Kike Elomaa

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Stop hand.png Kike Elomaa on julistettu idiootiksi, sillä hän on perse ihmiseksi ja vihjeetön kasa tyhjänpäiväistä roskaa,
eikä hänen sanansa ja tekonsa arvolla ole tekemistä niiden asioiden kanssa, joihin ne saattoivat pyrkiä.
Kike Elomaa kuljettaa mukanaan 80-lukulaisen aikapoimun minne sitten meneekin.

”Sitä en siedä, että puolueemme kansanedustajia ryhdytään arvostelemaan.”

~Kike, political commentator for the ages[1]

Ritva "Kike" Elomaa (s. 1955 Lokalahti) on suomalainen kehonpaisuttelija, camp-laulaja ja camp-poliitikko. Hänen saavutuksiinsa kuuluvat voitto vuoden 1981 Ms. Olympia -kisassa, äärimmäisen nolo paskahumppailu Juha "Watt" Vainion kanssa ja kahden edellä mainitun muuntaminen pitkällisen pyrkyröinnin jälkeen kansanedustajanpaikkaan vuoden 2011 vaaleissa. Maskulainen bisnesbodari toi Perussuomalaisten eduskuntaryhmään naiskauneutta – Pentti Oinosen ohella.

Elomaan poliittisia avauksia on mm. aloite ydinvoimaloiden rakennuskiellosta kaikilla mannerlaattoja sisältävillä alueilla[2].

Perussuomalaisten hajotessa kesäkuussa 2017 Elomaa lähti ensin loikkaajien matkaan ryhtyen uuvatiksi, mutta muutaman päivän jälkeen muutti mielensä palaten Tynkä-Persuihin sloganilla Perus-Kike is päk! Edestakaisin loikkaaminen oman edun perässä lienee Sainion suvussa geneettinen erityispiirre: Elomaan isä, kansanedustaja Arvo Sainio (1921–1984) teki 1970-luvulla tismalleen saman tempun Perussuomalaisten edeltäjäpuolueelle SMP:lle, joskin lisäten kuvioon vielä yhden paluuloikan. Elomaa päätti palata Uudesta vaihtoehdosta perussuomalaiseen ryhmään tajuttuaan ensimmäistä kertaa, että on mahdollista tehdä myös toisin kuin mitä Soini määrää.

Katso myös[muokkaa]

Lähteet[muokkaa]

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.