Kinkkukiusaus

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

Aito nykyään suomalainen kinkkukiusaus on tehnyt matkansa lähes kaikkien meidän arkiruokapöytään. Kinkkukiusauksessa on nimensä mukaisesti kyse hieman tai hieman vähemmmän kiusatusta kinkusta ja perunadädästä. Toisinaan kinkkukiusaus sekoitetaan serkkuunsa Janssonin kiusaukseen mikä on sen luokan virhe että aiheuttaa yleistä pahennusta. Molemmat kiusaukset näyttävät ulkoisesti lähestulkoon samalta. Janssonin kiusaus sai alkunsa Ruotsissa kun talonmies Janssonia kiusattiin ja hän murheissaan perusti tämän karmean kalasotkun.

Historia[muokkaa]

Kinkkukiusausen ensimmäiset kohtaamiset väestön kanssa sijoittavat Bysantin Kreikkaan, jossa vanha salatietelijä (nimeä ei mainita salaisuuden vuoksi) oli lopen uupunut elämäänsä ja päätti purkaa pahaa oloaan tökkimällä kinkkua mustekynällä. Kinkku tästä erittäin kiusaantuneena ilmaisi tunteensa putoamalla lattialle ja 5 sekunnin säännön mukaan.. kinkku päätyi suoraan pataan. Tieteenkään salatieteilijä ei ollut pelkästään lihansyöjä vaan oli perinyt tapoja Rivendellin haltioilta ja siksi lisäsi pataan mukaan kermaa ja perunadädää. Näin syntyi ensimmäisen kinkkukiusaus joka kuulopuheiden mukaan sisälsi myös hieman healtpotionia.

Kinkun kiusaaminen[muokkaa]

Seuraavaksi esittelen muutaman tavan kiusata kinkkua Ensimmäisenä tietysti vanhin mutta siltikin toimiva tapa eli tökkiä kinkkua mustekynällä Voit myös pureskella sormenkyntesi kokonaisena ja tökkiä niillä huom. varpaankynnet paksumpia Kinkun voi myös kietoa folioon ja taputella sitä mattopiiskalla Oikeaoppisella kaulimen ja hiomakiven käytöllä saavutetaan suuria etuja Muutama timmi takapotku kinkkuun takaa kiusaantuneisuutta Myös kinkun videokuvaaminen ilman muoveja saattaa aiheuttaa kiusaantumista

Tapoja on lähes yhtä paljon kuin ihmisiä intassa sekä maalaisjärkeä on suotavaa ja sallittua käyttää.

Tulevaisuus[muokkaa]

Koska kinkkukiusaus on ollut näinkin kauan ihmiskunnan riemuna on sillä selkeä jalansija myös huomisessa maailmassa. Tällä hetkellä voidaan vain arvailla kiusauksen entistä monipuolisempaa käyttöä mutta muutaman vuoden päästä se pystytään helposti yhdistämään esimerkiksi iPadiin tai uusimpiin niittokoneisiin.

Lopullinen valmistus[muokkaa]

Kun kinkku on ensin saatu kiusattua kunnolla ja naapurikin on raivoissaan on aika ryhtyä asian loppuunsaattamiseen. Aseta kiusattu kinkku uunivuoalle ja asettele ympärille sekä päälle perunadädä. Lisää lopuksi kerma ja muutaman thaimaasta tuotu mah jong nappula, sekä mausteet oman maun mukaan.

Katso myös[muokkaa]