Kirje

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(tämä artikkeli on arvottua jorinaa ~ klikkaa saadaksesi eri sisältö)
Letter Background.jpg
Wax seal.jpg


Arvoisa Matti, Pekka ... Frank? ummmm kukavaan...,

Kun luet tätä kirjettä, olen vankilassa. Minun ei kuulemma tarvitse nähdä ketään. Sinuakaan (Vihdoinkin). Olen pahoillani koska johdin sinut tuohon tilanteeseen, mutta luin runosi ja tajusin että luoti päähän on miellyttävämpi vaihtoehto näistä kahdesta.

Tiedän että tämä voi tuntua merkityksettömältä , etenkin kaikkien niiden suunnitelmien jälkeen jotka teimme yhdessä koskien yhteisestä tulevaisuudesta, mutta minusta ei tunnu enää yhtään siltä että asiat voisivat sujua tällä tavoin.

Haluan kuitenkin sanoa sinulle että olet paha ja manipuloiva. En kuitenkaan usko että sovimme toisillemme. Ainakaan tässä tilanteessa. Ensinnäkin; Emme ole samanarvoisia. Sinä olet poliitikko, ja minä taas jotain, joka on jotain vielä typerämpää kuin tuo. Ja lisäksi sinä raiskaat lampaita, tirkistelet muita, ja vieläpä outo, ja olen melkoisen varma että en voi ikinä ymmärtää, saatika jakaa ja iloita kanssasi mainitsemistani asioista.

Kuinka sinä muka luulet että näin erilaiset ihmiset voisivat muka olla tekemisissä pitkällä tähtäimellä? Ehkä on aika jatkaa elämässämme eteenpäin. Eri suuntiin..

Mutta kaikesta huolimatta haluan sinun tietävän että Sinä olet mielessäni aina kun sataa.

Mutta kaikesta huolimatta: "See you in Hell",

~ Puhuva naamari.P.S. unohdit dildosi meille viime visiitilläsi