Kirje

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(tämä artikkeli on arvottua jorinaa ~ klikkaa saadaksesi eri sisältö)
Letter Background.jpg
Wax seal.jpg


Rakas Tuntematon,

Kun luet tätä kirjettä, olen harrastamassa seksiä puolisosi kanssa. Olen pahoillani koska johdin sinut tuohon tilanteeseen, mutta minä vain vanhenen.

Tiedän että tämä voi tuntua merkityksettömältä , etenkin kaikkien niiden suunnitelmien jälkeen jotka teimme yhdessä koskien syitä miksi kana meni tien yli, mutta minusta ei tunnu enää yhtään siltä että asiat voisivat sujua tällä tavoin.

Haluan kuitenkin sanoa sinulle että olet ...kelvollinen. En kuitenkaan usko että sovimme toisillemme. Ainakaan tässä tilanteessa. Ensinnäkin; Emme ole samanarvoisia. Sinä olet pornohiiri, ja minä taas myös, ja kaikkea muutakin. Ja lisäksi sinä poltat banaaninkuoria, tirkistelet muita, ja vieläpä keskustelet skitsofreniasta jonkun kanssa, jonka vain sinä kuulet, ja olen melkoisen varma että en voi ikinä ymmärtää, saatika jakaa ja iloita kanssasi mainitsemistani asioista.

Kuinka sinä muka luulet että näin erilaiset ihmiset voisivat muka olla tekemisissä pitkällä tähtäimellä? Ehkä on aika viimein harrastaa seksiä koko perheen kanssa.

Mutta kaikesta huolimatta haluan sinun tietävän että Sinä olet mielessäni aina kun tiskivuori kasvaa liian suureksi.

Mutta kaikesta huolimatta: Näkemiin,

~ Puhuva naamari.P.S. Niin, kukaan tuntematon salamurhaaja ei tappanut tätiäni. Se olin minä! Yllätys