Kirje

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(tämä artikkeli on arvottua jorinaa ~ klikkaa saadaksesi eri sisältö)
Letter Background.jpg
Wax seal.jpg


Hyvä Huora, jonka kanssa jaoin hotellihuoneen 317,

Kun luet tätä kirjettä, olen palanut noitaroviolla. Olen pahoillani koska johdin sinut tuohon tilanteeseen, mutta ...tai tarkemmin ajatellen, tiedät kyllä.

Tiedän että tämä voi tuntua kohtalon oikulta , etenkin kaikkien niiden suunnitelmien jälkeen jotka teimme yhdessä koskien Pentagonin tietokoneisiin murtautumista ja avaruusolentojen Roswell -salaisuuden myymistä Venäläisille, mutta minusta ei tunnu enää yhtään siltä että asiat voisivat sujua tällä tavoin.

Haluan kuitenkin sanoa sinulle että olet raskaana. En kuitenkaan usko että sovimme toisillemme. Ainakaan tässä tilanteessa. Ensinnäkin; Emme ole samanarvoisia. Sinä olet hippi, ja minä taas IDOLS -finalisti. Ja lisäksi sinä katsot aina välistä kummallisesti ja mutiset jotain murhaamisesta, keskellä yötä, etkä aamuisin koskaan muista mitään tästä.., olet asettanut ne jääpiikit sängyn viereen, ja vieläpä outo, ja olen melkoisen varma että en voi ikinä ymmärtää, saatika jakaa ja iloita kanssasi mainitsemistani asioista.

Kuinka sinä muka luulet että näin erilaiset ihmiset voisivat muka olla tekemisissä pitkällä tähtäimellä? Ehkä on aika Sinun kohdata Tekijäsi!.

Mutta kaikesta huolimatta haluan sinun tietävän että Sinä olet mielessäni aina kun näen kahden ihmisen huutavan toisilleen julkisesti.

Mutta kaikesta huolimatta: Teidän,

~ Minä.