Kirje

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(tämä artikkeli on arvottua jorinaa ~ klikkaa saadaksesi eri sisältö)
Letter Background.jpg
Wax seal.jpg


Vitun kädetön amatööri,

Kun luet tätä kirjettä, olen R'lyeh -issä, meren syvyyksissä, palvomassa suurta Cthulhua. Olen pahoillani koska johdin sinut tuohon tilanteeseen, mutta koska se mitä näin viime yönä järkytti mieltäni.

Tiedän että tämä voi tuntua yllättävältä muutokselta , etenkin kaikkien niiden suunnitelmien jälkeen jotka teimme yhdessä koskien tilanteesta jonka juuri asetin toimintaan., mutta minusta ei tunnu enää yhtään siltä että asiat voisivat sujua tällä tavoin.

Haluan kuitenkin sanoa sinulle että olet täydellisen ihana, tosin vain Marsilaisilla tai Brittiläisillä standardeilla. En kuitenkaan usko että sovimme toisillemme. Ainakaan tässä tilanteessa. Ensinnäkin; Emme ole samanarvoisia. Sinä olet agnostikko, ja minä taas seksikäs. Ja lisäksi sinä juot viinaa, hihhuli, ja vieläpä outo, ja olen melkoisen varma että en voi ikinä ymmärtää, saatika jakaa ja iloita kanssasi mainitsemistani asioista.

Kuinka sinä muka luulet että näin erilaiset ihmiset voisivat muka olla tekemisissä pitkällä tähtäimellä? Ehkä on aika olla ihmisiksi.

Mutta kaikesta huolimatta haluan sinun tietävän että Sinä olet mielessäni aina kun tulet mieleeni.

Mutta kaikesta huolimatta: Adios,

~ Kaksoispersoonasi.