Kierrätys

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kun mikään ei muutu, kaikki vain jatkuu, loputtomasti samaa.

~CMX

Sama paska, eri paketti.

~NPOV tiivistää kierrätyksen sisällön

Kierrätys on asia, joka perustuu toistolle. Kun maailmassa syntyy redundanssia, syntyy kierrätystä. Kierrätys perustuu siksi tylsyyteen, se tuottaa tylsyyttä ja sen seurauksena on tylsyyttä.

Kierrätyksen suhde elämään on kuitenkin monimutkainen. Sillä kuten me kaikki tiedämme, hauskuus lyhentää aina elämän pituutta. Kun juot paljon viinaa ja poltat tupakkaa, syöt liikaa ja teet muita mukavia asioita, kuolet nuorempana. Ihmiselämässä on siksi tavallaan vakiomäärä hauskuutta, ja kun se kuluu loppuun, hän kuolee.

Maailmassa on paljon kierrätystä. Esimerkiksi ihmiset kierrättävät koko ajan samaa verta sisällään. Tämä on, kuten biologian tunneilla opimme, tylsää. Ihmiset kierrättävät myös papereita, pulloja, epämuodikkaita vaatteita. Astronautit kierrättävät virtsaa. Samoin ihmiset kierrättävät usein ajatuksia.

Ajatusten kierrättämisestä[muokkaa]

Hihhulit ovat vieneet ajatusten kierrättämisen äärimmilleen; kierrättävät samaa ajatusta niin paljon, että se tuskin edes kuluu matkalla. Koska tämä toisto on tylsää, he yrittävät päästä tästä kiertävästä ajatuksesta eroon, kuin se olisi jonkinlainen korvamato. Mutta tosiasiassa he vain päästävät ääntä. Itse ajatus vain monistuu ja jää siksi silti omaan päähän happanemaan. Että siirtyy eteenpäin.

Tosin tämän seurauksena uskotaan, että hihhulit jatkavat ajattelutoimintaansa vielä kuolemisensakin jälkeen. Tosin monet ovat aivan varmoja siitä, että tämä johtuu siitä, että tämän elämän ikuisuus perustuu siihen että se on äärettömän tylsää. Siksi monet eivät ole hihhuleita, vaan pitävät aina välistä hauskaakin. Ikuisesti.

Katso myös[muokkaa]