Kirje

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(tämä artikkeli on arvottua jorinaa ~ klikkaa saadaksesi eri sisältö)
Letter Background.jpg
Wax seal.jpg


Arvoisa "Mr. Presidentti",

Kun luet tätä kirjettä, olen käännyttämässä ihmisiä kristukseen. Olen pahoillani koska johdin sinut tuohon tilanteeseen, mutta luin runosi ja tajusin että luoti päähän on miellyttävämpi vaihtoehto näistä kahdesta.

Tiedän että tämä voi tuntua ennalta -arvattavalta , etenkin kaikkien niiden suunnitelmien jälkeen jotka teimme yhdessä koskien Somalilapsen adoptiota, mutta minusta ei tunnu enää yhtään siltä että asiat voisivat sujua tällä tavoin.

Haluan kuitenkin sanoa sinulle että olet koostunut pääasiassa hiilestä, vedystä, hapesta, rikistä ja vähemmässä määrin muista alkuaineista. En kuitenkaan usko että sovimme toisillemme. Ainakaan tässä tilanteessa. Ensinnäkin; Emme ole samanarvoisia. Sinä olet agnostikko, ja minä taas seksikäs. Ja lisäksi sinä jätät jääkaappiin valon lähtiessäsi, olet samaa sukupuolta kuin minä, ja vieläpä salassa laitat sukuelimiini lävistyksiä, ja olen melkoisen varma että en voi ikinä ymmärtää, saatika jakaa ja iloita kanssasi mainitsemistani asioista.

Kuinka sinä muka luulet että näin erilaiset ihmiset voisivat muka olla tekemisissä pitkällä tähtäimellä? Ehkä on aika olla toisten ihmisten kanssa.

Mutta kaikesta huolimatta haluan sinun tietävän että Sinä olet mielessäni aina kun kirjoitan testamenttiani.

Mutta kaikesta huolimatta: Vastausta odotellen,

~ "Yksi anonyymi seksipartnerisi".P.S. Minä olen se, joka raiskasi sisaresi viime vuonna...