Kirje

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(tämä artikkeli on arvottua jorinaa ~ klikkaa saadaksesi eri sisältö)
Letter Background.jpg
Wax seal.jpg


Hyvä Jumala (pitkästä aikaa),

Kun luet tätä kirjettä, olen pusikossa vaanimassa pikkutyttöjä. Olen pahoillani koska johdin sinut tuohon tilanteeseen, mutta koska se mitä näin viime yönä järkytti mieltäni.

Tiedän että tämä voi tuntua juonelta , etenkin kaikkien niiden suunnitelmien jälkeen jotka teimme yhdessä koskien syitä miksi kana meni tien yli, mutta minusta ei tunnu enää yhtään siltä että asiat voisivat sujua tällä tavoin.

Haluan kuitenkin sanoa sinulle että olet ...kelvollinen. En kuitenkaan usko että sovimme toisillemme. Ainakaan tässä tilanteessa. Ensinnäkin; Emme ole samanarvoisia. Sinä olet pelkkä irtileikattu pää, joka elää koneessa, ja minä taas luuseri, joka elää rahoillasi. Ja lisäksi sinä matkustat liikaa, hihhuli, ja vieläpä salassa laitat sukuelimiini lävistyksiä, ja olen melkoisen varma että en voi ikinä ymmärtää, saatika jakaa ja iloita kanssasi mainitsemistani asioista.

Kuinka sinä muka luulet että näin erilaiset ihmiset voisivat muka olla tekemisissä pitkällä tähtäimellä? Ehkä on aika vaihtaa vapaalle ja tarttua hetkeen.

Mutta kaikesta huolimatta haluan sinun tietävän että Sinä olet mielessäni aina kun näen apinahäkin eläintarhassa.

Mutta kaikesta huolimatta: Olkoon voima kanssasi,

~ Jumala.P.S. Minulla muuten on tippuri, joten luultavasti sinullakin on...