Kim Il-sung

Hikipedia
Ohjattu sivulta Kim Il Sung
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Äärivasemmistolaisten sissien on havaittu hiiviskelevän erityisesti tässä artikkelissa!
5451.jpg.gif
Artikkelin lähellä olemista ei suositella kenellekään eikä todellakaan Jyrki Kataiselle.
5451.jpg.gif

Tämähän ei tietenkään koske Punaisen armeijakunnan jäseniä, Jaakko Laaksoa tai Käyttäjä:Bassmania.
Kim Il Sung, maailman komein koskaan elänyt mies

Kim Il-sung, Juche-aatteen Isä, Korean Demokraattisen Kansantasavallan Ikuinen Presidentti, Korean Kansan Vapahtaja, Amerikan Kauhu ja Korean Sodan Sankari on universumin suurin mahtimies. Legendan mukaan Aurinko pysähtyi taivaalla silkasta kunnioituksesta kokonaiseksi kymmeneksi minuutiksi kun Kim Il-sung syntyi, ja puutkin pidättivät soluhengitystään kun Suurta Johtajaa toimitettiin tähän maailmaan. Ennen syntymäänsä lihalliseen ruumiiseen Kim Il-sungin henki oli liikkunut vapaasti vetten päällä ja muotoillut suurilla käsillään kivestä ja mullasta Korean niemimaan. Jo syntyessään Kim Il-sung oli niin komea, että kaikki läsnäolevat miehet tuntivat itsensä heikoiksi ja epämiehekkäiksi häneen verrattuna. Suuri ja yliluonnollinen viisaus paistoi hänen kasvoistaan ja valaisi koko Korean maan. Tullessaan miehen ikään Kim Il-sung oli katsonut kaikkia maailman valtiomuotoja ja poliittisia järjestelmiä, mutta oli havainnut ne epätäydellisiksi ja puutteellisiksi, ja siksi hän keskitti kaiken pyhän ja rajattoman tietotaitonsa yhteen vetäytyen mietiskelemään neljäksikymmeneksi päiväksi vuorille kehittääkseen täydellisen poliittisen järjestelmän. Kim Il-sungin laskeutuessa vuorelta neljäkymmentä päivää myöhemmin, uusi ja entistä suurempi valo paistoi hänen kasvoiltaan, ja hänen silmänsä loistivat niin kirkkaasti totuuden valoa, että ihmiset joutuivat kääntämään kasvonsa hänen edessään, etteivät olisi sokaistuneet. Käsissään tuleva Suuri Johtaja kantoi Juche-aatteen peruskirjaa, jonka hän oli kirjoittanut itse vuorilla ollessaan. Tarina kuuluu, että siinä kirjassa ei ole yhtään virhettä, ja kaikki teksti siinä on muodoltaan niin täydellistä, että kaikki, jotka edes vilkaisevat sitä vakuuttuvat sen totuudellisuudesta. Kim Il-sung tiesi kuitenkin, että Suuri Saatana, Iänaikainen Totuuden ja Ihmisyyden vihollinen, tuo merentakainen piru, Amerikan Yhdysvallat tekisi kaikkensa vastustaakseen Juchen yksinkertaista ja jaloa totuutta ihmisyydestä ja valtiosta. Siksi Suuri Johtaja nostatti maasta suuren armeijan, joka kävi jaloon vapautussotaan amerikkalaisen hapatuksen hallitsemaa etelää vastaan. Amerikkalainen saasta ei antautunut taistelutta, mutta kaikki viholliset pakenivat pelon vallassa, kun Kim Il-sung rynnisti eturintamassa heidän niskaansa. Koska Kim Il-sung kuitenkin oli inhimillinen ja elämää rakastava isähahmo, hän päätti armollisesti vetäytyä etelästä, sillä hän ymmärsi, että vasta kun nämä voisivat hyväksyä Juchen totuuden omasta tahdostaan, nämä voitaisiin vapauttaa kuolettavan kapitalismin kahleista, ja he voisivat tulla yhdeksi valtion ja totuuden kanssa. Kim Il-sung valittiin Korean niemimaan pohjoiseen osaan muodostetun uuden, vapaamman valtion presidentiksi, missä virassa hän oikeudenmukaisesti hallitsi kansaansa tulevina vuosikymmeninä.

Eräänä päivänä oli kuitenkin tapahtuva niin, että Kim Il-sungin hengen täytyi palata todelliseen muotoonsa, sillä jenkkisaastan palvomat kapitalistiset demonit olivat tulleet maailmassa niin vahvoiksi, että Kim Il-sung tarvitsisi kaikki voimansa puolustaakseen Korean rakasta kansaa niiden pahuuden voimilta. Tällöin Kim Il-sungin henki jätti tämän ruumiin, ja suuri suru oli maassa monta päivää, koska Suuri Johtaja ei enää ollut heidän keskuudessaan lihassa. Suuren Johtajan eläessä tämä oli kuitenkin varmistanut pyhän veren säilyvyyden ja tuonut maailmaan mahtavan poikansa, Kim Jong-ilin, joka isänsä seuraajana valittiin Suuren Johtajan asemaan. Oli kuitenkin säädetty, että Korean Demokraattisen Kansantasavallan presidentin paikka olisi ikuisesti Kim Il Sungin, sillä suuri ennustus oli lausuttu, että eräänä päivänä Kim Il-sung jälleensyntyisi lihaksi ja silloin hän olisi istuva valtaistuimellaan iankaikkisesta iankaikkiseen ja hallitseva koko maailmaa Juche-aatteessa.

Pohjois-Koreassa kerrotaan tarinaa, että Kim Il-sungin henki paljasti seuraajilleen ydinaseen salaisuudet ja antoi Pohjois-Korean pommeille voiman tuhota kapitalismi maailmasta.

Faktoja Kim Il-sungista[muokkaa]

Stop hand.png Tämä osio ei välttämättä edusta neutraalia näkökulmaa.
(toimittanut Pohjois-Korean virallinen informaatiovirasto)
  • Jos Jumala olisi olemassa, Hänkin palvoisi Kim Il-sungia.
  • Kim Il-sung kävi Kuussa ensimmäisenä. Jenkkikapitalistisiat tulivat vasta hänen perässään peittelemään todisteet hänen kuukäynnistään.
  • Kim Il-sung ei avaruuteen mennessään tarvitse avaruuspukua, sillä tyhjiökin kunnioittaen väistyy hänen tieltään.
  • Olipa kerran mies, joka kirjoitti vahingossa Kim Ⅱ Sung ("Kim Toinen Sung"). Hän lakkasi olemasta useiden tuskallisten vankileirillä vietettyjen kuukausien jälkeen, eikä hänen jälkeensä tullut toista, joka olisi tehnyt yhtä tökerön kirjoitusvirheen.
  • Nimestään huolimatta Kim ei laulanut. Tämän arvellaan johtuneen siitä, että jos hän olisi laulanut, hänen enkelin kaltainen äänensä olisi ollut liikaa kuolevaisen korvan kuultavaksi ja kaikkien kuulijoiden mielet olisivat tuhoutuneet.
  • Kim Il-sung veti käsin sähköt Pjongjangiin.
  • Kim Il-sungin pidättäessä hengitystä maailman tuulet pysähtyvät.
  • Kim Il-sung ei tapa vihollisiaan tuliaseella, miekalla tai nyrkillä. Hän pystyy tappamaan kapitalisteja pelkästään silmistään säteilevän Juche-viisauden voimalla, jota yksikään kapitalistisika ei pysty kestämään mustuneen mielensä tuhoutumatta.
  • Pohjois-Korean ydinaseissa ei käytetä kärkenä uraania tai plutoniumia, vaan Kim Il Sungin ulostetta.

Katso myös[muokkaa]