös soittaa ja laulaa erinomaisen akustiikan ja tilavuuden vuoksi. N'Ubuntutt, eli historian mystisimmät satuolennot, käyvät usein kirkossa laulamassa.

Kirkkojen yleisin käyttötapa on niiden polttaminen.

Muuta[muokkaa]

Kirkko on paikka, jonne myös pissikset ja muut molopäät voivat mennä riehumaan. Kirkot ovat aukin päivisin, silloin kun baarit ovat kiinni. Keskiajalla ne olivat yleisiä juomapaikkoja, myöhemmin ihmiset ovat maalistuneet, mutta vieläkin spurgut käyvät kirkossa ilmaisen viinan takia. Alunperin kirkot rakennettiin siksi, että voitiin käyttää rakennuseinekset loppuun ja täten varmistaa, että kodittomat pysyvät kodittomina.

Ravinto[muokkaa]

Kauan kauan sitten, kirkossa tarjottiin punaviiniä sekä leipää, jotka symboloivat Jeesuksen ruumiin syömistä, eli niin sanottua kannibalismia. Nykyään aidosta punaviinistä ja leivästä on luovuttu kuluja leikattaessa. Nämä aineet ovat nyt korvattu punaisella maidolla ja paperilla.

Katso myös[muokkaa]