Kirje

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(tämä artikkeli on arvottua jorinaa ~ klikkaa saadaksesi eri sisältö)
Letter Background.jpg
Wax seal.jpg


Hyvä A. W. Yrjänä,

Kun luet tätä kirjettä, olen kirjoittamassa Hikipediaan. Olen pahoillani koska johdin sinut tuohon tilanteeseen, mutta Tiesin mitä mietit: "Ampuuko hän kuusi vaiko vain viisi kertaa" No, ollakseni rehellinen, kaikessa tässä jännityksessä kadotin tiedon itsekkin. Mutta tämä on .44 Magnum, "the most powerful handgun in the world", ja sillä pamauttaa pään tohjoksi, vaikka se olisi kuinka luinen.

Tiedän että tämä voi tuntua orgasmina kehosi kaikissa erogeenisissa pisteissä A:sta Ö:hön , etenkin kaikkien niiden suunnitelmien jälkeen jotka teimme yhdessä koskien yhteisestä tulevaisuudesta, mutta minusta ei tunnu enää yhtään siltä että asiat voisivat sujua tällä tavoin.

Haluan kuitenkin sanoa sinulle että olet ...kelvollinen. En kuitenkaan usko että sovimme toisillemme. Ainakaan tässä tilanteessa. Ensinnäkin; Emme ole samanarvoisia. Sinä olet hippi, ja minä taas en. Ja lisäksi sinä tunnet liian voimakasta vetoa tulen sytyttelyyn, olet yksi läskiperse, ja vieläpä vaunu valjaaton joka jää yksin seisomaan vettyneelle maalle, pettyneelle maalle., ja olen melkoisen varma että en voi ikinä ymmärtää, saatika jakaa ja iloita kanssasi mainitsemistani asioista.

Kuinka sinä muka luulet että näin erilaiset ihmiset voisivat muka olla tekemisissä pitkällä tähtäimellä? Ehkä on aika tutustua, onhan erilaisuus ja yllättävyys aina mukavaa.

Mutta kaikesta huolimatta haluan sinun tietävän että Sinä olet mielessäni aina kun näen vaunun valjaattoman vettyneellä maalla, pettyneellä maalla.

Mutta kaikesta huolimatta: Seuraavaan nuijanukutukseen!,

~ Uusi naapurisi.