Kirje

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(tämä artikkeli on arvottua jorinaa ~ klikkaa saadaksesi eri sisältö)
Letter Background.jpg
Wax seal.jpg


Hyvä Gigantin vartija,

Kun luet tätä kirjettä, olen masturboimassa. Olen pahoillani koska johdin sinut tuohon tilanteeseen, mutta sinun seksuaaliset tarpeesi eivät merkitse minulle niin paljoa kuin omani.

Tiedän että tämä voi tuntua sukuelinten irti repimiseltä(älä huoli, se tulee vasta myöhemmin) , etenkin kaikkien niiden suunnitelmien jälkeen jotka teimme yhdessä koskien korttipelistrategioita, mutta minusta ei tunnu enää yhtään siltä että asiat voisivat sujua tällä tavoin.

Haluan kuitenkin sanoa sinulle että olet tylsä. En kuitenkaan usko että sovimme toisillemme. Ainakaan tässä tilanteessa. Ensinnäkin; Emme ole samanarvoisia. Sinä olet psykiatrini, ja minä taas ...jotain ihan muuta. Ja lisäksi sinä löit minua, juot kahvia(viimeinen niitti!), ja vieläpä ylitiörehellinen, ja olen melkoisen varma että en voi ikinä ymmärtää, saatika jakaa ja iloita kanssasi mainitsemistani asioista.

Kuinka sinä muka luulet että näin erilaiset ihmiset voisivat muka olla tekemisissä pitkällä tähtäimellä? Ehkä on aika painaa liipasinta.

Mutta kaikesta huolimatta haluan sinun tietävän että Sinä olet mielessäni aina kun näen kahden ihmisen huutavan toisilleen julkisesti.

Mutta kaikesta huolimatta: Seuraavaan nuijanukutukseen!,

~ "Yksi anonyymi seksipartnerisi".