Kirje

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(tämä artikkeli on arvottua jorinaa ~ klikkaa saadaksesi eri sisältö)
Letter Background.jpg
Wax seal.jpg


Vitun Kirka,

Kun luet tätä kirjettä, olen avaruusaluksessa. Olen pahoillani koska johdin sinut tuohon tilanteeseen, mutta toinen meistä oli liikaa, eikä aamiaismuroihin sekoittamani syanidi tehnyt tehtäväänsä, Sinä senkin anorektinen paska!

Tiedän että tämä voi tuntua sukuelinten irti repimiseltä(älä huoli, se tulee vasta myöhemmin) , etenkin kaikkien niiden suunnitelmien jälkeen jotka teimme yhdessä koskien sitä kuinka kasvaisimme vanhoiksi lihaviksi seniileiksi kiukkuisiksi vanhuksiksi yhdessä, mutta minusta ei tunnu enää yhtään siltä että asiat voisivat sujua tällä tavoin.

Haluan kuitenkin sanoa sinulle että olet koostunut pääasiassa hiilestä, vedystä, hapesta, rikistä ja vähemmässä määrin muista alkuaineista. En kuitenkaan usko että sovimme toisillemme. Ainakaan tässä tilanteessa. Ensinnäkin; Emme ole samanarvoisia. Sinä olet laiton maahanmuuttaja, ja minä taas jotain, joka on jotain vielä typerämpää kuin tuo. Ja lisäksi sinä abduktoit avaruusalukseesi lehmiä, hihhuli, ja vieläpä nukut liikaa, ja olen melkoisen varma että en voi ikinä ymmärtää, saatika jakaa ja iloita kanssasi mainitsemistani asioista.

Kuinka sinä muka luulet että näin erilaiset ihmiset voisivat muka olla tekemisissä pitkällä tähtäimellä? Ehkä on aika Sinun Kohdata Kuolema!.

Mutta kaikesta huolimatta haluan sinun tietävän että Sinä olet mielessäni aina kun saan skitsofreniakohtauksen.

Mutta kaikesta huolimatta: Pidä huoli itsestäsi ,

~ Isi.P.S. Minulla on liput havajille, ja ehkä Sinä haluat tulla mukaani, vanhojen hyvien aikojen kunniaksi.