Kim Jong-un

Hikipedia
Ohjattu sivulta Kim Jong Un
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Waffen-ss poster eintritt.jpg Jopa pahuudellakin on omat standardinsa!
Tämä artikkeli käsittelee henkilöä tai asiaa, jota pidetään poikkeuksellisen pahana jopa omassa viitekehyksessään!
중지! 이 페이지는 우리의 영원한 지도자 김일성의 보호를받습니다!
Stop hand.png Kim Jong-un on julistettu idiootiksi, sillä hän on perse ihmiseksi ja vihjeetön kasa tyhjänpäiväistä roskaa,
eikä hänen sanansa ja tekonsa arvolla ole tekemistä niiden asioiden kanssa, joihin ne saattoivat pyrkiä.
Kim Jong-un esittelemässä mahtavaa valtiopäämiehen ja suuren mahtavan Pohjois-Korean sotilasmahdin piällysmiehen nerouttaan pakottaessaan katsojan etsimään kasvoilta mitä tahansa merkkiä inhimillisistä tunteista ja vieraanvaraisuudesta.
1 warning300.png
Varoitus: Kim Jong-un on todella tautinen ihminen ja sijoittuu useampaan kohtaan Hikipedian listalla ihmisistä tautiluokituksen mukaan. Kartettava tavattaessa.


Kim Joppe-un, kaverien kesken Paksu poika (s. 8. tammikuuta 1983 ja 8. tammikuuta 1984) on Pohjois-Korean seksikkäin mies, johtaja, sotilaallinen nero sekä "Rakkaan johtajan" poika. Kim Jong-un perii peri isältään aseman kansansa rakkaana diktaattorina johtajana sekä perinteisen pohjoiskorealaisen vallan ja majesteetin symbolit, karvalakin sekä harmaan toppatakin. Demokraattinen vallanvaihto tapahtui joulukuussa 2011. Kim Jong-unin henkilökohtaisesta elämästä tiedetään vähän, sillä Pohjois-Korean roskalehdistö ei ole päässyt jyvälle hänen yksityiselämästään.

Kim Jong-un opiskeli Sveitsissä, koska hänen isänsä Kim Jong-ilin mukaan pojan on hyvä nähdä miten länsimaat rapauttavat moraalin. Sen hemmotellun ja elämästä eristetyn nuoren diktaattorin vajaamielisyys ne tekivätkin, ja Kimistä kehkeytyi kova videopelien ja amerikkalaisen populaarikulttuurin fani.

Aarne Ankan ja Georg Malmstenin tavoin Kim sai Disneyn juristit kimppuunsa kun Mikki Hiiri pani jalalla koreasti Kim Jong-unin uudelle hoidolleen järjestämässä juhlaesityksessä.[1] Mikki Hiiren näyttäytyminen Pohjois-Koreassa Kim Jong-unin pyynnöstä aiheutti muutenkin hämmennystä, sillä aikaisempien Ylitsevuotavan Täydellisten Superjohtajien hallintokausilla Mikki Hiiren kaltaiset länsimaiset viihde-esiintyjät ovat olleet tiukasti pannassa. Näyttääkin siltä, että yksi ainoa tussulla varustettu hutsu on saanut aikaan enemmän kuin biljoonien ellei triljoonien sotateknologiaa ympäriinsä heiluttelevien sotahullujen imperialistien vuosikymmeniä jatkunut painostus.

Kim Jong-un on osoittautunut isänsä veroiseksi neroksi, joka jo 16-vuotiaana suunnitteli sotilaallisia strategioita Red Alert -pelissä. Lentäjänä hän on itseoppinut Atarin Flight-simulatorilla oppinsa saanut, jonka lentäjän taitojen edessä 10000 tuntia lentäneet lentokapteenitkin painavat nöyrästi päänsä. [2]


Loikkaukset[muokkaa]

Vuonna 2013 tapahtunut johtajan sedän teloitus aiheutti suurta pelkoa puolueen johdossa. Monia korkea-arvoisia puolue-eliitin jäseniä loikkasi vuonna 2015. Tämän katsottiin merkitsevän johtajan suosion vähenemistä.

Ydinaseuhkailut[muokkaa]

7. maaliskuuta 2013 Pohjois-Korea uhkaili Yhdysvaltoja ”ennaltaehkäisevällä” ydinasehyökkäyksellä, ja Kim Jong-un uhkasi pommittaa eteläkorealaista Baengnyeongdo -saarta, jossa oli aiemmin tapahtunut merivoimien yhteenottoja. Pohjois-Korea on paljastanut sen suunnitelmat pommittaa merkittäviä Yhdysvaltojen kaupunkeja kuten Lös Änglesiä ja Washington W.C:tä. Toukokuussa 2016 Kim Jong-un sanoi, että olisi valmis normalisoimaan maan suhteet sille vihamielisiin valtioihin ja vastaa ydinaseilla ainoastaan ydinaseuhkaan.

Ihmisoikeusrikkomukset[muokkaa]

Kim Jong-un syyllistyy lukuisiin ihmisoikeusrikkomuksiin, ja mm. YK:n ihmisoikeustutkija Marzuki Darusman on vaatinut, että hänet ja joitakin muita korkea-arvoisia Pohjois-Korean viranomaisia asetetaan syytteeseen rikoksista ihmisyyttä vastaan. Kim Jong-un on muun muassa vastuussa kansalaistensa kokemasta nälänhädästä ja köyhyydestä, ja Pohjois-Korea käyttää samaan aikaan valtavia resursseja ydinaseiden kehittelyyn. Kim Jong-un on myös teloituttanut kymmeniä miljoonia ihmisiä säälimättömästi.

Pohjois-Korean ihmisoikeudet[muokkaa]

Censored 2.jpg SENSUROITU!
Tämä artikkeli tai osio on sensuroitu koska kolme ylläpitäjää oksensi näppäimistölleen luettuaan sen.
Kaikki on päin helvettiä. Monet kuolevat hyvin tuskallisesti tiedustelupalvelun kiduttamina joka päivä.


Yksityiselämä[muokkaa]

Pohjois-Korean TV:n mukaan Kim meni naimisiin heinäkuussa 2012. Puolison nimi on Ri Sol-Ju. Parilla on yksi lapsi, tytär Kim Ju-ae. Eteläkorealaislehden virheellisten tietojen mukaan Kimin aiempi tyttöystävä mahdollisesti teloitettiin elokuussa 2013. Tämäpä yllätys.

Johtajan harrastukset

Suuren rakkaan johtajamme harrastuksiin kuuluu:

  • Ydinaseilla uhittelu
  • Maankarkureiden kid vangitseminen
  • Syöminen
  • Virka-aikainen juopottelu
  • Syöminen, kyllä, hän syö aivan helvetisti


Terveys[muokkaa]

Vuonna 2009 ilmoitettiin, että Kim Jong-un on diabeetikko ja kärsii verenpainetaudista. Hän on myös tupakoitsija, vaikka onkin käynnistänyt tupakoinnin vastaisen kampanjan. Hän on lihonnut vallassaolon aikana 40 kiloa. Kim Jong-un kärsii unettomuudesta ja on vainoharhainen henkilökohtaisesta turvallisuudestaan.


Ruumiinrakenne[muokkaa]

Kim Jong-un on 170 senttimetriä pitkä ja painaa 130 kilogrammaa. Ei, tämä ei ollut vitsi. Eli toisin sanoen, vitunmoinen tynnyri, joka voi kuolla hetkenä minä hyvänsä, jota toisaalta toivomme.

Aiheesta muualla[muokkaa]

Katso myös[muokkaa]

Lähteet[muokkaa]


Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.