Kirje

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(tämä artikkeli on arvottua jorinaa ~ klikkaa saadaksesi eri sisältö)
Letter Background.jpg
Wax seal.jpg


Rakas Dildo,

Kun luet tätä kirjettä, olen nimeltä mainitsemattomalla paratiisisaarella juomassa alkoholipitoisia juomia ja elämässä luksuselämää pin-up tyttöjen kanssa niillä rahoilla, jotka sain kun keksin että pankkikorttisi PIN oli 0852. Olen pahoillani koska johdin sinut tuohon tilanteeseen, mutta ...tai tarkemmin ajatellen, tiedät kyllä.

Tiedän että tämä voi tuntua väistämättömältä , etenkin kaikkien niiden suunnitelmien jälkeen jotka teimme yhdessä koskien CD -levyjen aakkostamista, mutta minusta ei tunnu enää yhtään siltä että asiat voisivat sujua tällä tavoin.

Haluan kuitenkin sanoa sinulle että olet liian ovela. En kuitenkaan usko että sovimme toisillemme. Ainakaan tässä tilanteessa. Ensinnäkin; Emme ole samanarvoisia. Sinä olet agnostikko, ja minä taas jäsen uskonnossa joka on dogmeissaan sitoutunut siihen että kaikki tuollaiset ovat automaattisesti kadotettuja. Ja lisäksi sinä katsot liikaa pornoa, tirkistelet muita, ja vieläpä outo, ja olen melkoisen varma että en voi ikinä ymmärtää, saatika jakaa ja iloita kanssasi mainitsemistani asioista.

Kuinka sinä muka luulet että näin erilaiset ihmiset voisivat muka olla tekemisissä pitkällä tähtäimellä? Ehkä on aika olla ihmisiksi.

Mutta kaikesta huolimatta haluan sinun tietävän että Sinä olet mielessäni aina kun Saturnus ja Pluto ovat linjassa.

Mutta kaikesta huolimatta: Teidän,

~ Martin Luther King.P.S. Tiedätkö mitä elefantti sanoi Kekkoselle? Jos tiedät, niin kerro koska minä en tiedä.